XGOALS BET

Μπορντό - Λιλ: Προγνωστικά Στοιχήματος - Τα xGoals δείχνουν διόρθωση

Ο Τζόναθαν Ντέιβιντ της Λιλ πανηγυρίζει με τον Μπουράκ Γιλμάζ γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Πιερ Μορουά", Λιλ | Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021
Ο Τζόναθαν Ντέιβιντ της Λιλ πανηγυρίζει με τον Μπουράκ Γιλμάζ γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Πιερ Μορουά", Λιλ | Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 © 2021 MICHEL SPINGLER/ASSOCIATED PRESS

Η Λιλ είναι η πιο αδικημένη βαθμολογικά ομάδα της Ligue 1 και με βάση τα xGoals είναι θέμα χρόνου να διορθώσει τη θέση της. Στο 1.82 το διπλό της κόντρα στην πληγωμένη από τον κορονοϊό Μπορντό.

Η Μπορντό υποδέχεται τη Λιλ για τη 19η αγωνιστική της Ligue 1 σε ένα παιχνίδι (22:00 Live από το SPORT24) όπου οι γηπεδούχοι θα αναγκαστούν να παίξουν με σημαντικές απουσίες λόγω κορονοϊού.

Το παιχνίδι απειλούνταν με αναβολή καθώς η Μπορντό εμφάνισε συνολικά 15 κρούσματα, εννιά σε παίκτες και έξι στο τεχνικό επιτελείο. Τελικά, τα σημερινά τεστ δεν έδωσαν άλλα θετικά δείγματα και ως τούτου το ματς θα διεξαχθεί κανονικά, αφού ο Πέτκοβιτς έχει τουλάχιστον 20 ποδοσφαιριστές από τους 30 που δηλώθηκαν στο ξεκίνημα της σεζόν.

Μπορντό - Λιλ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Αυτό βέβαια δεν αλλάζει το γεγονός ότι η Μπορντό θα παραταχθεί με σημαντικά προβλήματα, αφού μεταξύ άλλων νόσησαν και ποδοσφαιριστές του βασικού ροτέισον (Κουατένγκ, Γκρέγκερσεν, Ουντέν, Μέξερ).

Για την πρωταθλήτρια Λιλ, το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μία καλή ευκαιρία για να πλησιάσει την πρώτη πεντάδα. Το συγκρότημα του Γκουβερνέκ, ο οποίος παρεμπιπτόντως θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, τρέχει αήττητο σερί δέκα αγώνων (6-4-0) σε όλες τις διοργανώσεις και αναμένεται να διορθώσει τη θέση του στη βαθμολογία.

Η πιο αδικημένη ομάδα της Ligue 1 η Λιλ βάσει xGoals

Η Λιλ με βάση τα xGoals είναι η πιο αδικημένη ομάδα της Ligue 1. Εχει σκοράρει 23 γκολ, επτά λιγότερα δηλαδή από τα xGoals της (30,23) και έχει μαζέψει μόλις 25 βαθμούς, σχεδόν δέκα λιγότερους απ' όσους άξιζε με βάση τα xPoints (34,97)! Εν ολίγοις ο δείκτης των xGoals μαρτυράει πως η Λιλ θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον στη δεύτερη θέση, μπροστά δηλαδή και από τη Μαρσέιγ που έχει 32 πόντους.

Το επόμενο διάστημα, όπου δεν υπάρχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, είναι μία καλή ευκαιρία για τους λιλουά προκειμένου να αποκαταστήσουν την τάξη στο πρωτάθλημα. Η αρχή μπορεί να γίνει απόψε κόντρα στην πληγωμένη Μπορντό, η οποία έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 40 γκολ παθητικό και είναι η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που σε 18 αγώνες δεν έχει κρατήσει ούτε μία φορά ανέπαφη την εστία της!

Το διπλό στο 1.82 κρίνεται μία τίμια επιλογή για τα δεδομένα του αγώνα. Οποιος επιθυμεί μπορεί να ανεβάσει την απόδοση συνδυάζοντας το διπλό με το anytime του σούπερ φορμαρισμένου Ντέιβιντ, ο οποίος έχει σκοράρει φέτος 15 γκολ σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Champions League. Ο Καναδός φορ είχε σκοράρει και στο περσινό 3-0 της Λιλ εκτός έδρας επί της Μπορντό. Το διπλό σε κόμπο με το anytime του Ντέιβιντ στο 2.87.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπορντό - Λιλ: 2 (απόδοση 1.82), 22:00
  • Μπορντό - Λιλ: 2 & Να σκοράρει ο Ντέιβιντ (απόδοση 2.87), 22:00
TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ