ΜΠΑΣΚΕΤ BET

NBA: Το 7.50 του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο φαβοριτισμός του Ντόντσιτς και το 10.00 των Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πανηγυρίζει στο Game 6 με τους Σανς την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πανηγυρίζει στο Game 6 με τους Σανς © 2021 PAUL SANCYA/ASSOCIATED PRESS

Η μεγάλη στιγμή έφτασε, το NBA επιστρέφει στις επάλξεις. Ποια είναι τα φαβορί σύμφωνα με τη στοιχηματική αγορά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σε ανατολική και δυτική περιφέρεια. Τα ειδικά στοιχήματα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ήρθε η ώρα. Το ΝΒΑ επιστρέφει. Η preseason έλαβε τέλος και οι 30 μονομάχοι είναι έτοιμοι να πέσουν στη μάχη για το πολυπόθητο δαχτυλίδι. Τριάντα μονομάχοι χωρισμένοι σε Divisions και Περιφέρειες. Ποια είναι όμως τα δεδομένα όπως προκύπτουν από τη στοιχηματική αγορά για τους Μιλγουόκι Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο;

Φαβορί οι Μπρούκλιν Νετς, στο 10.00 το back to back των Μπακς

Με ρεκόρ 48-24 οι Μπρούκλιν Νετς κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στην Ανατολή και έφτασαν μέχρι τον 2ο γύρο των playoffs. Στη συνέχεια παρά τις απουσίες πήγαν τη σειρά με τους Μιλγουόκι Μπακς μέχρι το Game 7, αλλά λύγισαν από την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Φέτος, παρά τον παραγκωνισμό του Καϊρί Ιρβινγκ που έχει τεθεί εκτός ομάδας η αγορά συμφωνεί πως είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο NBA. Ισχνές οι μεταβολές στις αποδόσεις μετά τα όσα έγιναν με τον Ιρβινγκ. Στο 3.41 κατά μέσο όρο το ενδεχόμενο να κατακτήσουν στο τέλος το πρωτάθλημα. Δεύτεροι οι Λος Αντζελες Λέικερς στο 4.75, ενώ οι πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς κυκλοφορούν στο 10.00 για να κάνουν το back to back. Τα χρόνια έχουν περάσει για την παρέα του Κάρι, με τον Γκριν ξεκινούν ως βασικό στόχο την εξάδα, ωστόσο μπορεί να αποτελέσουν και το μαύρο άλογο της σεζόν όταν επιστρέψει ο Τόμπσον. Στο 13.70 κατά μέσο όρο να κατακτήσουν το πρωτάθλημα φέτος.

Τα φαβορί για τις Περιφέρειες

Σε ο,τι αφορά στις περιφέρειες, όπως είναι αναμενόμενο, το Μπρούκλιν είναι φαβορί για την ανατολική περιφέρεια σε απόδοση 2.00 και εν συνεχεία οι Μπακς στο 4.25.

Στη Δύση από την άλλη η κατάσταση είναι πιο ξεκάθαρη, αφού οι Λος Αντζελες Λέικερς κυκλοφορούν μεταξύ 2.60 και 3.00 και ακολουθούν οι Γουόριορς που τιμώνται μεταξύ 5.50 και 6.60.

Στο 4.50 το back to back του Γκομπέρ

Ένα ειδικό στοίχημα που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έχει και αρκετό ανταγωνισμό ως το τέλος είναι αυτό για τον Αμυντικό της Χρονιάς. Η κατάσταση είναι σχετικώς ισορροπημένη και θα παιχτεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μεταξύ τεσσάρων. Ο Ρουντί Γκομπέρ έχει πάντως τον πρώτο λόγο. Ο σέντερ των Γιούτα Τζαζ θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω η ομάδα του φέτος, είναι παίκτης βαρόμετρο και για να κάνει το back to back στο εν λόγω βραβείο κυκλοφορεί στο 4.50 κατά μέσο όρο. Ακολουθούν Ντέιβις με τιμές από το 6.00 έως το 8.00, ομοίως και ο Μπεν Σίμονς. Τέταρτος του καρέ είναι ο Γιάννης, που αναδείχθηκε πριν δύο σεζόν Αμυντικός της Χρονιάς, και γυροφέρνει στο 9.00.

Μάχη για το βραβείο του MVP της Regular Season

Ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε απίθανη σεζόν πέρσι και κατέκτησε το βραβείο του MVP. Παρά το γεγονός αυτό η αγορά δεν τον έχει στους πρώτους. Υπό φυσιολογικές συνθήκες στόχος των Ντένβερ Νάγκετς θα ήταν το δαχτυλίδι, ωστόσο ο τραυματισμός του Τζαμάλ Μάρεϊ αλλάζει τα δεδομένα, ενώ πολλοί ελπίζουν να σηκώσει το ρόλο του σταρ ο Μάικλ Πόρτερ. Στο 15.00 να κάνει το back to back στο βραβείο του MVP ο Γιόκιτς. Επικρατέστερος ο Λούκα Ντόντσιτς που αναμένεται πιο ψημένος από πέρσι στο 5.00, ενώ ακολουθούν οι Γιάννης Αντετοκούμπο και και Κέβιν Ντουράντ στο 7.50. Καθόλου αδιάφορη τιμή για τον Γιάννη, που δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως πριν τον Γιόκιτς είχε αναδειχθεί δύο σερί σεζόν MVP.

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ