BREAKING BET

Μέμφις - Μιλγουόκι: Το γεμάτο απουσιολόγιο οδηγεί στο 1.55

Μέμφις - Μιλγουόκι: Το γεμάτο απουσιολόγιο οδηγεί στο 1.55
2021 AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Το ιατρικό δελτίο των Μπακς είναι γεμάτο για το πρώτο ματς της preseason κόντρα στο Μέμφις και η τιμή νίκης των Γκρίζλις πιέζεται έντονα, υπάρχουν λόγοι πάντως για το 1.55.

Οι πρωταθλητές NBA, Μιλγουόκι Μπακς μπαίνουν στη μάχη της preseason και έχουν ένα ύπουλο ματς στην πρεμιέρα της προετοιμασίας. Το ιατρικό δελτίο τις τελευταίες ώρες γέμισε για τα καλά, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την πίεση στην τιμή νίκης των Γκρίζλις.

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον Κρις Μίντλετον, τον Μπόμπι Πόρτις, τον Ρόντνι Χουντ, τον Σέμι Οτζελέγε, και τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, ενώ ο Τζρου Χόλιντεϊ θα χρησιμοποιηθεί στο ροτέισον.

Από την άλλη οι Γκρίζλις δεν έχουν ιδιαίτερα σημαντικές απουσίες και μονάχα ο γκαρντ Ντίλιον Μπρουκς δεν πρόκειται να πάρει χρόνο συμμετοχής, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος από την Κυριακή και δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο χέρι.

Οι Μπακς, παρότι πρωταθλητές, άνοιξαν αουτσάιντερ στην αγορά και τις τελευταίες ώρες ανεβαίνει και άλλο η τιμή νίκης τους. Οι Γκρίζλις βλέπουν πολύ σοβαρά το αποψινό ματς, παρότι ο κόουτς Τζένκινς έκανε λόγο πως η preseason αφορά κυρίως για τη φυσική κατάσταση των παικτών του. Με αρκετά σκαμπανεβάσματα η νίκη του Μέμφις. Στο 1.55 η απλή νίκη τους έχει βάση, εάν πέσει ακόμα περισσότερο πάντως δεν αξίζει να μπλέξουμε. Το βασικό όριο στα χάντικαπ είναι στο -4,5, επίφοβο για preseason, εάν ήταν πιο χαμηλά το συζητούσαμε.


ΠΡΟΤΑΣΗ
03:00 Μέμφις - Μιλγουόκι: Μέμφις (1.55)

TAGS BREAKING BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ