ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μεγάλα ντέρμπι στη Super League και το Κύπελλο Αγγλίας

Μεγάλα ντέρμπι στη Super League και το Κύπελλο Αγγλίας

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ με πάνω από 300 επιλογές από το Pamestoixima.gr

Δύο μεγάλα ντέρμπι θα διεξαχθούν την Κυριακή στη Super League και το Κύπελλο Αγγλίας. Στην Τούμπα θα αναμετρηθούν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η ΑΕΚ με 1 βαθμό περισσότερο από τον ΠΑΟΚ. Και οι 2 προέρχονται από επιτυχίες στο πρωτάθλημα και θα κυνηγήσουν τη νίκη.

Στο Κύπελλο Αγγλίας στο Old Trafford θα γίνει ο νοκ άουτ αγώνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ. Πριν από μία εβδομάδα έμειναν στο 0-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι για την Premier League, στο Anfield.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει για τα ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ περισσότερες από 300 στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους και το «Money Back», για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Με 0% γκανιότα, στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους, προσφέρονται ακόμα ο σημερινός αγώνας της Bundesliga Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ, τα αυριανά παιχνίδια της Serie A, Μίλαν-Αταλάντα και της Super League, Παναθηναϊκός-ΟΦΗ και η αναμέτρηση της Δευτέρας στη La Liga, Αθλέτικ Μπιλμπάο-Χετάφε.

Οι σημερινές προσφορές με ενισχυμένες αποδόσεις

Καθημερινά θα βρείτε στο Pamestoixima.gr τριάδες και πολλαπλά σκορ για επιλεγμένους αγώνες με ενισχυμένες αποδόσεις.

Οι σημερινές προσφορές είναι οι ακόλουθες:

  • Παρί Σεν Ζερμέν-Μονπελιέ: Ημίχρονο ισοπαλία/Τελικό Παρί Σεν Ζερμέν, Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ: Over 3,5 γκολ, Μπενεβέντο-Τορίνο: Τελευταία ομάδα που θα σκοράρει η Τορίνο.
  • Λεβάντε-Βαγιαδολίδ: 4-6 γκολ, Φορτούνα Ντίσελντορφ-Γκρόιτερ Φιρτ: Πρώτη ομάδα που θα σκοράρει η Φορτούνα Ντίσελντορφ, Βίρτους Εντέλα-Πίζα: Over 10,5 κόρνερ στον αγώνα.
  • Παρί Σεν Ζερμέν-Μονπελιέ: 3-0, 2-2, 1-2.
  • Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ: 1-0, 2-2, 1-3.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ