BIG GAMES BET

​Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά και ανάλυση

Newcastle's head coach Eddie Howe during the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle United at Anfield stadium in Liverpool, England, England, Wednesday, Aug. 31, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Newcastle's head coach Eddie Howe during the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle United at Anfield stadium in Liverpool, England, England, Wednesday, Aug. 31, 2022. (AP Photo/Jon Super) © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Καυτό ματς στον αγγλικό βορρά μεταξύ Νιουκάστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με έπαθλο την τετράδα στην Premier League. Δύο επιλογές στο 1.91 και στο 2.10.

Τέλος τα ψέματα στην Premier League, τώρα ξεκινούν τα ζόρια για όλους. Ευρώπη, υποβιβασμός, τίτλος όλα μπαίνουν στη σκακιέρα και τα… κόζια αλλάζουν. Πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο βλέπαμε περισσότερα ματς ροντέο, είχαμε μέσο όρο 2,87 γκολ ανά ματς, τώρα όμως που σοβαρεύει η κατάσταση σημειώνονται 2,49 ανά παιχνίδι.

Ιδιαίτερο κομβικό ματς το αποψινό Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE, LIVE από το SPORT24 ) στον Βορρά. Στην πέμπτη θέση η Νιούκαστλ με 47 βαθμούς, τρίτη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 50. Βέβαια, η Τότεναμ που είναι τέταρτη με 49 έχει δώσει και δύο ματς παραπάνω.

Οι γηπεδούχοι πέρασαν μια υποψία ντεφορμαρίσματος και προβληματισμού σε ό,τι αφορά στο σκοράρισμα, αλλά πήγαν στο μπρέικ ε δύο σερί νίκες και τον Ίσακ να παίρνει ξανά τα πάνω του. 2-1 εντός τη Γουλβς, 2-1 εκτός τη Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Σουηδό να πετυχαίνει τα ¾ τέρματα και τον Αλμιρόν το τέταρτο στη δυάδα αυτή των αγώνων. Πολύ σημαντική επιστροφή του εκπληκτικού γκολκίπερ Πόουπ. Επιστρέφει και ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Ζοέλιντον με τον στόπερ Μπότμαν. Νοκ άουτ ο Αλμιρόν.

Τα χρειάστηκε για τα καλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τελευταίο χρονικά ματς. Δυσκολεύτηκε στο κυπελλικό ματς με τη Φούλαμ, έπιασε μέτρια απόδοση, αλλά στο τέλος θριάμβευσε και έμεινε αήττητη για τέταρτο σερί ματς (3-1-0) ύστερα από το ντροπιαστικό 7-0 από τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. Κομβική η απουσία του Καζεμίρο. Σε 14 μέρες δίνει 5 ματς, τα τρία εντός.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Νιούκαστλ ρολάρει πάλι επιθετικά, αλλά σε όλη τη σεζόν Χάου δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να κάνει παιχνίδι έντασης, αλλά η απουσία του Καζεμίρο περιπλέκει τα πράγματα. Το ματς είναι σταυρόλεξο, αμφίρροπο και μπορεί να κάτσει οπουδήποτε η μπίλια, ενώ απέναντι στο Big-6 η Νιούκαστλ βγάζει πιο μικρά σκορ. Στο 1.91 το Under 2,5, στο 2.10 το Χ ημίχρονο, καθώς αναμένουμε ματς υπομονής.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Under 2,5 (απόδοση 1.91), 18:30
  • Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χ ημίχρονο (απόδοση 2.10), 18:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ