BIG GAMES BET

Μπασιλασβίλι - Τσιτσιπάς: Ματς για over και 3.91 στην Καλιφόρνια

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς Ⓒ 2021 MARK J. TERRILL/ ASSOCIATED PRESS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κοντράρεται με τον Νίκολοζ Μπασιλασβίλι στα προημιτελικά του Indian Wells σε μια αναμέτρηση για γερά νεύρα που υπόσχεται 1.70 και 3.91.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την πορεία του στην έρημο της Καλιφόρνια και το Indian Wells. Απόψε (21:00 Cosmote Sport 6, LIVE από το SPORT24 ) ρίχνεται στη μάχη των προημιτελικών και το ματς του κρύβει παγίδες. Αντίπαλός του ο Νίκολοζ Μπασιλασβίλι από τη Γεωργία, ένας δυναμικός αθλητής που έχει παρουσιάσει θετικά δείγματα γραφής στο σπουδαίο τουρνουά της Καλιφόρνια. Το Νο36 της παγκόσμιας κατάταξης έπαιξε πολύ επιθετικά απέναντι στον Κατσάνοφ στον προηγούμενο γύρο και τον υπέταξε στα δύο σετ. Είχε τέσσερις 4 άσους, δύο διπλά λάθη, ενώ ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικός στα σέρβις γκέιμ του. Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να πράξει και απόψε κόντρα στον Στέφανο.

Ο Γεωργιανός κινείται σωστά στους χώρους, διαθέτει επικίνδυνα χτυπήματα, ενώ δεν δίνει εύκολα ευκαιρίες στους αντιπάλους του όταν σερβίρει. Παραδοσιακά δυσκολεύει τους αθλητές του Top-10, ενώ το γεγονός πως κέρδισε έναν τόσο ταλαντούχο αθλητή όπως ο Κατσάνοφ του δίνει επιπλέον αυτοπεποίθηση για απόψε.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε κόντρα στον Ντε Μινόρ στον προηγούμενο γύρο και πήρε την πρόκριση με ανατροπή. Όπως έπραξε δηλαδή και κόντρα στον Φονίνι στον τρίτο γύρο. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει βγάλει αδυναμίες στο παιχνίδι του στο Masters της Καλιφόρνια, ωστόσο ανεβαίνει σταδιακά κατά τη διάρκεια του αγώνα και στο τέλος αποδεικνύει πόσο υψηλής κλάσης αθλητής είναι.

Το παιχνίδι είναι ύπουλο και δύσκολο απόψε, ο Τσιτσιπάς έχει περάσει 6 ώρες και 19 λεπτά ως τώρα στο τουρνουά, ενώ ο Μπασιλασβίλι μια ώρα λιγότερη σχεδόν (5 ώρες και 32 λεπτά). Μπορεί αμφότεροι να είναι έμπειροι αθλητές, ωστόσο η διάρκεια πόσο χρόνο περνάει κάποιος στο court σ’ ένα Masters δεν είναι αδιάφορο γεγονός. Σε ό,τι αφορά στα games, ο Στέφανος έχει παίξει 79 ως τώρα στο τουρνουά, ενώ ο αντίπαλός του 73.

Το όριο στα games βρίσκεται ψηλά στο παιχνίδι, ωστόσο μπορεί να ξεπεραστεί καθώς ο Μπασιλασβίλι βρίσκεται στα καλά του και μπορεί να δυσκολέψει τον Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος βγάζει… νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι του. Παραδοσιακά τα μεταξύ τους παιχνίδια τραβάνε σε διάρκεια. Αφού τις δυο φορές που τέθηκαν αντιμέτωποι ο Τσιτσιπάς ναι μεν επικράτησε, ωστόσο παραχώρησε σετ (2-1 στο Πεκίνο και 3-1 στο Αυστραλιανό Οπεν), αμφότερες οι συναντήσεις έλαβαν χώρα το 2019. Στο 1.70 κατά μέσο όρο το over 20,5 games στην αναμέτρηση. Στο 1.25 η απλή νίκη για τον Στέφανο, δεν αξίζει. Για τους πιο ρισκαδόρους, υπάρχει το 1-2 ακριβές σκορ στα σετ που κυκλοφορεί στο 3.91 κατά μέσο όρο.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
21:00 Μπασιλασβίλι - Τσιτσιπάς: Over 20,5 games (1.70)
21:00 Μπασιλασβίλι - Τσιτσιπάς: 1-2 σετ (3.91)

TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ