ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Νάπολι - Μπολόνια: Παράδοση για γκολ και 2.25

Οι Όσιμεν και Πολιτάνο πανηγυρίζουν γκολ της Νάπολι κόντρα στην Λέστερ στο Europa League | 16 Σεπτεμβρίου 2021
Οι Όσιμεν και Πολιτάνο πανηγυρίζουν γκολ της Νάπολι κόντρα στην Λέστερ στο Europa League | 16 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η Νάπολι υποδέχεται την Μπολόνια στο παιχνίδι που ολοκληρώνει τη 10η αγωνιστική της Serie A και η παράδοση "φωνάζει" για πολλά γκολ.

Η Νάπολι την προηγούμενη αγωνιστική είχε τις πρώτες απώλειες βαθμών, μένοντας στο 0-0 με τη Ρόμα στο Ολίμπικο. Τώρα το έργο της είναι ασφαλώς πιο βατό αφού φιλοξενεί την Μπολόνια (21:45 COSMOTE SPORT 1, LVE από το SPORT24)., κόντρα στην οποία θα επιδιώξει τη νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας, εκεί που βρίσκεται τώρα η Μίλαν.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, πριν το 0-0 με τη Ρόμα μετρούσε οχτώ νίκες. Μάλιστα στις επτά εξ αυτών σκόραρε τουλάχιστον δύο γκολ. Στον αντίποδα, η Μπολόνια προσφέρει σχεδόν κατά κανόνα γεμάτα ματς, καθώς με τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στον πάγκο παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Είναι ενδεικτικό ότι στις τελευταίες έξι αγωνιστικές εμφάνισε πέντε over 2,5.

Ακόμη και κόντρα στη Μίλαν, όπου έπαιξε με δέκα παίκτες από το 20’, κατάφερε να βάλει δύο γκολ, με αριθμητικό μειονέκτημα και τελικά ηττήθηκε 4-2, πληρώνοντας ουσιαστικά ότι έμεινε με εννιά στο 58’!

Παράδοση για πολλά γκολ

Εντυπωσιακή εξάλλου είναι παράδοση των μεταξύ τους αγώνων, αφού στο Σαν Πάολο έχουν βγάλει οχτώ σερί over 2,5 και 10/11 από της σεζόν 2009/10. Αν συμπεριλάβουμε και τα ματς στην έδρα της Μπολόνια, επίσης το over 2,5 υπερισχύει συντριπτικά με 14 εμφανίσεις στις τελευταίες 16 συναντήσεις τους.

Το over 2,5 προσφέρεται σε τιμές άνω του 1.50, ενώ το συνδυαστικό over 2,5 και G/G ανεβαίνει στο 2.25

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάπολι - Μπολόνια: G/G & Over 2,5 (απόδοση 2.25), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ