BET CORNER

Με τρία βραδινά Goal/Goal από το 1.95 έως το 2.05

Ο Τερ Στέγκεν δέχεται γκολ από τον Ραδαμέλ Φαλκάο της Ράγιο Βαγιεκάνο στο πρωτάθλημα
Ο Τερ Στέγκεν δέχεται γκολ από τη Ράγιο Βαγιεκάνο © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται κόντρα στην ανεβασμένη Αλαβές στη μετά-Κούμαν εποχή. Πληρώνουν τα γκολ στα βραδινά ματς της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.

(21:00): Εστορίλ - Μπενφίκα: Η Μπενφίκα έχει χάσει τη φόρα της, παρουσιάζει πολλά προβλήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα και παίρνει αποτελέσματα με το στανιό, αν τα παίρνει και αυτά. Εχασε εντός από την Πορτιμονένσε 1-0 για το πρωτάθλημα, τη σκόρπισε η Μπάγερν προς το τέλος, πάλι εντός, στο Champions League 4-0, χρειάστηκε την παράταση απέναντι στην Τροφένσε για το Κύπελλο, κέρδισε τη Βιζέλα 1-0 με γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ προέρχεται από 3-3 με τη Γκιμαράες στο Λιγκ Καπ. Βέβαια τον θεσμό του Λιγκ Καπ, ειδικά στις πρώτες φάσεις δεν τον θέτει ως προτεραιότητα. Η Εστορίλ από την πλευρά είναι σε αγωνιστική άνοδο και μετά από εννιά αγωνιστικές βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 18 βαθμούς. Αναμενόμενα το κλίμα είναι θετικό, αφού τα πάει αναπάντεχα καλά, και έχει αποδείξει πως είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Βέβαια απόψε οι όποιες σκέψεις για κόντρα εξανεμίζονται, καθώς η Μπενφίκα είναι ο κακός δαίμονάς της με τελευταία νίκη της Εστορίλ το 1950. Παίζει με τσαγανό η Εστορίλ, βγάζει θέματα η Μπενφίκα, σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει το Goal/Goal, στο 1.95 κυκλοφορεί στη Stoiximan.

(22:00) Μπαρτσελόνα - Αλαβές: Στη μετά-Κούμαν εποχή η Μπαρτσελόνα δίνει ύπουλη δοκιμασία κόντρα στην Αλαβές στο Καμπ Νόου. Το γυαλί ράγισε μια και καλή μετά τη σφαλιάρα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο (1-0), λίγες μέρες νωρίτερα από την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης (2-1) στο clasico. Μια από τα ίδια και στο Βαγιέκας, η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο. Προς ώρας πορεύεται με τον Σέρτζι Μπαρχουάν, μέχρι να αναλάβει ο Τσάβι, που είναι το ακλόνητο φαβορί για τον μπλαουγκράνα πάγκο. Νοκ άουτ Φατί και Σέρτζι Ρομπέρτο. Υπάρχει σφυγμός στην Αλαβές. Η ομάδα από τη Βιτόρια δείχνει να πιστεύει ακόμα περισσότερο στην υπόθεση παραμονή, καθώς μετά από ένα νωθρό ξεκίνημα έχει πάρει δύο μεγάλες νίκες που έχουν χαρακτήρα εξάποντου. Ψυχωμένη παρουσία, τόσο κόντρα στην Κάδιθ (2-0), όσο και απέναντι στην Έλτσε (1-0). Η τύχη έχει επιστρέψει, τα αγωνιστικά προβλήματα έχουν μειωθεί κάπως, ωστόσο έχει τεθεί νοκ άουτ ο γκολκίπερ Πατσέκο, που είναι από τους καλύτερους στη La Liga. Στην Μπαρτσελόνα δεν έφταιγε μόνο ο Κούμαν, αλλά η απόλυσή του μπορεί να γυρίσει τον διακόπτη και να αντιστρέψει την ψυχολογία. Η Αλαβές είναι στα καλά της και έχει αποδείξει πως είναι ζημιάρα κόντρα στους μεγάλους, το ματς θα ήταν για κόντρα εάν έπαιζε ο Πατσέκο. Το Goal/Goal που προσφέρεται στο 1.95 στη Stoiximan έχει αξία με βάση τις αμυντικές ατασθαλίες των μπλαουγκράνα και το ηθικό της Αλαβές.

(23:15) Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Γκιμαράες: Στο Ζοσέ Αλβαλάδε η Σπόρτινγκ καλείται να επιβεβαιώσει τη φόρμα της κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που διατηρεί εξαιρετική παράδοση. Σε 166 αγώνες έχει επικρατήσει 105 φορές, 25 φορές ηττήθηκε και 36 μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Μετά από καιρό οι Λέοντες δείχνουν στα καλά τους, είναι σταθεροί και αποκορύφωμα ήταν το 4-1 επί της Μπεσίκτας στην Τουρκία για το Champions League. Από πέντε σερί νίκες προέρχεται η Σπόρτινγκ, ωστόσο ο άσος είναι χαμηλά. Η Γκιμαράες ζει και αναπνέει για τα μεγάλα ματς, είναι σκληρό καρύδι, έχει ηθικό ενώ μεσοβδόμαδα έπαιξε στα ίσια την Μπενφίκα στο Λιγκ Καπ και πήρε το 3-3, απόδειξη ότι η δουλειά του Πέπα πιάνει τόπο και βγαίνει στο χορτάρι. Η Σπόρτινγκ δεν έχει χάσει στα τελευταία 31 ματς στην έδρα της για το πρωτάθλημα, παίζει απελευθερωμένα και επιθετικά. Η Γκιμαράες από την άλλη είναι λάτρης του επιθετικού στυλ, ενώ μετράει 5 Goal/Goal στα τελευταία επτά παιχνίδια. Στο 2.05 το Goal/Goal στη Stoiximan, έχει την προσοχή μας.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ