ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Με Τζέντοβιτς η Μπάγερν κόντρα στην Ούνικς, χαμηλά το line των πόντων του

Ο άσος της Μπάγερν, Νιχάντ Τζέντοβιτς
Ο Νιχάντ Τζέντοβιτς © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ούνικς Καζάν και Μπάγερν Μονάχο αναζητούν την πρώτη τους νίκη στη φετινή EuroLeague. Χαμηλό το line πόντων του Νιχάτ Τζέντοβιτς.

Ούνικς και Μπάγερν έχουν ξεκινήσει τη σεζόν με δύο ήττες. Η ρωσική ομάδα έχασε εντός έδρας από τη Ζενίτ και τη Μονακό και τώρα ασφαλώς θα προσπαθήσει να μην τριτώσει το κακό. Η Ούνικς διαθέτει στο ρόστερ της πολλές ισχυρές προσωπικότητες, όπως ο Μάριο Χεζόνια, ο Λορέντζο Μπράουν και ο Αϊζάια Κάνααν, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι μέσα στην εβδομάδα αναμένεται και το ντεμπούτο του πρώην NBAer, Ο Τζέι Μέιο. Με τόσο ισχυρά χαρτιά μέσα στο παρκέ είναι λογικό ο Ζέλιμιρ Περάσοβιτς να χρειάζεται χρόνο για να βρει ισορροπίες και χημεία.

Στον αντίποδα, η Μπάγερν είναι καθαρά ομάδα προπονητή και παρά τις απουσίες της στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν ανταγωνιστική στο Τελ Αβίβ, χάνοντας οριακά από τη Μακάμπι και αξιοπρεπής στην ήττα από την Μπαρτσελόνα. Ο Αντρέα Τρινκιέρι υποχρεώθηκε ελλείψει λύσεων στα δύο πρώτα ματς σε ένα πολύ σφιχτό ροτέισον, πρακτικά οχτώ παικτών.

Ο Ιταλός κόουτς πάντως, κόντρα στην Ούνικς θα έχει σίγουρα μία έξτρα λύση, αφού επέστρεψε από τραυματισμό ο Νιχάντ Τζέντοβιτς. Ο Βόσνιος αρχηγός των Βαυαρών έπαιξε κάτι λιγότερο από 12 λεπτά στο τελευταίο ματς στο γερμανικό πρωτάθλημα και είχε 11 πόντους στη νίκη της Μπάγερν με 96-80 κόντρα στην Μπραουνσβάιγκ.

Λόγω ότι προέρχεται από τραυματισμό το line πόντων του Τζέντοβιτς έχει μείνει χαμηλά, ωστόσο ο πολύπειρος φόργουορντ έχει την ποιότητα να προσφέρει ποιοτικά λεπτά από τον πάγκο για όσο τον επιστρατεύσει ο Τρινκέρι. Αλλωστε, μιλάμε για έναν παίκτη που έχει στην καριέρα του στη EuroLeague σχεδόν 10 πόντους ανά αγώνα. Στο 1.85 να σημειώσει απόψε τουλάχιστον έξι πόντους κόντρα στην Ούνικς (12/10 19:00 Novasports Start, Live από το SPORT24).

ΠΡΟΤΑΣΗ
19:00 Ούνικς Καζάν - Μπάγερν: Τζέντοβιτς 6+ πόντους (1.85)

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ