BIG GAMES BET

Μίλαν - Γιουβέντους: Προγνωστικά και ανάλυση - Με ασφάλεια στο 2.09

Ο Γουένστον ΜακΚένι πανηγυρίζει το γκολ του στο παιχνίδι της Γιουβέντους με την Ιντερ για το ιταλικό Σούπερ Καπ στο Σαν Σίρο
Ο Γουένστον ΜακΚένι πανηγυρίζει το γκολ του στο παιχνίδι της Γιουβέντους με την Ιντερ για το ιταλικό Σούπερ Καπ Ⓒ 2022 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Μάχη για γερά νεύρα στον βορρά της Ιταλίας, Μίλαν εναντίον Γιουβέντους με τις δύο ομάδες να είναι υποχρεωμένες να ψάξουν ως το τέλος τη νίκη. Ποντάρισμα στο 2.09.

Στο Μιλάνο πέφτει η αυλαία για το σημερινό πρόγραμμα της Serie A μ’ ένα άκρως ενδιαφέρον σταύρωμα. Μίλαν - Γιουβέντους (21:45 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24 ) σε μια από τις παραδοσιακότερες μονομαχίες του ιταλικού ποδοσφαίρου. Το ματς του πρώτου γύρου στο Τορίνο έληξε 1-1 με σκόρερ τους Μοράτα (4΄) και Ρέμπιτς (76’).

Μίλαν - Γιουβέντους: Προγνωστικά και ανάλυση

Αήττητο ήταν και πάει για τη Μίλλαν που μετά από τέσσερα ματς, επέστρεψε στις ήττες. Έχασε αναπάντεχα 2-1 από τη Σπέτσια στο Μιλάνο. Δεν έπιασε καλή απόδοση, σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, έχει όμως και έντονα παράπονα από τη διαιτησία. Δικαιολογημένα, καθώς στο 90+2’ σκόραρε, αλλά τα γκολ δεν μέτρησε, καθώς δεν άφησε πλεονέκτημα για την ομάδα του Μιλάνου και στο 90+6’ η Σπέτσια σκόραρε για το τελικό 2-1.

Πολλά τα νεύρα, αλλά οι τόνοι έπεσα, ο ρέφερι ζήτησε συγγνώμη, ο Μάρκο Σέρα είναι εξάλλου και ένας άπειρος διαιτητής, αναμένεται όμως να πέσει καμπάνα, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα ξέσπασε σε κλάματα μετά τη λήξη του αγώνα. Ούτε ο Πιόλι έκρυψε τη δυσαρέσκειά του, ωστόσο έριξε τις ευθύνες και στην ομάδα του για την απόδοση που έπιασε στο εν λόγω ματς. Πάγια εκτός Κιάερ και Τομόρι. Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ο Μπάλο Τουρέ και ο Κεσί.

Μετά από καιρό η Γιουβέντους έκανε και μια πειστική εμφάνιση, έστω και στο Κύπελλο. Κέρδισε εντός έδρας τη Σαμπντόρια με 4-1 την Τρίτη για το Κύπελλο και προκρίθηκε στα προημιτελικά, εκεί που θα αντιμετωπίσει τη Σασουόλο. Από τις θετικές εμφανίσεις της την τρέχουσα σεζόν, αφού έδειξε διαθέσεις για να παίξει ποδόσφαιρο, ενώ δημιούργησε πλειάδα ευκαιριών. Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του ο Μαξ Αλέγκρι για το γεγονός πως παρατηρείται βελτίωση στην ομάδα. Πέραν του Κιέζα που χάνει την υπόλοιπη σεζόν, δεν παίζει επίσης και ο στόπερ Μπονούτσι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μίλαν προέρχεται από άθλια εμφάνιση, η απουσία του Κεσί φαντάζει καταλυτική, ενώ αυτές των Τομόρι και Κιάερ μόνο αδιάφορες δεν είναι. Αποσυντονίστηκε αρκετά η ομάδα του Πιόλι με τη διαιτησία στο ματς με τη Σπέτσια, την ώρα που η Γιουβέντους παίρνει ξανά αποτελέσματα και προσπαθεί να ανέβει. Στο 2.09 το συνδυαστικό στοίχημα Χ2 & over 1,5 είναι άξιο προσοχής.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλαν - Γιουβέντους: Χ2 & over 1,5 (απόδοση 2.09), 21:45
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ