BETMARKET TIPS

Με το 4.00 στο Βραζιλία - Νότια Κορέα

Οι παίκτες της Βραζιλίας πανηγυρίζουν μετά τη νίκη επί της Ελβετίας
Οι παίκτες της Βραζιλίας πανηγυρίζουν μετά τη νίκη επί της Ελβετίας @ 2022 NATACHA PISARENKO / AP IMAGES

Το BetMarket.gr προτείνει απόδοση τετραπλασιασμού από το ματς της Σελεσάο.

Τα φαβορί βάζουν από δύο γκολ και πάνω και προχωρούν εύκολα στην οκτάδα μέχρι στιγμής.

Και δεν νομίζουμ πως κανείς πιστεύει πως θα ξεφύγει από τον κανόνα το Βραζιλία - Νότια Κορέα (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Όπως και οι Γάλλοι, έτσι και οι Βραζιλιάνοι, είχαν πολλές αλλαγές στο τελευταίο ματς του ομίλου και πηγαίνουν σήμερα με ξεκούραστη τη βασική ενδεκάδα.

Κόντρα σε μια ομάδα που κατά τη γνώμη μας δεν άξιζε να είναι εδώ. Το κέρδισε ο προπονητής της, όχι λόγω ικανότητας, αλλά εξαιτίας εντοπιότητας. Φινάλε με Πορτογάλους, ο Πορτογάλος Μπέντο, ίσως πήρε κάποια χάρη από τους συμπατριώτες του. Το είχαμε γράψει και στη στήλη εκείνης της ημέρας, με το late goal να πληρώνει πολλούς και πολλά στο live.

Η Βραζιλία στα δυο "κανονικά" ματς που έδωσε, δεν δέχτηκε ούτε φάση στην εστία της. Ο Τίτε έχει φτιάξει μια στιβαρή άμυνα, που σε συνδυασμό με το τρομερό μεσοεπιθετικό ταλέντο, κάνουν δικαιολογημένα την ομάδα του πρώτο φαβορί για κατάκτηση του τουρνουά.

Σε παρόμοια τακτική με τη χθεσινή στήλη, ο άσος με -1,5 χάντικαπ στο 1.79 είναι μια επιλογή που μπορεί να μπει στο παιχνίδι μου. Όπως και το 2.00 για τον άσο από ημίχρονο.

Οσο για τα γκολ, η αλήθεια είναι πως περιμένουμε κάτι σε 3-0 για τη Βραζιλία, αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως "τρελαινόμαστε" με το 2.22 στο over 2.5 γκολ της Σελεσάο. Θα πάμε όμως στο 4.00 για τις over 22,5 τελικές προσπάθειες. Η Βραζιλία μέτρησε 23 με αντίπαλο τη Σερβία, μπορεί να πράξει κάτι ανάλογο και απόψε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ιαπωνία - Κροατία

Ενδιαφέρον στατιστικό αυτό που έχει να κάνει με τις πάσες στα ματς της Ιαπωνίας. Στο ματς με την Ισπανία κράτησαν την μπάλα στα πόδια τους για το 17,7% του χρόνου. Κάτι που αποτελεί ρεκόρ χαμηλότερης κατοχής νικήτριας ομάδας σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Από το 1966 και μετά, όπου υπάρχουν τέτοιου είδους στατιστικά σε επίπεδο Παγκοσμίων Κυπέλλων, μόνο δύο ομάδες ξεπέρασαν τις 700 πάσες. Η Γερμανία και η Ισπανία, στα παιχνίδια τους απέναντι στην Ιαπωνία στον όμιλο!

Ο Γκβάρντιολ είναι ο παίκτης της Κροατίας από τον οποίο αρχίζει σχεδόν κάθε προσπάθεια ανάπτυξης της ομάδας. Μέτρησε 76 πάσες κατά μέσο όσο στα τρία παιχνίδια του ομίλου και σαφέστατα μπορεί να ξεπεράσει αυτό το line σήμερα (17:00 ANT1, Live από το SPORT24). Πληρώνει 1.87 να πάει τουλάχιστον στις 78.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βραζιλία-Νότια Κορέα Βραζιλία-1,5 χάντικαπ (απόδοση 1.79)

  • Βραζιλία-Νότια Κορέα Βραζιλία Οver 22,5 σουτ (απόδοση 4.00)

Το Μουντιάλ συνεχίζεται στο BetMarket.gr με πλούσιες, καθημερινές, αναλύσεις και ειδικά στοιχήματα για τη φάση των νοκ άουτ. Διάβασε τα πάντα και κάνε τη σύγκριση αποδόσεων Μουντιάλ 2022 για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα σε πραγματικό χρόνο!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ