XGOALS BET

Μπολόνια - Μίλαν: Τα xGoals φωνάζουν για 1.70

Ο απογοητευμένος Ραφαέλ Λεάο στο ματς με την Πόρτο
Ο Ραφαέλ Λεάο ©2021 LUIS VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Η Μίλαν δοκιμάζεται απόψε στην Μπολόνια για την 9η αγωνιστική της Serie A και τα xGoals προδίδουν ότι την περιμένει δύσκολη αποστολή.

Το αποψινό πρόγραμμα της Serie A ολοκληρώνεται με το παιχνίδι Μπολόνια – Μίλαν (23/10 21:45 Cosmote Sport 3 HD, Live από το SPORT24). Η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει αρκετές ιδιαιτερότητες, δεδομένου ότι και ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έχει περάσει από τον πάγκο της Μίλαν και ο Στέφανο Πιόλι από αυτόν της Μπολόνια.

Η Μίλαν την Τρίτη ηττήθηκε με 1-0 στο Ντραγκάο από την Πόρτο και συμπλήρωσε τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς στο Champions League. Η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι η χειρότερη που έχει κάνει φέτος και το αποτέλεσμα στο τέλος κρίνεται δίκαιο, παρότι υπήρξε επιθετικό φάουλ αμέσως πριν σημειωθεί το γκολ της Πόρτο.

Στο πρωτάθλημα φλέρταρε με "χοντρή" γκέλα εντός έδρας κόντρα στη Βερόνα, ωστόσο ανέτρεψε το 0-2 του ημιχρόνου στο δεύτερο 45λεπτο. Σε κάθε περίπτωση οι σημαντικές απουσίες που έχει μαζέψει (Κεσί, Ερναντές, Ντίας, Μενιάν, Ρέμπιτς, Φλορέντσι) αναπόφευκτα έχουν επηρεάσει την απόδοσή της.

Εχει πάρει περισσότερα απ' όσα αξίζει η Μίλαν

Προς το παρόν η Μίλαν είναι αήττητη στο πρωτάθλημα με ρεκόρ 7-1-0, ωστόσο σύμφωνα με τα xGoals της έχει πάρει πολύ περισσότερους βαθμούς απ’ όσους άξιζε. Συγκεκριμένα έχει σκοράρει 18 φορές με 15,89 xGoals και έχει μαζέψει 22 βαθμούς, ενώ με βάση τα xGoals των αγώνων της θα έπρεπε να έχει 15 βαθμούς (14,94 για την ακρίβεια).

Εν ολίγοις, η Μίλαν έχει πάρει μέχρι στιγμής επτά βαθμούς παραπάνω απ’ όσους άξιζε βάσει xGoals και αυτό ηχεί ως προειδοποίηση ότι μάλλον θα αρχίσει να επέρχεται διόρθωση τις επόμενες αγωνιστικές. Στη Serie A καμία άλλη ομάδα δεν έχει τόσο μεγάλη απόκλιση μεταξύ πραγματικών και expected πόντων.

Η Μπολόνια βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι κέρδισε 3-0 τη Λάτσιο και την προηγούμενη αγωνιστική έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Ουντινέζε, έχοντας αδικηθεί από τη διαιτησία, αφού στην ισοφάριση υπήρξε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακά της.

Με τον φορμαρισμένο Μούσα Μπάροου, ο οποίος σκοράρει σε τρία σερί ματς, η Μπολόνια μπορεί να γίνει απειλητική για τη Μίλαν, η οποία βάσει XGoals είναι θέμα χρόνου να γκελάρει και όπως προείπαμε θα παραταχθεί ξανά με πολλές απουσίες. Η διπλή ευκαιρία (1Χ) προσφέρεται στο 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπολόνια - Μίλαν: 1Χ (απόδοση 1.70), 21:45
TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ