BIG GAMES BET

Μιλγουόκι - Βοστώνη: Προγνωστικά και Ανάλυση για το μεγάλο ματς

Μιλγουόκι - Βοστώνη: Προγνωστικά και Ανάλυση για το μεγάλο ματς
2023 AP PHOTO/NICK WASS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το μεγάλο ματς ανάμεσα στο Μιλγουόκι και τη Βοστώνη.

Το αποψινό παιχνίδι ανάμεσα στο Μιλγουόκι και τη Βοστώνη ήταν εδώ και καιρό σημαδεμένο ως το μεγάλο ντέρμπι, που ενδέχεται να κρίνει την πρώτη θέση στην Ανατολή (31/03 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Βέβαια, μετά την απρόσμενη ήττα των Σέλτικς από τους ελλιπέστατους Γουίζαρντς, την Τρίτη, τα πράγματα έχουν μάλλον ξεκαθαρίσει στην περιφέρεια, δεδομένου ότι οι Μπακς πήραν κεφάλι τριών αγώνων.

Όπως και να έχει, κάθε μονομαχία ανάμεσα στα "ελάφια" και τους Κέλτες έχει το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς μιλάμε για δύο από τους πιο σοβαρούς διεκδικητές του τίτλου. Υπενθυμίζεται άλλωστε, ότι οι δύο ομάδες είχαν προσφέρει πέρυσι μία συναρπαστική ημιτελική σειρά στην Ανατολή, με τους Σέλτικς να παίρνουν τελικά την πρόκριση στο έβδομο ματς.

Στη φετινή regular season, οι δύο κορυφαίες ομάδες της ανατολικής περιφέρειας, έχουν μοιραστεί από μία νίκη. Οι Σέλτικς είχαν κερδίσει τα Χριστούγεννα, στο TD Garden, με 139-118, σε ένα παιχνίδια που ο Τζέισον Τέιτουμ σημείωσε 41 πόντους. Οι Μπακς απάντησαν την ημέρα του Αγία Βαλεντίνου, στο Fiserv Forum, επικρατώντας στην παράταση με 131-125, χάρη σε 40 πόντους του Τζρου Χολιντέι.

Σήμερα, θα κριθεί το tiebreaker. Αν δηλαδή οι Μπακς κάνουν το 2-1, ουσιαστικά θα ξεφύγουν πέντε ματς από τους Σέλτικς, αφού θα έχουν το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας. Σε αντίθετη περίπτωση, η Βοστώνη θα μειώσει στα δύο παιχνίδια την απόστασή της από την κορυφή κι αν ισοβαθμήσει στο τέλος με το Μιλγουόκι, θα πάρει αυτή την πρώτη θέση.

Οι Μπακς δίνουν απόψε back to back παιχνίδι, αφού χθες έπαιξαν στην Ιντιάνα, σε μία ξεχωριστή βραδιά για τον Χολιντέι, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας με 51 πόντους και οδήγησε τα "ελάφια" στο διπλό με 149-136. Εντυπωσιακός ήταν και ο Γιάννης που έγραψε triple-double με 38 πόντους, 17 ριμπάουντ και 12 ασίστ.

Όταν είναι οι δυο τους στο παρκέ, το Μιλγουόκι έχει net rating +13,6 και σκοράρει 121,7 πόντους ανά 100 κατοχές, ενώ δέχεται μόλις 108,2. Αν δίπλα στον Γιάννη, προσθέσουμε επίσης τον Κρις Μίντλετον και τον Μπρουκ Λόπεζ, το net rating φτάνει στο +22,3 και στους 138,6 πόντους ανά 100 κατοχές. Εν ολίγοις, με αυτή την τετράδα οι Μπακς είναι απολύτως κυριαρχικοί.

Ο Μάικ Μπουντενχόλτσερ προστάτευσε χθες τον Μίντλετον, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος σήμερα. Οι Μπακς λοιπόν, θα κατέβουν με την καλύτερη δυνατή τους σύνθεση, παρά το γεγονός ότι θα παίξουν χωρίς ημέρα ξεκούρασης ενδιάμεσα. Πρέπει να σημειωθεί πάντως, ότι το Μιλγουόκι έχει ρεκόρ στην τρέχουσα σεζόν 9-2 στα b2b, χάνοντας μόνο στο Ντένβερ και στο Μαϊάμι.

Επιλογή συνεπώς, ο άσος με -3,5 πόντους σε τιμές άνω του 2.05, καθώς οι Σέλτικς φαίνονται συμβιβασμένοι με τη δεύτερη θέση, ενώ οι Μπακς θέλουν ουσιαστικά να καθαρίσουν με την πρωτιά στην Ανατολή, για να κάνουν διαχείριση στα εναπομείναντα πέντε ματς της regular season, μέχρι να ξεκινήσει η postseason.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μιλγουόκι – Βοστώνη: 1 -3,5 (απόδοση 2.07), 02:30
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ