TIPS ΜΑΡΚΟ

Με το 3.00+ της ομάδας του Ρούνεϊ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ  στο Σπλιτ
Ο Γουέιν Ρούνεϊ © 2021 UNCREDITED/ASSOCIATED PRESS

Ποντάρισμα σε μια απόδοση του 3.00+ από το αγγλικό πρόγραμμα της Τρίτης.

Εκτός από δράση στο Champions League, φουλ δράση έχει και στην Αγγλία με το μενού της Championship να έχει δυνατές μονομαχίες. Τις τελευταίες ώρες ο άσος της Ντέρμπι κόντρα στη Λούτον καταγράφει ανοδική πορεία και έχει αποκτήσει στοιχηματική αξία με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Ντέρμπι και Λούτον (21:45 LIVE από το SPORT24) δίνουν τον δικό τους αγώνα, έχει η καθεμία ανάγκη για το τρίποντο. Η Ντέρμπι θέλει να αναθερμάνει τις ελπίδες της για την παραμονή, ενώ η ο Λούτον για να έχει από κοντά τη ζώνη των playoffs ανόδου στην Premier League.

Αήττητες στην τελευταία τριάδα αγώνων αμφότερες (1-2-0 η Ντέρμπι, 2-1-0 η Λούτον), με τη Ντέρμπι να δείχνει βελτιωμένη παιχνίδι και να αφήνει πίσω το κακό κλίμα που δημιουργήθηκε μετά την αφαίρεση των 12 βαθμών λόγω οικονομικών ατασθαλιών. Η Λούτον παίζει για τη χαρά του παιχνιδιού, έχει αποδείξει από πέρσι ότι θα ρισκάρει, θέλει να κάνει το παιχνίδι της και έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία από την περσινή σεζόν. Ναι μεν έχει από τα πιο φτωχά ρόστερ της κατηγορίας, ωστόσο ως τώρα τα πάει περίφημα και η συμμετοχή της στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Βέβαια, έχει ανώτερες ομάδες από πάνω της.

Μια ήττα κόντρα στη Ντέρμπι απόψε δεν θα φέρει το τέλος του κόσμου. Τα Κριάρια του Γουέιν Ρούνεϊ έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για το τρίποντο για να ελπίζουν ακόμα περισσότερο για τη σωτηρία. Κόντρα στην Πρέστον το Σάββατο ήταν εξαιρετική η Ντέρμπι, ήταν η πιο δραστήρια του αγώνα και το 0-0 την αδικεί, θα μπορούσε να σκοράρει. Η Λούτον είναι λιγότερο μαζεμένη ομάδα από την Πρέστον, θα βρουν τα κενά οι οικοδεσπότες. Στο 3.13 ο άσος κατά μέσο όρο, αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντέρμπι - Λούτον: 1 (απόδοση 3.13), 21:45
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ