BIG GAMES BET

Μπενφίκα - Σπόρτινγκ: Προγνωστικά και ανάλυση - Έχει τη φόρμα για το 2.31

Ο Ρουμπέν Αμορίμ τεχνικό της Σπόρτινγκ σε αναμέτρηση κόντρα στη Ντόρτμουντ
Ο Ρουμπέν Αμορίμ τεχνικό της Σπόρτινγκ © 2021 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Σ’ ένα σούπερ ντέρμπι η Μπενφίκα κοντράρεται με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στον τελικό του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Ποντάρισμα σε δύο επιλογές του 1.74 και του 2.31.

Στο Δρ. Μαγκαγιάες Πεσόα της Λεϊρία διεξάγεται ο τελικός του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Στο πρωτάθλημα, για τον πρώτο γύρο, στο Λουζ το ματς έληξε 3-1 υπέρ της Σπόρτινγκ. Έχουν συναντηθεί συνολικά 312 φορές και η παράδοση είναι 136-65-111 υπέρ της Μπενφίκα. Σε επίπεδο Λιγκ Καπ αυτή πρόκειται να είναι η τέταρτη συνάντηση τους. Δύο φορές έχει κερδίσει η Μπενφίκα, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο. Τελευταία ισοπαλία για το ζευγάρι ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης τον Αύγουστο του 2018. Έκτοτε 6 φορές κέρδισε η Μπενφίκα, 3 η Σπόρτινγκ. Αντιμέτωπος με το παρελθόν του ο τεχνικός της Σπόρτινγκ, Αμορίμ, αφού πέρασε από τις ακαδημίες της Μπενφίκα στα 15 του και στη συνέχεια αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα για μια δεκαετία σχεδόν.

Μπενφίκα - Σπόρτινγκ: Προγνωστικά και ανάλυση

Ζορίστηκε πολύ η Μπενφίκα στο ματς με την Μποαβίστα πριν τέσσερις μέρες για τα ημιτελικά του θεσμού. Μετά το 1-1 η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι και πήρε την πρόκριση. Καλύτερος του παιχνιδιού ο Βλαχοδήμος, που ήταν σε εξαιρετική βραδιά και τη ξελάσπωσε αρκετές φορές, αφού η άμυνά του πιέστηκε σε κάμποσες περιπτώσεις. Είναι η πολυνίκης του θεσμού, δεν θα αδιαφορήσει ξεκάθαρα ο Βερίσιμο απόψε, αφού στο πρωτάθλημα οι πιθανότητες κατάκτησης έχουν μειωθεί κατά πολύ και όλοι έχουν ανάγκη το τρόπαιο απόψε, ώστε να βελτιωθεί το κλίμα, μετά την προβληματική εικόνα που έβγαλε στην τελευταία θητεία του Ζεζούς. Δεν παίζει ο καταλυτικός στόπερ Οταμέντι, εκτός και ο επιθετικός Νούνιες. Με κορονοϊό ο πολυσήμαντος επιθετικός Ράφα Σίλβα. Πάγια εκτός ο γκολτζής Σεφέροβιτς.

Η Σπόρτινγκ μπορεί να μην έχει επτά κατακτήσεις Λιγκ Καπ όπως η Μπενφίκα (7/7), ωστόσο το κατέκτησε πέρσι, ενώ 3/6 περιπτώσεις στέφθηκε τροπαιούχος. Καθόλου κακό ποσοστό, όχι όπως των Λουζιτανών που έχουν το απόλυτο, ενώ ο Αμορίμ μετράει δύο σερί κατακτήσεις, πέρσι με τη Σπόρτινγκ και πρόπερσι με την Μπράγκα. Δυσκολεύτηκε μέχρι ενός βαθμού στον ημιτελικό με τη Σάντα Κλάρα την Τετάρτη, βρέθηκε μάλιστα και πίσω στο σκορ στο 32’, αλλά σήκωσε ανάστημα, ισοφάρισε στο 40’ ενώ ο Σαράμπια έφερε τη λύτρωση στο 65’. Μάλιστα από το 64’ βρέθηκε να παίζει και με παίκτη παραπάνω. Βρίσκεται σε σούπερ κατάσταση επιθετικά, αφού μόνο σ’ ένα ματς δεν έχει σκοράρει φέτος, σ’ αυτό κόντρα στη Ντόρτμουντ στα τέλη Σεπτεμβρίου. Διεθνείς υποχρεώσεις για τον στόπερ Κόατες. Θα τσεκαριστεί ο χρήσιμος μπακ Πόρο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το διπλό δέχεται πιέσεις και έχει γυρίσει φαβορί. Είναι και το λογικό. Η Μπενφίκα δεν παίζει καλά, θα μπορούσε να μείνει εκτός τελικού, έχει καλές απουσίες, υπάρχει και πίεση για το τρόπαιο. Η Σπόρτινγκ παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και σκοράρει με μεγάλη άνεση. Στο 2.31 κατά μέσο όρο το διπλό. Οριακή η τιμή του Goal/Goal στο 1.74 , παραδοσιακά τα μεταξύ τους ματς έχουν γκολ, ενώ η Μπενφίκα, ακόμα και στην κακή βραδιά της μπορεί και σκοράρει. Φάνηκε και στην ήττα με 3-1 στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπενφίκα - Σπόρτινγκ: 2 (απόδοση 2.31), 21:45
  • Μπενφίκα - Σπόρτινγκ: Goal/Goal (απόδοση 1.74), 21:45
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ