TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Με νίκη συνεχίζει στην Ευρώπη η Μίλαν και πληρώνει 2.05

Οι παίκτες της Μίλαν πανηγυρίζουν στο Άνφιλντ γκολ κόντρα στη Λίβερπουλ στο UEFA Champions League
Οι παίκτες της Μίλαν πανηγυρίζουν στο Άνφιλντ © 2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Μετά το 8/8 του τριημέρου ο Τσάρλυ ποντάρει σε κίνητρο και γκολ από τα αποψινά ματς του Champions League.

Τελευταία αγωνιστική και επιλογές μπορεί να υπάρξουν μόνο με όπλο το κίνητρο. Στον 2ο όμιλο η Μίλαν με το κόλπο που έκανε στη Μαδρίτη βρίσκεται γερά στη μάχη της πρόκρισης. Κερδίζει την αδιάφορη Λίβερπουλ (22:00 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24 ) και εξασφαλίζει πως θα συνεχίσει στην Ευρώπη. Σε περίπτωση που το Πόρτο - Ατλέτικο (22:00 COSMOTE SPORT 5 , LIVE από το SPORT24 ) έρθει Χ2, η Μίλαν συνεχίζει στο Champions League αν η Πόρτο κερδίσει συνεχίζει στο Europa League.

Προανήγγειλε αλλαγές ο Κλοπ

Η Λίβερπουλ είναι ανώτερη ομάδα, όμως έχει εξασφαλίσει την πρόκριση. Ο Κλοπ άφησε στο Λίβερπουλ τους Φαν Ντάικ, Ζότα Αλκάνταρα και Χέντερσον. Επίσης προανήγγειλε αλλαγές. "Είναι προφανές πως θα γίνει ροτέισον, αλλαγές, φρέσκα πόδια, μεγαλύτερη ενέργεια αυτό είναι το ζητούμενο. Αυτό δεν σημαίνει 9-10 αλλαγές, όμως όλοι καταλαβαίνουν πως με αυτό το πρόγραμμα δεν υπάρχει νόημα να σκοτώσω κάποιους βασικούς".

Έχω την εντύπωση πως δεν χωνεύει και ιδιαίτερα τον Σιμεόνε ο Γερμανός τεχνικός. Τον είχε ενοχλήσει ο τρόπος που τον απέκλεισε από το Champions League και πρόσφατα δεν του είχε δώσει ο Τσόλο το χέρι όταν η Λίβερπουλ πέρασε με διπλό από τη Μαδρίτη. Δεν υποστηρίζω πως ο Κλοπ θα χάσει για να τον εκδικηθεί, δεν έχει και λόγο όμως να κουράσει τους παίκτες του για να βοηθήσει την Ατλέτικο. Ο άσος εμφανίζεται πτωτικός, δεν αποκλείεται όταν βγουν οι ενδεκάδες να πέσει ακόμη περισσότερο, ακόμη βρίσκεται στο 2.05 στο μέσο όρο των εταιριών.

Ανοιχτό παιχνίδι για την πρώτη θέση στο Μπερναμπέου

Στον 4ο όμιλο Ρεάλ και Ίντερ (22:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24 ) έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση και θα παίξουν για την πρώτη θέση. Ασφαλώς και υπάρχει κίνητρο, καθώς το πρώτο εισιτήριο δίνει περισσότερες πιθανότητες για μία καλή κλήρωση και έναν πιο βατό δρόμο στον επόμενο γύρο.

Η ομάδα του Αντσελότι παίρνει την πρώτη θέση και με ισοπαλία, η Ίντερ χρειάζεται μόνο τη νίκη. Δεν έχει να χάσει τίποτα ο Ινζάγκι. Η πρόκριση έτσι κι αλλιώς μετά από δέκα χρόνια στα νοκ άουτ της διοργάνωσης είναι επιτυχία για τον σύλλογο που του πιστώνεται. Θα ρισκάρει για να διεκδικήσει το διπλό που θα δημιουργήσει συνθήκες για έναν πιο εύκολο αντίπαλο στους 16. Ανοιχτό παιχνίδι θα γίνει το Goal/Goal ανάμεσα στο 1.55 και το 1.60

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλαν - Λίβερπουλ: 1 (απόδοση 2.05), 22:00
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Ίντερ: Goal/Goal (απόδοση 1.55 - 1.60), 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ