TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Μονόπλευρο κίνητρο και ποιότητα οδηγούν σε δύο σημεία

Οι παίκτες της Μπόντο Γκλίμτ πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στον αγώνα με τη Ρόμα στο Ολίμπικο για το Conference League
Οι παίκτες της Μπόντο Γκλίμτ πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στον αγώνα με τη Ρόμα στο Ολίμπικο © 2021 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης και καταλήγει σε δύο δυνατές επιλογές κινήτρου από το Europa και το Conference League.

Τελευταία αγωνιστική σε Europa και Conference League. Ο μοναδικός τρόπος να βγουν επιλογές σε αυτές τις συνθήκες είναι το μονόπλευρο κίνητρο. Το ιδανικό σενάριο είναι η ομάδα που έχει το κίνητρο να είναι και ποιοτικά ανώτερη. Με αυτό το σκεπτικό απόψε βγαίνουν δύο σημεία, ένα σε κάθε διοργάνωση.

Με διπλό συνεχίζει στο Europa League

Για τον 6ο όμιλο του Europa League, τα πράγματα είναι απλά. Η Μίντιλαντ κερδίζει στην έδρα της αδιάφορης Λουντογκόρετς και συνεχίζει στην διοργάνωση. Σε περίπτωση που το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπράγκα και στον Ερυθρό Αστέρα έρθει ισόπαλο, συνεχίζει από την πρώτη θέση, αν υπάρξει νικητής έρχεται δεύτερη.

Η Μίνιτλαντ για να βρίσκεται σε αυτό το σημείο, πέτυχε μία πραγματικά σπουδαία νίκη επί της Μπράγκα την προηγούμενη αγωνιστική. Ισοφαρίστηκε δύο φορές και πήρε τη νίκη με πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα.

Την περασμένη Κυριακή, πέτυχε σημαντική νίκη και στο πρωτάθλημα επί της Μπρόντμπι, με 2-0 που την κράτησε στην πρώτη θέση. Η απογοήτευση του ομίλου ήταν η Λουντογκόρετς. Πήρε την ισοπαλία με 1-1 την πρώτη αγωνιστική από την Μίντιλαντ και στην συνέχεια γνώρισε τέσσερις ήττες. Το διπλό στο 1.65 στο μέσο όρο των εταιριών, αποδεκτό με βάση τις συνθήκες, που επικρατούν.

Εξαργυρώνει την εντυπωσιακή της πορεία η Μπόντο Γκλιμτ

Για τον 3ο όμιλο του Conference League, η Μπόντο Γκλιμτ με νίκη στην έδρα της αδιάφορης Ζόρια εξαργυρώνει την εντυπωσιακή της πορεία και παίρνει την πρώτη θέση από τη Ρόμα. Το κίνητρο κι εδώ είναι μονόπλευρο. Οι Νορβηγοί έχουν αποδείξει τις δυνατότητες τους, βασανίζοντας και στα δύο παιχνίδια που έδωσαν την ομάδα του Μουρίνιο.

Η Ζόρια είναι στην 3η θέση του ουκρανικού πρωταθλήματος, εννιά βαθμούς κάτω από Ντινάμο και Σαχτάρ. Ασφαλώς και η Μπόντο βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος της Νορβηγίας. Ποιότητα και κίνητρο κάνουν τις αποδόσεις στο 1.85 στο μέσο όρο των εταιριών, να φαντάζουν δίκαιες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζόρια - Μπόντο 2 (απόδοση 1.85), 19:45
  • Λουντογκόρετς - Μίντιλαντ 2 (απόδοση 1.65), 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ