BIG GAMES BET

Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά και Ανάλυση για το μεγάλο ματς

Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπόρνμουθ για τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπόρνμουθ για τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την επικίνδυνη έξοδο της Μάντσεστερ Σίτι στο St. James' Park κόντρα στη Νιούκαστλ.

Το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας στην Premier League είναι ασφαλώς αυτό ανάμεσα στη Νιούκαστλ και τη Μάντσεστερ Σίτι (18:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα ακριβώς από εκεί που σταμάτησε πέρυσι. Σαν να μην μεσολάβησε η καλοκαιρινή διακοπή, οι "πολίτες" έστειλαν με το καλημέρα ηχηρό μήνυμα ότι είναι ξανά το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο.

Στην πρεμιέρα, η Σίτι πέρασε νικηφόρα από το Λονδίνο, κερδίζοντας με 2-0 τη Γουέστ Χαμ, σε παιχνίδι απόλυτης κυριαρχίας όπως δείχνουν και τα xGoals (0,25-2,59). Στη δεύτερη αγωνιστική, ένα απαλό χάιδεμα στο γκάζι ήταν αρκετό για να νικήσει με 4-0 τη νεοφώτιστη Μπόρνμουθ. Παρότι ο Χάλαντ ήταν άφαντος, η δουλειά έγινε μια χαρά από τους υπόλοιπους με το σκορ να γράφει 3-0 ήδη από το 37', χάρη στα τέρματα των Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε και Φόντεν.

Απόψε οι πρωταθλητές δοκιμάζονται στο St. James' Park, σε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν, δεδομένου ότι η Νιούκαστλ έχει σημειώσει εκπληκτική πρόοδο μέσα στο 2022 και φέτος φιλοδοξεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Premier League.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Σίτι βέβαια διατηρεί εντυπωσιακή παράδοση κόντρα στις “καρακάξες”. Στις προηγούμενες 29 συναντήσεις τους σε επίπεδο Premier League έχασε μόνο μία φορά και μετράει έξι διαδοχικές νίκες. Επίσης, σκοράρει κόντρα στη Νιούκαστλ 27 σερί παιχνίδια!

Για την ομάδα του Έντι Χάουι η αναμέτρηση με τη Σίτι είναι η απόλυτη πρόκληση. Η Νιούκαστλ δεν δέχθηκε γκολ στα πρώτα δύο ματς της σεζόν, ωστόσο απόψε το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει κατακόρυφα.

Οι "καρακάξες" έκαναν ιδανική πρεμιέρα κερδίζοντας δίκαια 2-0 τη Νότιγχαμ. Στη δεύτερη αγωνιστική πάντως δεν ήταν το ίδιο πειστικές και κράτησαν το 0-0 στο Μπράιτον με κορυφαίο τον γκολκίπερ Πόουπ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το St. James' Park μεταδίδει ενθουσιασμό και δεν αποκλείεται η Νιούκαστλ να βρει τρόπους για να απειλήσει την εστία του Έντερσον, με την ταχύτητα των Σεντ-Μαξιμέν, Αλμιρόν και τις εξαιρετικές τοποθετήσεις του Γουίλσον. Άλλωστε, απέναντι στη Σίτι για να έχεις ελπίδα πρέπει οπωσδήποτε να σκοράρεις, διότι η πιθανότητα οι "πολίτες" να μείνουν άσφαιροι είναι μικρή.

Μην ξεχνάμε ότι η Σίτι είναι αήττητη 19 σερί εκτός έδρας παιχνίδια στην Premier League και ότι στα τελευταία 11 ματς στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτως έδρας σκοράρει σταθερά από δύο γκολ και πάνω.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ουσιαστικά λοιπόν ψάχνουμε ένα γκολ της Νιούκαστλ για να περάσει το combo Goal/Goal & Over 2,5 σε τιμές άνω του 2.00. Φυσικά, όποιος θέλει μπορεί να βάλει στο Bet Builder του και το διπλό για να αγγίξει αποδόσεις τριπλασιασμού. Εμείς πάντως σημειώνουμε ότι η Σίτι επί Γκουαρδιόλα, μόνο τη σεζόν 2016/17 ξεκίνησε με 3/3 νίκες τη σεζόν στη λίγκα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.10), 18:30
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ