ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Μιλούν τα φαβορί στο Κύπελλο, combo επιλογές για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Μιλούν τα φαβορί στο Κύπελλο, combo επιλογές για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ
Ο Λιβάι Γκαρσία INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet, στη φάση των "16".

Το Κύπελλο Ελλάδος Novibet συνεχίζεται απόψε με τρεις ακόμη αναμετρήσεις για τη φάση των "16". Υπενθυμίζεται ότι τα παιχνίδια είναι διπλά και δεν ισχύει πλέον ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Το πρόγραμμα απόψε ανοίγει με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στο Βόλο (17:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Οι "πράσινοι" πραγματοποίησαν τον τέλειο πρώτο γύρο και φαντάζουν πλέον το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού έχτισαν διαφορά οκτώ βαθμών από την ΑΕΚ και 12 από τον Ολυμπιακό.

Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αδιαφορήσει για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι ο Παναθηναϊκός είναι κάτοχος του τίτλου και θέλει να υπερασπιστεί τα σκήπτρα του.

Οι "πράσινοι" κατά τη διάρκεια της διακοπής πραγματοποίησαν χειμερινή προετοιμασία στην Κύπρο. Εκεί έδωσαν τρία φιλικά. Κέρδισαν με 3-1 τη Χαποέλ Μπερ Σεβά και με 1-0 τη Νέα Σαλαμίνα. Επίσης, έφεραν ισοπαλία 2-2 με την Πάφο, που διεκδικεί φέτος τον τίτλο στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Σούπερ πρώτο γύρο για τα δεδομένα του έκανε και ο Βόλος, καθώς φιγουράρει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και όλα δείχνουν ότι θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία του στα πλέι οφ, μετά από τρεις σερί σεζόν στα πλέι άουτ.

Βέβαια, ο Κωνσταντίνος Μπράτσος θα πρέπει στο δεύτερο μισό της σεζόν να διαχειριστεί την απώλεια του πολύτιμου Φερνάντες, που συνεχίζει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός είχε περάσει με το επιβλητικό 5-1 από το Πανθεσσαλικό. Ο Βόλος είναι μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να καταστρέψει. Φαίνεται αυτό και από το γεγονός ότι μετράει 7/8 Over 2,5 στα τελευταία επίσημα παιχνίδια του.

Ο άσος του Παναθηναϊκού από το 1.35 ανεβαίνει στο 1.65 με Over 1,5. Σημειώνεται, ότι το "τριφύλλι" θα είναι ενισχυμένο επιθετικά, αφού ο Παλάσιος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Αυτό σημαίνει ότι οι απουσίες περιορίζονται στους Αϊτόρ, Γκάνεα και Πούγγουρα, που θα λείψει λόγω γαστρεντερίτιδας.

Επίσης, θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας, ότι όλες οι νίκες του Παναθηναϊκού επί του Βόλου έχουν έρθει με Over 1,5. Για το πρωτάθλημα έχει επικρατήσει με 4-1, 2-0, και δύο φορές με 5-1, ενώ για το Kύπελλο Ελλάδος Novibet είχε κερδίσει στη Λεωφόρο με 2-1 τον περσινό Δεκέμβριο.

Ολυμπιακός - Ατρόμητος

Μετά το παιχνίδι στο "Απόστολος Νικολαΐδης" τη σκυτάλη παίρνει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο "Καραϊσκάκης" (19:30 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Οι πρωταθλητές Ελλάδος ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο στο -12 από τον Παναθηναϊκό και στο -8 από την ΑΕΚ.

Η διακοπή λοιπόν, ήρθε μάλλον στο κατάλληλο σημείο, προκειμένου η ομάδα του Μίτσελ να ανασυνταχθεί. Ο Ολυμπιακός έκανε προετοιμασία στην Ισπανία, όπου έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια. Κέρδισε με 2-0 τη Χάντερφιλντ και έφερε ισοπαλία 3-3 με τη Σταντάρ. Στο τελευταίο φιλικό τεστ, οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με 1-0 της Νότιγχαμ στο Φάληρο.

Για το αποψινό ματς δεν είναι διαθέσιμοι οι τέσσερις παίκτες, που αγωνίστηκαν στο Μουντιάλ. Ο λόγος για τους Χουάνγκ, Κούντε, Σισέ και Ουί Τζο. Επίσης, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Ροντινέϊ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Αβιλα, Μπόουλερ, Λάιντνερ, Αμπουμπακάρ, ο ανέτοιμος Βαλμπουενά και οι τραυματίες Βατσλίκ, Μπα, Μπουχαλάκης. Αντίθετα, αποθεραπεύτηκε ο Παπασταθόπουλος, ενώ για πρώτη φορά μπήκε ο Κασάμι.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με στόχο την πρώτη εξάδα, όμως με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου βρίσκεται στο -6 και ως εκ τούτου καλείται να κάνει πολύ καλύτερη πορεία στο δεύτερο μισό αν θέλει να προλάβει τα πλέι οφ.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής, ο Ατρόμητος ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης και κέρδισε 3-2 τη Νότιγχαμ, σε φιλικά παιχνίδια. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet είχε αποκλείσει τον Αστέρα Τρίπολης με 3-1 στην παράταση και ενώ η κανονική διάρκεια έληξε χωρίς τέρματα!

Για τη σημερινή αναμέτρηση, ο Κρις Κόουλμαν δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κιβρακίδη, Σουάρεθ και του τιμωρημένου Ερλινγκμαρκ.

Ο Ολυμπιακός στα τελευταία επτά επίσημα παιχνίδια του επαλήθευσε το Under 2,5. Από την άλλη, ο Ατρόμητος είχε σοβαρό επιθετικό πρόβλημα, αφού στα έξι προηγούμενα ματς για το πρωτάθλημα πέτυχε μόλις τρία γκολ, μένοντας άσφαιρος με ΑΕΚ, Βόλο, Αρη και Παναθηναϊκό.

Ο Ατρόμητος δυσκολεύεται να σκοράρει και κόντρα στον Ολυμπιακό. Στο φετινό παιχνίδι για τη Super League ηττήθηκε με 2-0 στο "Καραϊσκάκης" και συμπλήρωσε επτά σερί παιχνίδια χωρίς γκολ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Από αυτά τα επτά ματς, τα έξι έληξαν με "ερυθρόλευκη" νίκη και το ένα με 0-0.

O πιθανός άσος ανεβαίνει από το 1.30 στο 1.95 με Under 3,5, στη λογική ότι ο Ολυμπιακός αναμένεται να πετύχει ακόμη μία καθαρή νίκη απέναντι στον Ατρόμητο.

Κηφισιά - ΑΕΚ

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με το παιχνίδι Κηφισιά – ΑΕΚ στη Ριζούπολη (21:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Η Ένωση επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από προετοιμασία στην Ολλανδία, όπου σε φιλικό κέρδισε με 2-0 τη βελγική Σερένγκ. Εντός συνόρων, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ, επίσης σε φιλικό τεστ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στο -8 από τον Παναθηναϊκό στη Super League, ωστόσο στις τάξεις του συλλόγου η αισιοδοξία είναι διάχυτη. Από τη μία η δυναμική του νέου γηπέδου και από την άλλη οι θετικότατες εμφανίσεις, έχουν γεννήσει μεγάλες προσδοκίες και ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι η φετινή ομάδα χτίζεται με στόχο να πρωταγωνιστήσει για πολλά χρόνια.

Οι απουσίες είναι αρκετές, αφού εκτός είναι ο μουντιαλιακός Βίντα και οι τραυματίες Γκατσίνοβιτς, Αμπαμπατ, Τσούμπερ, Ελίασον, Τζαβέλλας. Στα θετικά, ότι υπολογίζονται κανονικά οι Πινέδα, Χατζισαφί και Σιμάνσκι, που επίσης συμμετείχαν στο Μουντιάλ.

Η Κηφισιά είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Super League 2, αφού έχει το απόλυτο στο νότιο όμιλο με 6/6 νίκες. Στο Κύπελλο Ελλάδος Novibet, η ομάδα του Γιώργου Πετράκη έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον ΟΦΗ, με 1-0. Είχαν προηγηθεί οι προκρίσεις κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον ΟΦΙ.

Για την ΑΕΚ το Κύπελλο Ελλάδος Novibet είναι βασικός στόχος, επομένως δεν υπάρχει περίπτωση ο Αλμέιδα να επιτρέψει σημάδια χαλάρωσης, έστω κι αν τα προβλήματα είναι πολλά. Στοιχηματικά, έχει ενδιαφέρον το anytime του Λιβάι Γκαρσία, καθώς ανεβάζει το φαβορί διπλό σε τιμές άνω του 2.20. Ο 25χρονος φορ είναι φέτος ο πρώτος σκόρερ των "κιτρινόμαυρων" στο πρωτάθλημα με επτά γκολ. Επίσης, έδειξε ζεστός και στο τελευταίο φιλικό με τον ΟΦΗ, όπου πέτυχε το νικητήριο γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός – Βόλος: 1 & Over 1,5 (απόδοση 1.65), 17:30
  • Ολυμπιακός – Ατρόμητος: 1 & Under 3,5 (απόδοση 1.95), 19:30
  • Κηφισιά – ΑΕΚ: 2 & Λιβάι Γκαρσία Anytime (απόδοση 2.22), 21:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ