BET CORNER

EuroLeague: Το σουτ του Βεζένκοβ μπορεί να είναι η λύση

Ο Βεζένκοβ στο Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός για την EuroLeague
Ο Βεζένκοβ στο Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός για την EuroLeague EUROKINISSI

Η επιθετική παραγωγικότητα του Ολυμπιακού σχετίζεται με τους αριθμούς του Σάσα Βεζένκοβ στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το χάντικαπ της Αρμάνι Μιλάνο, η έλλειψη ρυθμού του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και η ευκαιρία της Μπάγερν να "κλειδώσει" την οκτάδα.

Με τις εκκρεμότητες των αναβολών να έχουν περιοριστεί (μετά τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια που έγιναν νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα), η EuroLeague μπαίνει για τα καλά στην τελική ευθεία, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει την πρώτη νίκη μετά από πέντε σερί ήττες και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να δοκιμάζεται εκτός έδρας με την... αύρα της μεταγραφής του Μάριο Χεζόνια.

Οι δύο ελληνικές αναμετρήσεις δεν είναι όμως οι μοναδικές που... έχουν κάτι να δώσουν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΣΣΚΑ

Μετά από πέντε σερί ήττες, ο Ολυμπιακός αναζητά μια μεγάλη νίκη που θα ξαναφτιάξει την ψυχολογία του. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, που αναζητά κι αυτή την επιστροφή στην... κανονικότητα των νικών, μετά από ένα κακό διάστημα με μαζεμένες ήττες. Αμφότερες οι ομάδες δεν υπολογίζουν στα βασικά πεντάρια τους (Χασάν Μάρτιν & Νίκολα Μιλουτίνοβ). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει όμως τον Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος από την εκκίνηση κιόλας της σεζόν έχει αποδειχθεί εξόχως σημαντικός για τους ερυθρόλευκους. Το περιφερειακό σουτ του είναι απαραίτητο για τον Ολυμπιακό σε έναν τέτοιο αγώνα, απέναντι σε μια πολύ σκληρή άμυνα. Όπερ και σημαίνει πως θα κληθεί να πάρει πρωτοβουλίες και να ανοίξει τη ρωσική άμυνα από την περιφέρεια. Ως εκ τούτου, η επιλογή μας από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι οι over 9.5 πόντοι του αριστερόχειρα φόργουορντ στο 1.80 από τη Stoiximan.

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Η Μακάμπι παίζει ίσως το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση στο Audi Dome, δεδομένου ότι βρίσκεται τέσσερις νίκες μακριά από την οκτάδα -έχει βέβαια ένα παιχνίδι λιγότερο. Από την πλευρά της, η Μπάγερν παραμένει σε θέση ισχύος και αναζητά ακόμη μία νίκη για να "κλειδώσει" επί της ουσίας την πρόκριση στην οκτάδα. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση, έχουν ρυθμό και -γενικότερα- μέσα στη σεζόν έχουν δείξει πολύ μεγαλύτερη σταθερότητα από την "ομάδα του λαού". Η Stoiximan δίνει τον άσο της Μπάγερν στο 1.72, μια εξαιρετική απόδοση για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΧΙΜΚΙ

Η Χίμκι έχει εξελιχθεί σε σάκο του μποξ στην EuroLeague, αδυνατώντας να παρουσιαστεί εδώ και αρκετές εβδομάδες στοιχειωδώς ανταγωνιστική. Κάτι που αναμένεται να συμβεί για πολλοστή φορά στο Mediolanum Forum, αν κρίνουμε από το γεγονός πως θα παραταχθεί με πάρα πολλές απουσίες. Συγκεκριμένα, ο Αλέξι Σβεντ, ο Ντέβιν Μπούκερ, ο Γιάνις Τίμα και Στέφαν Γιόβιτς είναι εκτός μάχης, όπερ και σημαίνει πως ο Αντρέι Μάλτσεφ θα υποχρεωθεί να δώσει πολύ χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς γηγενείς παίκτες. Αρκεί αυτό; Όχι προφανώς. Η Αρμάνι Μιλάνο είναι σε εξαιρετική κατάσταση (κι ας έχασε στις αρχές της εβδομάδας από τη Ζενίτ), διεκδικεί μια θέση στην τετράδα και θα επιδιώξει να τελειώσει την αναμέτρηση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ο άσος με το χάντικαπ στο -19.5 που προσφέρει η Stoiximan στο 1.90 λοιπόν είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική επιλογή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΑΛΜΠΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από τρεις εβδομάδες και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι τέθηκαν νοκ άουτ για περίπου δεκαπέντε μέρες λόγω των συνεχόμενων κρουσμάτων κορονοϊού, έχοντας κάνει μόλις δύο γεμάτες προπονήσεις πριν από το παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου. Το τριφύλλι δεν θα έχει τον Νεμάνια Νέντοβιτς στη δωδεκάδα (ομοίως τον Τι Τζέι Μπρέι που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, αλλά και τον Μάριο Χεζόνια που φτάνει σε μερικές ώρες), γεγονός που σε συνδυασμό με τη μακρά αποχή δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά αναφορικά με την παραγωγικότητα των πρασίνων. Γι αυτό το under 80.5 πόντοι που δίνει η Stoiximan στο 1.83 για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ κρίνεται ως μια αρκετά λογική επιλογή βάσει συνθηκών.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ