BIG GAMES BET

Μπάγερν - Μπαρτσελόνα: Καμία διάθεση για... χάρες από τους Βαυαρούς που δίνουν το 1.86

Οι παίκτες της Μπάγερν πανηγυρίζουν το τρίτο τους γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου σε αγώνα για το Champions League
Οι παίκτες της Μπάγερν πανηγυρίζουν το τρίτο τους γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου Ⓒ 2021 JOAN MONFORT/ ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα δίνει τελικό πρόκρισης στο Μόναχο, αλλά η Μπάγερν δεν έχει καμία διάθεση για χάρες.

Η Μπάγερν υποδέχεται στην Αλιάντς Αρένα την Μπαρτσελόνα (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Ο άσος είναι φαβορί στο 1.50, ενώ η νίκη των Καταλανών κινείται κατά μέσο όρο στο 5.30.

Το παιχνίδι έχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η Μπάγερν έχει εξασφαλίσει την πρωτιά του 5ου ομίλου, ενώ η Μπαρτσελόνα παλεύει με την Μπενφίκα για τη δεύτερη θέση. Η ομάδα του Τσάβι προκρίνεται στους 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, είτε αν κερδίσει στο Μόναχο, είτε αν δεν κερδίσει η Μπενφίκα την αδιάφορη Ντιναμό Κιέβου στη Λισαβόνα.

Με δεδομένο λοιπόν ότι η Μπενφίκα μάλλον θα κάνει το καθήκον της απέναντι στους αποκλεισμένους Ουκρανούς, η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να κερδίσει την Μπάγερν για να αποφύγει τον πρώτο της αποκλεισμό σε φάση ομίλων του Champions League μετά από 21 χρόνια!

Μπάγερν - Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Παρότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς οπαδούς, το έργο των Καταλανών αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς η Μπάγερν δεν είναι ομάδα που χαρίζεται. Αλλωστε, ο Γιούλιαν Νάγκελζμαν στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, ξεκαθάρισε πως θα κατεβάσει καλή ενδεκάδα απόψε. Τα λεγόμενα του 34χρονου τεχνικού είχαν άμεσα αντίκτυπο και στις αποδόσεις του σετ, με τον άσο να υποχωρεί από το 1.70 στο 1.50 κατά μέσο όρο.

Η Μπαρτσελόνα από τότε που ανέλαβε ο Τσάβι έχει απολογισμό 2-1-1 σε τέσσερα ματς. Το Σάββατο γνώρισε την πρώτη του ήττα ως τεχνικός της Μπάρτσα, με 1-0 από την Μπέτις μέσα στο Καμπ Νου. Παρότι λοιπόν η έλευσή του έφερε ένα κύμα ενθουσιασμού, είναι ολοφάνερο πως τη φετινή σεζόν το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι μπλαουγκράνα είναι να χτίσουν ό,τι μπορούν για την επόμενη.

Από την άλλη, η Μπάγερν επιβεβαίωσε την κυριαρχία της στο γερμανικό πρωτάθλημα κερδίζοντας το Σάββατο με 3-2 την Ντόρτμουντ στο Klassiker, έστω κι αν η αντίπαλος φώναξε για τη διαιτησία του Τσβάιερ. Στο Champions League το 5/5 ήρθε πανεύκολα για τους παίκτες του Γιούλιαν Νάγκελζμαν και απόψε οι Βαυαροί θέλουν να γίνουν μόλις η δεύτερη ομάδα μετά τη Ρεάλ, που ολοκληρώνουν τη φάση των ομίλων δύο φορές με το απόλυτο των βαθμών.

Μπάγερν - Μπαρτσελόνα: Στοιχηματική Πρόταση

Τα στατιστικά της Μπάγερν στη διοργάνωση είναι εντυπωσιακά. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2020 έχει ρεκόρ 24-1-1 στα τελευταία 26 παιχνίδια της στο Champions League, ενώ στη φάση των ομίλων μετράει 22 νίκες στα τελευταία 23 ματς στο Μόναχο!

Τρομερά ασφαλώς είναι και τα νούμερα του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος σκοράρει σε εννιά διαδοχικά παιχνίδια Champions League και κυνηγάει το ρεκόρ του Ρονάλντο, που έχει πετύχει γκολ σε 11 σερί.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα έχει βιώσει τις χειρότερες στιγμές της στη διοργάνωση απέναντι στην Μπάγερν. Κανείς ασφαλώς δεν μπορεί να ξεχάσει το εκκωφαντικό 8-2 στον προημιτελικό της Λισαβόνας το 2020. Επίσης, η Μπαρτσελόνα απέναντι σε καμία άλλη ευρωπαϊκή ομάδα δεν έχει γνωρίσει τόσες ήττες (7) και δεν έχει δεχθεί τόσα γκολ (25) σε επίπεδο Champions League όσα κόντρα στην Μπάγερν.

Από τη στιγμή λοιπόν που ο Νάγκελζμαν αναμένεται να κατεβάσει κανονικά όλα τα διαθέσιμα βαριά χαρτιά (Λεβαντόβσκι, Σανέ, Μίλερ, Κομάν, Ντέιβις, Νόιερ), ο άσος διατηρεί το ξεκάθαρο προβάδισμα, αφού κακά τα ψέματα υπάρχει πολύ σημαντική ποιοτική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Το 1.50 μπορεί να ανέβει στο 1.86 σε συνδυασμό με το over 2,5, στη λογική ότι οι 17 από τις 18 νίκες φέτος της Μπάγερν ήρθαν με over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν - Μπαρτσελόνα: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.86), 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ