BIG GAMES BET

Μπέτις - Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά και ανάλυση - Με τον Ομπαμεγιάνγκ για το 2.14

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ πανηγυρίζει γκολ της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Οσασούνα
Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ © 2022 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Η Ρεάλ Μπέτις δίνει αγώνα για να διατηρηθεί στη μάχη της τετράδας στη La Liga, ωστόσο αυτή τη φορά αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα, κόντρα στην οποία δεν διατηρεί θετική παράδοση τα τελευταία έτη. Ποντάρισμα στο 2.14.

Εμφανίστηκε έξω από τα νερά της και κουρασμένη η Μπέτις στο ματς της Δευτέρας με τη Χετάφε στη Μαδρίτη. Λογικό, αφού προερχόταν από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στη Βαλένθια στα πέναλτι. Μεθυσμένη πολιτεία, αλλά και ταλαιπωρημένη. Δεν έκανε πολλά και έτσι όπως πήγε το ματς, κρίνεται αναμενόμενο και δίκαιο το τελικό σκορ. Αρκετά ισορροπημένη αναμέτρηση, τελείωσε το ματς με xG 0,47 έναντι 0,85 της Χετάφε.

Απόψε πάντως οφείλει να φορέσει το καλό της κοστούμι, καθώς κοντράρεται με την Μπαρτσελόνα (22:00 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ), κόντρα στην οποία δεν διατηρεί καλή παράδοση, την ώρα που προσπαθεί να συνεχίσει να βρίσκεται στο κόλπο της τετράδας. Βέβαια, το έργο έχει γίνει δύσκολο τώρα που φτάνουμε προς το τέλος. Η απόσταση από την τέταρτη Ατλέτικο Μαδρίτης είναι στους τρεις, με τους Κολτσονέρος να φιλοξενούν το βράδυ της Κυριακής (22:00 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ) την πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπέτις - Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά και ανάλυση

Βερδιμπλάνκος και Μπλαουγκράνα έχουν τεθεί αντιμέτωποι σε 133 περιπτώσεις συνολικά με την καταλανική ομάδα να έχει 79 νίκες έναντι 30 της Μπέτις. Δίχως νικητή έληξαν 24 παιχνίδια. Στο εν λόγω ζευγάρι στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν ο άσος έχει να εμφανιστεί αρκετό καιρό. Τελευταία φορά ήταν το 2011, έκτοτε η Μπαρτσελόνα κέρδισε 7 φορές, ενώ δύο ματς έληξαν ισόπαλα. Τα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έληξαν Goal/Goal και Over 3,5. Στον πρώτο γύρο στο Καμπ Νόου επικράτησε η Μπέτις 1-0. Οι Βερδιμπλάνκος δεν έχουν κερδίσει ποτέ μέσα στην ίδια σεζόν μέσα-έξω την Μπαρτσελόνα. Τελευταία φορά που έκαναν δύο σερί νίκες ήταν το 2002, αλλά ήταν σε δύο διαφορετικά πρωταθλήματα, αμφότερες οι νίκες στην Ανδαλουσία. Πάγια εκτός ο μπακ Μοντόγια και ο χαφ Καμαράσα και ο μπακ Μπεγερίν.

Επέστρεψε στις νίκες στο Καμπ Νόου η Μπαρτσελόνα μετά από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα, είχε κάποιες απουσίες, αλλά μπόρεσε να επικρατήσει. Υπέταξε τη Μαγιόρκα 2-1 σε μια όχι και τόσο γεμάτη εμφάνιση, που προς το τέλος πιέστηκε μάλιστα. Τελείωσε το ματς με 1,64 xG, ενώ δέχτηκε 1,24 xG. Εκτός Πέδρι, Νίκο Γκονθάλεθ, Πικέ, Ντεστ, Σέρτζι Ρομπέρτο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αμφότερες έχουν ανάγκη από βαθμούς, η Μπαρτσελόνα για να κλειδώσει το Champions League η Μπέτις για να συνεχίσει να ελπίζει για την τετράδα. Η ισοπαλία βέβαια κάνει στην ομάδα του Τσάβι. Δεν μπλέκουμε με σημείο, άξιο προσοχής το 2.14 για το ενδεχόμενο να σκοράρει στην αναμέτρηση ο Ομπαμεγιάνγκ. Ο γκολτζής των Μπλαουγκράνα έχει σκοράρει πέντε γκολ στις πέντε τελευταίες εξορμήσεις της ομάδας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπέτις - Μπαρτσελόνα: Να σκοράρει ο Ομπαμεγιάνγκ (απόδοση 2.14), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ