TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Ο διπλασιασμός της φορμαρισμένης Ναντ και άλλες τέσσερις επιλογές

Ο Παλουά της Ναντ απέναντι στη Λιλ στο πρωτάθλημα
Ο Παλουά της Ναντ απέναντι στη Λιλ ©2021 MICHEL SPINGLER/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε πέντε δυνατές στοιχηματικές προτάσεις.

Η Βαλένθια ξεκίνησε την σεζόν με 3 νίκες και 1 ισοπαλία στα πρώτα 4 παιχνίδια. Στη συνέχεια το πρόγραμμα δυσκόλεψε, είχε και κάποια παιχνίδια που της στράβωσαν, όπως στο εντός έδρας 1-1 με την Μπιλμπάο xG 1,09 - 0,83 ισοφάρισε με παίκτη λιγότερο στις καθυστερήσεις και η λευκή ισοπαλία στην Κάντιθ xG 1,66 - 1,44 και έχει να κερδίσει από την 4η αγωνιστική.

Η ευκαιρία της Βαλένθια

Το σημερινό παιχνίδι με τη Μαγιόρκα (15:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24) είναι σημαντικό για να επιστρέψει η δυναμική που είχε φέρει στο ξεκίνημα η συνεργασία με τον Μπορδαλάς. Η Μαγιόρκα μπήκε νωθρά στην επιστροφή στην δράση. Έπαιξε ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη παραπάνω στην έδρα της Σοσιεδάδ και δεν έκανε μισή φάση. Με αριθμητικό πλεονέκτημα για ένα ημίχρονο δημιούργησε φάσεις για μόλις 0,36 xG και στο τέλος έχασε το παιχνίδι με 1-0. Στο χέρι των παικτών του Μπορδαλάς να επιστρέψουν στις νίκες ο άσος στο 1.70 στο μέσο όρο των εταιριών.

Η φόρμα δείχνει Γουλβς

Στην Premier League η Λιντς (17:00 COSMOTE SPORT 5, LIVE από το SPORT24) πληρώνει τον τραυματισμό του Μπάμφορντ. Δεν έχει το εύκολο γκολ και παιχνίδι με το παιχνίδι χάνει και σε ένταση και σε ρυθμό. Ο τελευταίος αγώνας της με την Σαουθάμπτον ήταν απογοητευτικός. Η Γουλβς αντίθετα πέτυχε μία σπουδαία νίκη και έδειξε πως αρχίζει να βγάζει χαρακτήρα. Στο Βίλα Παρκ κόντρα στη ροή του αγώνα πίσω στο σκορ, όταν δέχτηκε και δεύτερο τέρμα, η λογική έλεγε πως θα καταρρεύσει. Κάτι όμως που όχι μόνο δεν συνέβη, αλλά οι λύκοι αντέδρασαν, έβγαλαν πίστη, ποιότητα ποδοσφαιρικό τσαμπουκά και γύρισαν το παιχνίδι κερδίζοντας 3-2. Μεγάλη νίκη που δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Η πρόσφατη αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων οδηγεί στο Χ2 που δίνεται ανάμεσα στο 1.55-1.60.

Υψηλές οι αποδόσεις στον άσο της φορμαρισμένης Ναντ

Η Ναντ (18:00 NOVASPORTS 4, LIVE από το SPORT24) είναι ξεκάθαρο πως έχει βρει φόρμα. Είχε φανεί πως είναι καλά και θα ανέβει βαθμολογικά από τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που έχασε στη σειρά με Λιόν 0-1 και Νις 0-2. Πράγματι, ήρθε η βαθμολογική διόρθωση και με ένα ρεκόρ με 3-1-1 από την 16η θέση ανέβηκε στην 9η. Η εικόνα της πάντως δείχνει πως υπάρχουν περιθώρια για πιο ψηλά. Την περασμένη εβδομάδα ήταν ανώτερη στο ντέρμπι έντονης αντιπαλότητας στην Μπορντό. Το τελικό 1-1 δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία αλλά με βάση την εικόνα του αγώνα xG 0,67 - 1,28 είναι το λιγότερο που μπορούσε να πάρει. Η Κλερμόν μετά από 8 αγωνιστικές επέστρεψε στις νίκες αξιοποιώντας το άγχος και τις απουσίες της Λιλ. Συνολικά η Ναντ είναι σε ανώτερο αγωνιστικό επίπεδο το τελευταίο διάστημα και με βάση την κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες οι αποδόσεις ανάμεσα στο 2.20 και στο 2.25 στον άσο κρίνονται κάτι παραπάνω από δίκαιες.

Υποχρεωμένη να δείξει σοβαρότητα η Σασουόλο

Η Σασουόλο (19:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24) αυτοκτόνησε την περασμένη αγωνιστική στη Γένοβα. Έκανε κυριολεκτικά πλάκα στην Τζένοα προηγήθηκε με 0-2 σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες και στο τέλος κατάφερε να πετάξει δύο δικούς της βαθμούς. Το τελικό 2-2 ήρθε σε ένα παιχνίδι με xG 1,38 - 2,82. Έχει μείνει στους 8 βαθμούς, ακριβώς στους ίδιους με τη Βενέτσια, δεν έχει λογική με βάση την διαφορά ποιότητας που έχουν οι δύο ομάδες να έχουν τους ίδιους βαθμούς. Η Σασουόλο είναι για μεγαλύτερες πτήσεις. Αρκεί να δείξει σοβαρότητα για να κερδίσει τη Βενέτσια ανάμεσα στο 1.60 και στο 1.65 ο άσος.

Έχει δρόμο να καλύψει η Βιγιαρεάλ

Η πιο αδικημένη ομάδα στην Ισπανία με βάση την εικόνα της, τις δυνατότητες της και τη βαθμολογική της θέση είναι η Βιγιαρεάλ (22:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24). Η ομάδα του Έμερι πέρυσι πήρε το Europa League φέτος έχασε στα πέναλτι το ευρωπαϊκό Super Cup διεκδικεί και έχει βάλει ισχυρές βάσεις για την πρόκριση στους 16 του Champions League και στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 12η θέση δίχως να παίζει άσχημα. Είναι σπάταλη στις ευκαιρίες της και σε κάποια παιχνίδια έχει πάρει λιγότερα από ότι άξιζε. Δεν μπορώ να μπει σε σύγκριση το επίπεδο που έχει φτάσει η Βιγιαρεάλ με αυτό της Μπιλμπάο. Το Χ2 ανάμεσα στο 1.55 και στο 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βαλένθια - Μαγιόρκα: 1 ( απόδοση 1.70) 15:00
  • Λιντς - Γουλβς: Χ2 ( απόδοση 1.55 - 1.60) 17:00
  • Ναντ - Κλερμόν: 1 (απόδοση 2.20 - 2.25) 18:00
  • Σασουόλο - Βενέτσια: 1 ( απόδοση 1.60 - 1.65 ) 19:00
  • Μπιλμπάο - Βιγιαρεάλ: Χ2 (απόδοση 1.55 - 1.60 ) 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ