TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Με νέο προπονητή η Χέρτα για το 3.30 μέσα στη Στουτγάρδη

Ο Ταϊφούν Κορκούτ στον πάγκο της Λεβερκούζεν σε αγώνα για το Champions League κόντρα στην Ατλέτικο
Ο Ταϊφούν Κορκούτ στον πάγκο της Λεβερκούζεν σε αγώνα για το Champions League © 2017 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Η Χέρτα αντικατέστησε τον Παλ Ντάρνταϊ με τον Ταϊφούν Κορκούτ, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στην πρώην ομάδα του, τη Στουτγάρδη.

Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της Bundesliga. Πολύ ιδιαίτερη η αναμέτρηση της Στουτγάρδης με τη Χέρτα (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24), καθώς οι Βερολινέζοι θα κατέβουν με νέο τεχνικό, ο οποίος τυγχάνει να είναι πρώην των Σουηβών.

Τη Δευτέρα, η Χέρτα ανακοίνωσε την απόλυση του Παλ Ντάρνταϊ, κάτι που φαινόταν ότι έρχεται εδώ και πολύ καιρό. Στη θέση του προσέλαβε τον Ταϊφούν Κορκούτ. Ο Τούρκος τεχνικός είναι γεννημένος στη Στουτγάρδη και ξέρει καλά τη γερμανική νοοτροπία. Μάλιστα, το 2018 έκατσε ως πρώτος προπονητής στον πάγκο της Στουτγάρδης για οχτώ μήνες, αλλά απολύθηκε τον Οκτώβριο.

Εκτοτε, δεν δούλεψε ξανά σε άλλον πάγκο, ήρθε όμως τώρα η Χέρτα να του δώσει την ευκαιρία και έτσι ο Κορκούτ επιστρέφει στην Μπουντεσλίγκα και στο ντεμπούτο του θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

Στουτγάρδη - Χέρτα: Στοιχηματική Πρόταση

Ολο αυτό το στόρι δημιουργεί ιδιαίτερες συνθήκες και καθιστά το παιχνίδι για τη Στουτγάρδη πολύ επικίνδυνο, δεδομένου μάλιστα ότι στο γήπεδο θα βρεθούν μόλις 750 θεατές, λόγω των περιοριστικών μέτρων που επέστρεψαν για τον κορονοϊό.

Ο Κορκούτ σίγουρα θα αναζητήσει ένα θετικό ντεμπούτο στον πάγκο της νέας του ομάδα και δεδομένα έχει πολύ μεγάλο κίνητρο για να τα καταφέρει απέναντι στη Στουτγάρδη.

Αγωνιστικά οι δύο ομάδες δεν απέχουν ιδιαίτερα. Αμφότερες αντιμετωπίζουν επιθετικό πρόβλημα και στοχεύουν στην παραμονή. Η Χέρτα πάντως με τον έμπειρο Γιόβετιτς να επιστρέφει στην 11αδα της και τον αέρα αλλαγής που φέρνει η έλευση ενός νέου τεχνικού μπορεί να διεκδικήσει αποτέλεσμα στη Μερσέντες-Μπεντς Αρένα. Σηκώνει ρίσκο στο διπλό στο 3.30, στέκεται ασφαλώς και η κάλυψη με dnb σε τιμές άνω του 2,20.

Γκλάντμπαχ - Φράιμπουργκ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Μπορούσια Παρκ η Γκλάντμπαχ υποδέχεται τη Φράιμπουργκ (18:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Εδώ πρόκειται για ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με βλέψεις ευρωπαϊκής εξόδου.

Η Γκλάντμπαχ προέρχεται από το βαρύ 4-1 στο ντέρμπι με την Κολωνία, σε μία αναμέτρηση πάντως που είχε δύο δοκάρια και ήταν στο 1-1 μέχρι το 77'. Η Φράιμπουργκ ξεκίνησε τη σεζόν με ρεκόρ 6-4-0 στις πρώτες δέκα αγωνιστικές, αλλά στις τελευταίες τρεις έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες, η μία απολύτως φυσιολογική στο Μόναχο από την Μπάγερν. Το 2-1 βέβαια στο Μπόχουμ ήταν ο ορισμός της μαγικής εικόνας με xGoals 0,96-2,12.

Αμφότερες λοιπόν έρχονται από άσχημα αποτελέσματα και θα ψάξουν αντίδραση. Η Γκλάντμπαχ είναι ισχυρή στην έδρα της, μετράει επτά νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια της εκεί για το πρωτάθλημα και φέτος έχει κερδίσει στο Μπορούσια Παρκ με 5-0 (!) την Μπάγερν για το κύπελλο και με 1-0 την Ντόρτμουντ για την Μπουντεσλίγκα. Η Φράιμπουργκ από την άλλη σκοράρει τέσσερα σερί ματς εκτός έδρας και γενικά είναι ομάδα που δεν κρύβεται. Λογικό φαβορί στο 1.70 το αμφίσκορο, παίζεται και σε κόμπο με το over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στουτγάρδη - Χέρτα: 2 (απόδοση 3.30), 16:30
  • Γκλάντμπαχ - Φράιμπουργκ: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 18:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ