TIPS ΜΑΡΚΟ

Με το 2.08 στο ντέρμπι του Σαλβαντόρ, δίνει δικαιώματα η Σάντος για το 2.59

Ο Νίνο Παραΐμπα της Μπαχία στο Copa Sudamericana
Ο Νίνο Παραΐμπα της Μπαχία © 2021 JUAN MABROMATA/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Βραδινό ποντάρισμα από τη Serie A Βραζιλίας με δύο επιλογές διπλασιασμού.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το αποψινό πρόγραμμα από το Brasileirao την ώρα που η μάχη για την παραμονή κορυφώνεται και κάθε απώλεια μετράει και μπορεί να αποδειχθεί οδυνηρή.

Από τα δύο εξ αναβολής ματς της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ξεχωρίζει το ντέρμπι του βορρά στο Σαλβαντόρ κόντρα στην Μπαχία απέναντι στη Σεαρά. Αναμέτρηση με έντονη αντιπαλότητα, που χαρακτηρίζεται από σκληρά μαρκαρίσματα και νεύρα. Συνδετικός κρίκος είναι ο Γκούτο Φερέιρα, ο νυν τεχνικός της Μπαχία έκανε εξαιρετική δουλειά στη Σεαρά, την έστειλε μέχρι το Copa Sudamericana, ωστόσο τον Αύγουστο απολύθηκε πληρώνοντας τα σπασμένα μετά την κακή εκκίνηση. Θέλει να πάρει προσωπικά το ματς και ο ίδιος ο έμπειρος κόουτς, καθώς έφυγε με άσχημο τρόπο από τη Σεαρά.

Οι οικοδεσπότες διανύουν περίοδο φόρμας, είναι τέσσερα ματς αήττητοι και κόντρα στην Τσαπεκοένσε ήταν επιβλητικοί, καθώς επικράτησαν 3-0. Τα βρήκαν βέβαια και τα έκαναν, αφού η Τσάπε δείχνει να το έχει παρατήσει. Το μομέντουμ είναι με το μέρος της Μπαχία. Το κλίμα στη Σεαρά είναι κάπως γκρίζο, άπαντες είναι υπό πίεση, ενώ τα και το Τιάγκο Νούνες βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα και το διαζύγιο φαίνεται να του χτυπάει την πόρτα. Η Σεαρά πάει με καταρρακωμένο ηθικό στο ντέρμπι, απέχει έξι ματς από τις νίκες, ενώ στο 0-0 με τη Ζουβεντούδε κάλλιστα θα μπορούσε να χάσει με τις φάσεις που δέχτηκε, ενώ απείλησε ελάχιστα. Ο Γκούτο Φερέιρα είναι αντιμέτωπος με το παρελθόν του, η ομάδα του ρολάρει, ενώ η πρώην δεν αποπνέει εμπιστοσύνη. Στο 2.09 κατά μέσο όρο ο άσος, αξίζει.

Ρίσκο στα γκολ

Ενδιαφέρον σταύρωμα στο Σάο Πάουλο, Σάντος εναντίον Φλουμινένσε σε ένα ματς που το σετ τιμών είναι αρκετά ισορροπημένο. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Η Σάντος δεν κερδίζει εδώ και τρία ματς (0-1-2), την ώρα που η Φλουμινένσε παρότι είχε απουσίες και αρκετά θέματα να λύσει, πήρε δύο καλές νίκες με αποκορύφωμα το 3-1 στο ντέρμπι με τη Φλαμένγκο, που κυριάρχησε στο χορτάρι, άκρως δίκαιο το τελικό σκορ.

Η οικοδέσποινα έχασε 2-0 από την Αμέρικα Μινέιρο εντός με κάτω τα χέρια, δίχως να καταφέρει να την κοιτάξει στα μάτια. Σε γενικές γραμμές η Σάντος έχει αρκετά θέματα εδώ και καιρό, μπάζει αμυντικά, πουλάει την μπάλα και κάνει αρκετά λάθη. Ψάχνει εναγωνίως βαθμούς αλλά δεν της βγαίνει τίποτα στο χορτάρι. Η Φλου είναι στα πάνω της. Αξίζει το ρίσκο στο over 2,5, το οποίο προσφέρεται στο 2.59 κατά μέσο όρο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαχία - Σεαρά: 1 (απόδοση 2.09), 01:00
  • Σάντος - Φλουμινένσε: Over 2,5 (απόδοση 2.59), 01:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ