ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Μπαρτσελόνα - Βαλένθια: Παράδοση που βγάζει επιλογή στο 1.80

Ο άσος της Μπαρτσελόνα, Μέμφις Ντεπάι
Ο Μέμφις Ντεπάι © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί στο Καμπ Νου τη Βαλένθια και η μεταξύ τους παράδοση φωνάζει για ειδικό στοίχημα στο 1.80.

Η Μπαρτσελόνα βιώνει φέτος την πιο προβληματική σεζόν της τελευταίας 20ετιας, παρόλα αυτά ο Ρόναλντ Κούμαν συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της και μάλιστα δηλώνει αισιόδοξος ότι με την επιστροφή των τραυματιών, η Μπάρτσα είναι σε θέση να διεκδικήσει το πρωτάθλημα!

Μετά τη διακοπή των εθνικών, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Βαλένθια στη Βαρκελώνη (17/10 22:00 Novasports 1 HD, Live από το SPORT24) σε ένα ματς που οφείλει να κερδίσει, καθώς βρίσκεται ήδη στο -8 από την κορυφή, έχοντας πάντως δύο ματς λιγότερα από την πρωτοπόρο Ρεάλ Σοσιεδάδ. Παράλληλα, οι Καταλανοί χρειάζονται μία νίκη ψυχολογίας πριν το κομβικό παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου για το Champions League, όπου έχουν ξεκινήσει με δύο ήττες τον όμιλο από Μπάγερν και Μπενφίκα.

Η Μπαρτσελόνα σε εννιά επίσημα παιχνίδια φέτος σε πρωτάθλημα και Ευρώπη έχει κρατήσει το μηδέν μόνο απέναντι στην 16η Κάδιθ. Επιθετικά έχει μείνει άσφαιρη τέσσερις φορές, ωστόσο το θετικό είναι ότι ανεβάζει στροφές ο Φάτι και επιστρέφει από τραυματισμό ο Αγουέρο (αναμένεται απόψε το ντεμπούτο του έστω ως αλλαγή), επομένως αυξάνονται οι επιλογές του Κούμαν.

Η Βαλένθια με τη σειρά της, σε οχτώ παιχνίδια πρωταθλήματος την τρέχουσα σεζόν απέτυχε να σκοράρει μόνο σε ένα. Συγκεκριμένα στο τελευταίο πριν τη διακοπή, κόντρα στην Κάδιθ, όπου ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με 0-0, σε μία αναμέτρηση πάντως που είχε την απόλυτη υπεροχή και άξιζε ένα τέρμα βάσει xGoals (0,16-1,44).

Παράδοση γεμάτη G/G

Η προϊστορία των αγώνων της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια στο πρωτάθλημα είναι γεμάτη G/G. Από τη σεζόν 2015/16 όταν συναντιούνται οι δυο τους στο Καμπ Νου φέρνουν πάντα αμφίσκορο (1-2, 4-2, 2-1, 2-2, 5-2, 2-2), δηλαδή έξι διαδοχικές φορές.

Επίσης μετρούν 9/11 G/G στα τελευταία παιχνίδια τους στη La Liga με γηπεδούχο την Μπαρτσελόνα, ενώ οι "μπλαουγκράνα" σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ απέναντι στις "νυχτερίδες" σε επίπεδο πρωταθλήματος εντός έδρας 17 σερί ματς! Τελευταία φορά που η Μπάρτσα δεν σκόραρε κόντρα στη Βαλένθια εντός έδρας ήταν τη σεζόν 2003/04, στο τελευταίο δηλαδή πρωτάθλημα των "νυχτερίδων".

Με βάση την παράδοση στα μεταξύ τους ματς και την ευκολία με την οποία δέχεται φέτος η Μπαρτσελόνα, το G/G στο 1,80 μπορεί να αποτελέσει μία αξιόλογη στοιχηματική επιλογή.

ΠΡΟΤΑΣΗ
22:00 Μπαρτσελόνα - Βαλένθια: G/G (1.80)

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ