BET CORNER

Με το 3.60 στο Αταλάντα - Ολυμπιακός, 1.82 και 4.70 στο Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ

Ο Αραμπί στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμία
Ο Αραμπί στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμία EUROKINISSI

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μπαίνουν στην ευρωπαϊκή μάχη και δοκιμάζονται εκτός έδρας με Ατλάντα και Μίντιλαντ αντίστοιχα. MatchCombo στο 3.60 στο Μπέργκαμο, δύο επιλογές στο 1.82 και σοτ 4.70 από το ματς της Δανίας. Σκοράρουν Ζενίτ και Μπέτις.

(19:45) Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ: Χωρίς αγωνιστικό ρυθμό η Μίντιλαντ αφού το εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκεται σε διακοπη και κάνει σέντρα στις 20/02. Πήγε στη διακοπή προπορευόμενη στη βαθμολογία με 35 βαθμούς ύστερα από 17 ματς και στο +2 από την Κοπεγχάγη. Παρουσίασε πάντως προς το τέλος μια μέτρια έως προβληματική εικόνα. Γνώρισε την ήττα από την Όρχους με 3-0, ηττήθηκε εντός από τη Μπρόντμπι 2-1, ενώ κόλλησε στο 1-1 με την ουραγό Βάιλε. Στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι έγιναν αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ, απέκτησε από τη Φενέρμπαχτσε τον μεσοεπιθετικό Μέγιερ ως δανεικό και τον γκολτζή Βάγκνερ Λοβ, ο οποίος πλέον είναι στα 37. Από εκεί και πέρα έχασε ορισμένες σημαντικές μονάδες σε όλες τις γραμμές. Προσπάθησε να δέσει κατά τα φιλικά προετοιμασίας παίζοντας σε γενικές γραμμές επιθετικό ποδόσφαιρο.

Στο κυνήγι του Ολυμπιακού βρίσκεται ο ΠΑΟΚ με τη μεταξύ τους διαφορά να βρίσκεται στους εννιά βαθμούς. Στον Δικέφαλο υπάρχει αισιοδοξία για τη συνέχεια, αφού η ομάδα βρίσκεται εντός των στόχων και είναι σε φάση που έχει γυρίσει ο διακόπτης. Το ρεκόρ που τρέχει είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης καθώς τρέχει σερί 12-2-0 έχοντας αφήσει πίσω την περίοδο εσωστρέφειας.

Στο τελευταίο χρονικά ματς υπέταξε τον Ατρόμητο στην Τούμπα με 1-0. Είναι μια περίοδος που η ομάδα βγάζει αυτοπεποίθηση στο χορτάρι. Πλήγμα η απουσία του αρχισκόρερ Κούρτιτς, εκτός και ο εξτρέμ Μουργκ. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο μπακ Σάστρε, τιμωρημένος ο Μιχαηλίδης. Λογικά διαβασμένο το σετ τιμών στην αναμέτρηση. Η Μίντιλαντ έχει το προβάδισμα κυρίως έδρας, αλλά από εκεί και πέρα ελλείψει αγωνιστικού ρυθμού ο ΠΑΟΚ μπορεί να το εκμεταλλευτεί.

Ο Δικέφαλος παίζει με αυτοπεποίθηση, διαθέτει αξιόλογες μονάδες στην επίθεση και μπορεί να καλύψει το κενό του φορμαρισμένου Κούρτιτς. Στη φάση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μπορεί κάτι να πάρει από το ματς, ειδικά κόντρα σε μια ομάδα που δεν παίζει με σκοπιμότητες και ανοίγει τα ματς της. Στο 1.82 στη Stoiximan το Goal/Goal. Άξιο προσοχής και το 4.70 για το ενδεχόμενο να σκοράρει στην αναμέτρηση ο Ζίβκοβιτς, είναι ο παίκτης των μεγάλων παιχνιδιών και αυτός που αναμένεται να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες και να κάνει παιχνίδι.

(22:00) Αταλάντα - Ολυμπιακός: Στο Μπέργκαμο ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή για την ευρωπαϊκή συνέχειά του. Η Αταλάντα είναι μια ομάδα που δεν… μασάει και τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει αισθητά επίπεδο με τον Γκασπερίνι, παίζοντας συνάμα ελκυστικό ποδόσφαιρο. Στην ερυθρόλευκη πλευρά πάντως επικρατεί αισιοδοξία. Προβάδισμα έχει ένα σχήμα με τρεις στο κέντρο της άμυνας και ενισχυμένο το κέντρο, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο εάν ο Πέδρο Μαρτίνς θα επιλέξει το 3-4-3 η το 3-5-2. Στο τελευταίο χρονικά ματς ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ στο Φάληρο 1-0 αποτυπώνοντας εμπράκτως πως αυτό το διάστημα παίζει για να διαχειριστεί την κατάσταση και το βαρύ πρόγραμμα. Μοναδικός απών ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Η Αταλάντα δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, έχει θέματα στα τελειώματα, προέρχονται πάντως και από δύσκολο πρόγραμμα. Στο τελευταίο χρονικά ματς έπιασε καλή απόδοση εντός έδρας κόντρα στη Γιουβέντους, κυριάρχησε σε μεγάλη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε και στο 76’ με τον Μαλινόβσκι, αλλά στις καθυστερήσεις υπέστη την ισοφάριση.

Τρέχει ρεκόρ 0-3-2 στην τελευταία πεντάδα αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Νοκ άουτ ο γκολτζής Σαπάτα, εκτός ο μεσοεπιθετικός Μίραντσουκ και ο στόπερ Παλομίνο. Με Μαλινόβσκι και Μουριέλ θα πάει στην κορυφή. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο Ιλισιτς. Ο άσος στο 1.47 είναι αποτρεπτικός. Η Αταλάντα δεδομένα είναι ποιοτική ομάδα, ειδικά από τη μέση και μπροστά, αλλά δεν εμπνέει σιγουριά ακόμα και στο Μπέργκαμο φέτος σε πολλές περιπτώσεις.

Το ματς είναι πιο δύσκολο από όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Ο Ολυμπιακός έχει στραμμένη την προσοχή του σ’ αυτό το ματς εδώ και καιρό και έχει τους παίκτες για να χτυπήσει το παιχνίδι. Στο 3.60 το MatchCombo της Stoiximan για over 3,5 κόρνερ Ολυμπιακού σε συνδυασμό με το over 0,5 του.

(19:45) Ζενίτ - Μπέτις: Προσπάθησε να κάνει το κάτι παραπάνω στο Champions League η Ζενίτ αλλά δεν τα κατάφερε, μπόρεσε όμως να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή συνέχεια της. Ήταν μαζί με Μάλμε, Γιουβέντους και Τσέλσι. Κέρδισε τη Μάλμε εντός 4-0 , πήρε 1-1 στη Σουηδία, ενώ την τελευταία αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Τσέλσι στην Αγία Πετρούπολη. Το πρωτάθλημα στη Ρωσία έχει διακοπή και θα κάνει σέντρα την επόμενη εβδομάδα, που στις 28/02 θα αντιμετωπίσει τη Ρούμπιν Καζάν, ήτοι μετά από τα ματς με την Μπέτις. Είναι πρωτοπόρος και στο +2 από τη Ντιναμό Μόσχας. Έδωσε αρκετά φιλικά προετοιμασίας δίχως να παίξει με σκοπιμότητα και έκανε αρκετές δοκιμές. Εκτός ο πολύπειρος αμυντικός Λόβρεν.

Η Μπέτις καταγράφει μια από τις καλύτερες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της. Είναι στο κόλπο του Κυπέλλου, αφού στον πρώτο ημιτελικό κέρδισε 2-1 τη Βαγιεκάνο, κυνηγάει τις θέσεις του Champions League, καθώς στη La Liga βρίσκεται στην τρίτη θέση και στο +4 από Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε 4-2 τη Λεβάντε εκτός έδρας, ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο μέρος, κυριάρχησε, προηγήθηκε 3-0, στο 47’ η Λεβάντε μείωσε σε 3-2, ο Φεκίρ όμως στην επόμενη φάση διαμόρφωσε το τελικό 4-2, ενώ για το τελευταίο τέταρτο έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Τιμωρημένος ο Φεκίρ. Καμαράσα, Κανάλες, Μοντόγια και Μιράντα εκτός. Θα πάει στην κορυφή με τον Γουίλιαμ Ζοσέ και πιο ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Ρόδρι.

Ο φορμαρισμένος Φεκίρ είναι σημαντική απουσία για την Μπέτις, ωστόσο οι Βερδιμπλάνκος φέτος είναι εντυπωσιακοί και βρίσκουν λύσεις. Περιμένουμε επιθετικές διαθέσεις από μέρους τους. Η Ζενίτ έχει το μυαλό της εδώ και καιρό στο ματς, αλλά δεν έχει και αγωνιστικό ρυθμό. Δεν παίζει πάντως και συντηρητικά. Στο 1.72 το Goal/Goal στη Stoiximan, μπορεί να μπει στο παιχνίδι. Έχουν τις δυνατότητες αμφότερες να σκοράρουν από μια φορά.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ