TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Οι απουσίες των Χάαλαντ - Μπέιλ δημιουργούν αξία στο 1.75 και στο 2.15

Ο Γκάρεθ Μπέιλ κόντρα στη Δανία σε αναμέτρηση για το Euro 2020
Ο Γκάρεθ Μπέιλ © 2021 KOEN VAN WEEL, POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει σε δύο επιλογές σε αποδόσεις 1.75 και 2.15.

Επιστροφή στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με παιχνίδια που θα προσδιορίσουν τον τρόπο που θα πάνε οι ομάδες στο τελικό πακέτο αγώνων τον Νοέμβριο. Πάμε να δούμε τα δύο σημεία που προκύπτουν από κομβικές απουσίες.

Αποδεκατισμένοι και χωρίς Χάαλαντ οι Νορβηγοί

Για τον έβδομο όμιλο οι Νορβηγοί θα πάνε αποδεκατισμένοι στην Κωνσταντινούπολη (21:45 COSMOTE SPORT 4, LIVE από το SPORT24). Έχουν ένα σωρό απώλειες, κυριότερη όμως είναι αυτή του Χάαλαντ. Καταλαβαίνετε πως χωρίς το θαύμα της φύσης πέφτει σημαντικά η δυναμικότητα των Νορβηγών. Σε συνδυασμό με τις απουσίες τεσσάρων ακόμα βασικών, του αμυντικού χαφ Μπέργκε, του παρτενέρ του Χάαλαντ στην επίθεση, Σέρλοθ, του τερματοφύλακα Χάνσεν, και του στόπερ Άγερ αποδυναμώνονται ακόμα περισσότερο.

Παρουσιάζεται λοιπόν μία τεράστια ευκαιρία στον Γερμανό τεχνικό, Στέφαν Κουντζ να ξεκινήσει με το δεξί στον πάγκο της Εθνικής Τουρκίας. Μετά από το αποτυχημένο Ευρωπαϊκό, ακολούθησε η εξάρα στην Ολλανδία που έφερε το τέλος του Γκιουνές. Η ομοσπονδία προσπάθησε να φέρει τον Λεβ, ο πρώην ομοσπονδιακός της Εθνικής Γερμανίας είχε ανάγκη από ξεκούραση και συμβιβάστηκαν με τον τεχνικό της Under 21 της Γερμανίας. Με νίκη οι Τούρκοι βάζουν από κάτω τους Νορβηγούς και πατάνε στη δεύτερη θέση. Καλύτερες συνθήκες για να το πετύχουν δεν μπορούσαν να βρουν. Ο άσος στο 2.15 στο μέσο όρο των εταιριών.

Χωρίς τον Μπέιλ οι Ουαλοί

Τεράστια ευκαιρία για να πάρουν προβάδισμα για την δεύτερη θέση παρουσιάζεται και στους Τσέχους στον 5ο όμιλο (21:45 COSMOTE SPORT 7, LIVE από το SPORT24) . Υποδέχονται τους Ουαλούς χωρίς να βρίσκουν απέναντι τους τον Μπέιλ. Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε τους λόγους που η συγκεκριμένη απουσία είναι τεράστια. Δεν είναι μόνο τα όσα δίνει στο γήπεδο, αλλά και η ψυχολογική ώθηση που προσφέρει καθώς στην Εθνική της χώρας του μετατρέπεται και λειτουργεί σαν ηγέτης. Μετά από τα τελικά του Ευρωπαϊκού έφεραν 0-0 στην Φινλανδία, κέρδισαν με άθλια εμφάνιση με χατ τρικ από δύο πέναλτι του Μπέιλ με 2-3 την Λευκορωσία και στην συνέχεια πέταξαν δύο βαθμούς μένοντας εντός έδρας στο 0-0 με τους Εσθονούς.

Επιστρέφει ο παικταράς Σικ στην αποστολή των Τσέχων. Βρίσκονται με 7 βαθμούς στην δεύτερη θέση οι δύο ομάδες, με τους Ουαλούς να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο και να έχουν επικρατήσει με 1-0 στο Κάρντιφ. Με νίκη θα αποκτήσουν σοβαρό πλεονέκτημα οι Τσέχοι, καθώς στο πρόγραμμα έχουν να παίξουν με Λευκορωσία εκτός και Εσθονία εντός. Ενώ οι Ουαλοί τελευταία αγωνιστική υποδέχονται το Βέλγιο. Στο 1.75 ο άσος στο μέσο όρο των εταιριών.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
21:45 Τουρκία - Νορβηγία: 1 (2.15)
21:45 Τσεχία - Ουαλία: 1 (1.75)

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ