ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Με συντριπτική παράδοση η Βραζιλία για το 2.00 στη Βενεζουέλα

Ο τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας, Τίτε, στο παιχνίδι με τον Ισημερινό
Ο τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας, Τίτε © 2021 ERADLO PERES/ASSOCIATED PRESS

Η Βραζιλία έχει το απόλυτο των νικών στην προκριματική ζώνη της Νοτίου Αμερικής και πάει για το 9/9 στη Βενεζουέλα, κόντρα στην οποία διατηρεί μία συντριπτική παράδοση.

Η Βραζιλία πρακτικά έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην τελική φάση του Μουντιάλ, αφού μετράει οχτώ νίκες σε ισάριθμα ματς στην προκριματική φάση της Νοτίου Αμερικής. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θέλει να συνεχίσει το σερί της. Τουναντίον, στόχος της Σελεσάο είναι να σφραγίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το εισιτήριο για να μπορέσει ο Τίτε στο φινάλε των προκριματικών να κάνει δοκιμές.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Βραζιλία κέρδισε 1-0 τη Χιλή εκτός έδρας και 2-0 το Περού εντός, με σκόρερ σε αυτά τα παιχνίδια τον Νεϊμάρ και δις τον άσο της Φλαμένγκο, Έβερτον Ριμπέιρο.

Δυνατή η αποστολή του Τίτε και στο παράθυρο του Οκτωβρίου για τα παιχνίδια με Βενεζουέλα, Κολομβία και Ουρουγουάη. Κανονικά σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται αστέρια όπως ο Νεϊμάρ (τιμωρημένος για το ματς με τη Βενεζουέλα) και ο Καζεμίρο αλλά και παίκτες που αγωνίζονται στην Premier (Άλισον, Φαμπίνιο, Έντερσον, Γκαμπριέλ Ζεσούς, Έμερσον, Φρεντ, Ραφίνια), παρά το γεγονός ότι η Βραζιλία είναι στη λίστα με τις "κόκκινες" χώρες του Ηνωμένου Βασιλείου, σε ό,τι αφορά στον κορονοϊό. Νέα πρόσωπα ο μεσοεπιθετικός του Άγιαξ, Άντονι και ο επιθετικός της Βασιλείας, Αρτούρ Καμπράλ.

Στον αντίποδα, η Βενεζουέλα είναι τελευταία στον όμιλο με απολογισμό 1-1-7 και ουσιαστικά δεν τρέφει καμία ελπίδα πρόκρισης. Τον Σεπτέμβριο γνώρισε τρεις ήττες από Αργεντινή, Περού και Παραγουάη, έχοντας στον πάγκο της τον υπηρεσιακό Λέο Γκονσάλες, ο οποίος συνεχίζει μέχρι να βρεθεί μόνιμη λύση.

Ρεκόρ 23-3-1

Η Βραζιλία ασφαλώς είναι το γκράντε φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι, διότι πέρα από τη δεδομένη διαφορά ποιότητας που τη χωρίζει από τη Βενεζουέλα, διατηρεί και μία εκπληκτική παράδοση εναντίον της. Από το 1969 οι δύο εθνικές έχουν διασταυρωθεί 27 φορές και η Βραζιλία έχει ρεκόρ 23-3-1!

Η μοναδική ήττα της Σελεσάο από τη Βενεζουέλα ήρθε το 2008 σε μία φιλική αναμέτρηση. Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι από τις 23 νίκες της Βραζιλίας κόντρα στη Βενεζουέλα, οι 18 ήρθαν με λευκό παθητικό!

Με δεδομένο ότι η ομάδα του Τίτε είναι υπόδειγμα αμυντικής σταθερότητας και έχει σε οχτώ παιχνίδια για τα προκριματικά δεχθεί μόλις δύο γκολ, το διπλό της Βραζιλίας τα ξημερώματα της Παρασκευής μπορεί να συνδυαστεί με το N/G και να αγγίξει τον διπλασιασμό.

ΠΡΟΤΑΣΗ
02:30 Βενεζουέλα – Βραζιλία 2 & Ν/G (2.00)

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ