NBA

Οι Μάβερικς μπορούν να στείλουν έναν παίκτη μυθικό ταμείο, αρκεί να σπάσουν το 146-0

Ο Λούκα Ντόντσιτς κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στους τελικούς της Δύσης
Ο Λούκα Ντόντσιτς κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς © 2022 TONY GUTIERREZ/ASSOCIATED PRESS

Οι Μάβερικς μπορούν να στείλουν μυθικό ταμείο έναν παίκτη στοιχήματος, να τον κάνουν πλουσιότερο περίπου κατά 1,5 εκατομμύριο δολάρια, αρκεί να κάνουν κάτι που δεν έχει ξαναγίνει σε σειρά στο NBA. Η παράδοση που δεν είναι με το μέρος των Μαβς και το ανεπανάληπτο ποντάρισμα.

Οι σειρές στους τελικούς των Περιφερειών στο NBA συνεχίζονται με αμείωτο το ενδιαφέρον. Η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο και τίποτα δεν δείχνει να έχει τελειώσει. Το NBA βρίσκεται στην κορύφωσή του και παραδοσιακά σ’ αυτό το σημείο ανεβαίνουν τα στοιχήματα και τα πονταρίσματα. Το στοίχημα στη regular season της κορυφαίας λίγκας στο μπάσκετ και αυτό στα playoffs είναι διαφορετικό, εκεί ρίχνουν περισσότερο το ενδιαφέρον οι παίκτες στοιχήματος. Σοβαρεύει η κατάσταση για τα καλά.

Οι τελικοί στη Δύση δείχνουν να έχουν φαβορί, αφού οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς προηγούνται των Μάβερικς με 3-1, μάλιστα οι Μαβς μείωσαν πριν δύο βράδια τη σειρά, καθώς οι Πολεμιστές ήταν μπροστά με 3-0. Φαίνεται πάντως πως εκτός από την παρέα του Ντόντσιτς υπάρχει και κάποιος άλλος που έχει πίστη στην ανατροπή. Πολύ μεγάλη πίστη εάν κρίνουμε από το ποντάρισμά του. Κάτι παραπάνω από γενναίο το ποντάρισμά του.

Βλέπετε, ένας παίκτης έκανε ένα μεγάλο ποντάρισμα, 50 χιλιάδων δολαρίων πριν από το Game 4, πριν δηλαδή την ονειρεμένη βραδιά των Μάβερικς που κέρδισαν 119-109 και μείωσαν τη σειρά, σε ένα ματς που είχαν συνολικά 20/43 τρίποντα.

Πριν το τζάμπολ είχε ποντάρει να γυρίσει η σειρά και οι Μάβερικς να αναδειχθούν πρωταθλητές στη Δύση. Η πίστη του είναι μεγάλη στο πρόσωπο του Ντόντσιτς και των υπολοίπων της παρέας, αφού εάν οι Μάβερικς κερδίσουν τη σειρά ο ίδιος θα γίνει πλουσιότερος περίπου κατά 1,5 εκατομμύριο δολάρια, συγκεκριμένα 1,450,000 δολάρια.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί η παράδοση δεν είναι με το μέρος ούτε του παίκτη, ούτε των Μάβερικς, αφού ποτέ άλλοτε ομάδα στο NBA που βρέθηκε να χάνει σε σειρά 3-0 το έχει γυρίσει και έχει κερδίσει. Συγκεκριμένα το ρεκόρ 146-0 σε αυτές τις περιπτώσεις. Μάλιστα σε Game 7 έχει οδηγηθεί σειρά μόλις τρεις φορές (Ρόγιαλς - Νικς το 1951, Τζαζ - Νάγκετς το 1994, Μάβερικς - Τρέιλ Μπλέιζερς 2003) από το 3-0, αλλά και εκεί στο τέλος πανηγύρισε η ομάδα που προηγήθηκε στη σειρά. Τι λέτε, θα τα καταφέρουν οι Μαβς αυτή τη φορά να γράψουν ιστορία και να σπάσουν ένα αδιανόητο σερί.

TAGS NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ