BIG GAMES BET

Μπρέντφορντ - Μάντσεστερ Γ.: Προγνωστικά και Ανάλυση - Μονόδρομος το 1.83

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Άστον Βίλα σε ματς της Premier League | 15 Ιανουαρίου 2022
Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Άστον Βίλα σε ματς της Premier League | 15 Ιανουαρίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η Γιουνάιτεντ παίζει για πρώτη φορά από το 1975 με την Μπρέντφορντ, σε ένα ματς όπου η νίκη για τους "κόκκινους διαβόλους" είναι μονόδρομος.

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Premier League την Τετάρτη. Η Λέστερ φιλοξενεί την Τότεναμ στις 21:30 και μισή ώρα αργότερα ακολουθεί το ιστορικό ματς για την Μπρέντφορντ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24), αφού οι δύο ομάδες θα παίξουν για πρώτη φορά μετά το 1975 κι ένα παιχνίδι στο Λιγκ Καπ. Μάλιστα, σε επίπεδο πρωταθλήματος, η Μπρέντφορντ υποδέχεται για πρώτη φορά τη Γιουνάιτεντ από το 1946!

Προγνωστικά Αγγλία: Μπρέντφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι Λονδρέζοι προέρχονται από δύο σερί ήττες εκτός έδρας με Σαουθάμπτον και Λίβερπουλ, όπου δέχθηκαν συνολικά επτά γκολ. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, έχουν απολογισμό 1-0-4 και γενικά δεν εμφανίζουν την ίδια ζωηρή εικόνα όπως στο ξεκίνημα της σεζόν. Παρόλα αυτά, βρίσκονται στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη και ελέγχουν απόλυτα την κατάσταση.

Η Γιουνάιτεντ προσπαθεί να συμμαζέψει την κατάσταση μετά την απόλυση του Σόλτσκιερ και να επιστρέψει σε τροχιά τετράδας. Σε 11 ματς μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Νορβηγό, έχει ηττηθεί μόνο από τη Γουλβς. Στο πρωτάθλημα πάντως, έρχεται από το οδυνηρό 2-2 στο Μπέρμιγχαμ με την Αστον Βίλα, όπου προηγήθηκε 0-2, αλλά ισοφαρίστηκε με γκολ στο 77' και στο 82'.

Το θετικό για τον Ραλφ Ράνγκνικ είναι ότι εξέτισαν οι Σο και ΜακΤόμινι, ενώ αναμένεται επίσης η επάνοδος του Ράσφορντ και κυρίως του Ρονάλντο, που έλειψε στα δύο προηγούμενα ματς λόγω τραυματισμού.

Μπρέντφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στοιχηματική Πρόταση

Με τον Γερμανό στον πάγκο, η Γιουνάιτεντ έχει φέρει έξι under 2,5 και οχτώ αναμετρήσεις. Οι "κόκκινοι διάβολοι" πάντως έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια τους φέτος εκτός έδρας στην Premier League. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Γιουνάιτεντ έχει υποστεί μόνο δύο ήττες στα τελευταία 36 ματς μακριά από το Ολντ Τράφορντ.

Απόψε, στο Λονδίνο, το διπλό είναι μονόδρομος για την ομάδα του Ράνγκνικ. Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται υπό πίεση, κάθε γκέλα δημιουργεί εντάσεις, μουρμούρα και εσωστρέφεια, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να εξυφαίνονται σενάρια αμφισβήτησης του Ράνγκνικ από μερίδα ποδοσφαιριστών.

Μέσα λοιπόν σε αυτό το κλίμα, δεν νοείται, σε δεύτερο διαδοχικό ματς, η Γιουνάιτεντ να εμφανίσει σημάδια κατάρρευσης, όπως κόντρα στη Βίλα, μετά το 70'. Η πιθανή επιστροφή του Ρονάλντο αναμένεται να δώσει έξτρα ώθηση για να φτάσει η ομάδα του Μάντσεστερ σε ένα διπλό ηρεμίας, πριν υποδεχθεί σε τρεις ημέρες την επικίνδυνη Γουέστ Χαμ, σε ένα κλασικό εξάποντο για την έξοδο στο Champions League. Σε τιμές άνω του 1.80 η νίκη των φιλοξενούμενων κρίνεται αποδεκτή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρέντφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2 (απόδοση 1.83), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ