BET CORNER

Με MatchCombo σε Ανδαλουσία και Μιλάνο

Ο Λουκάκου πανηγυρίζει με την Ίντερ στο Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Γκλάντμπαχ
Ο Λουκάκου πανηγυρίζει με την Ίντερ στο Γιουρόπα Λιγκ AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία, με τα φαβορί να αντιμετωπίζουν αντικειμενικές δυσκολίες.

Κουρασμένη η Γκλάντμπαχ, πολλά τα εσωτερικά και αγωνιστικά προβλήματα για την Ρεάλ, η ανωτερότητα των Ίντερ και Λυών, με τις απαντήσεις να έρχονται σε επιλογές MatchCombo της Stoiximan.


(Σάββατο, 16:30) Φράιμπουργκ - Γκλάντμπαχ: Παιχνίδι για την 10η αγωνιστική της Bundesliga στο 'Schwarzwald Stadion', ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους στη σεζόν. Η Φράιμπουργκ είναι στην 14η θέση με 7 βαθμούς και στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει μόλις μια νίκη στη σεζόν και στην πρόσφατη πεντάδα αγώνων μετράει τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Φλέκεν, Χάμπερερ, Ίτερ, Κέτελ και Κούμπλερ είναι εξαιρετικά αμφίβολη για την αναμέτρηση. Η Γκλάντμπαχ βρίσκεται στην 7η θέση με 15 βαθμούς, στο -7 από την κορυφή και στο -3 από την τετράδα. Τρεις νίκες, μια ισοπαλία και την ήττα από τη Μπάγερ στο Λεβερκούζεν ο απολογισμός στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε εντός έδρας από την Ίντερ για το Champions League, ωστόσο παραμένει στην κορυφή του ομίλου της. Μπενσεμπαϊνί, Ελβέντι και Χόφμαν δύσκολα θα προλάβουν την αναμέτρηση.

Η Φράιμπουργκ ζορίζεται επιθετικά (10 γκολ), αφού δεν έχει παρά περιορισμένες ποιοτικές λύσεις από τη μέση και μπροστά. Την ίδια στιγμή τα ζόρια είναι μεγαλύτερα στην άμυνα, με το δεύτερο χειρότερο παθητικό της κατηγορίας (20 γκολ). Η Γκλάντμπαχ παρουσιάζει ένα αλέγκρο στυλ, που οδηγεί τα ματς σε υψηλό ρυθμό και την μεγάλη παραγωγή φάσεων. Σκοράρει και δέχεται εύκολα γκολ, όπως μαρτυρά ο συντελεστής τερμάτων της που διαμορφώνεται στο +3, από τα 17 γκολ υπέρ και τα 14 κατά. Χαρακτηριστικό πως στα 4 εκτός έδρας παιχνίδια της (2 νίκες - 2 ήττες) έχουν σημειωθεί συνολικά 19 τέρματα (10-9)!

Κουρασμένη η Γκλάντμπαχ, αλλά και σαφώς ανώτερη ομάδα από την Φράιμπουργκ, μπορεί να φύγει αήττητη από το 'Schwarzwald Stadion'. Οι γηπεδούχοι θα το παλέψουν αλλά δύσκολα θα πάρουν κάτι περισσότερο από την ισοπαλία. Η επιλογή MatchCombo της Stoiximan στο Χ2 & g/g σε απόδοση 1.95, καλύπτει πολλά από τα πιθανά σενάρια της αναμέτρησης.


(Σάββατο, 17:15) Σεβίλλη - Ρεάλ: Αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική της La Liga στο 'Ramón Sánchez Pizjuán', με τα καμπανάκια να ηχούν απειλητικά στ' αυτιά του Ζινετίν Ζιντάν... Η Σεβίλλη είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς και στο -8 από την πρωτοπόρο Σοθιεδάδ. Ωστόσο μετράει δύο ματς λιγότερα, έχοντας αγωνιστεί στις 9 από τις 11 αναμετρήσεις που έχουν προηγηθεί στο ισπανικό πρωτάθλημα. Έρχεται από 3 σερί νίκες κόντρα σε Οσασούνα, Θέλτα και Ουέσκα. Μεσοβδόμαδα δεν έδωσε βάρος στο Champions League, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, και ηττήθηκε με 0-4 από την Τσέλσι. Ξεκάθαρα στόχευε στο σαββατιάτικο ματς με τους 'μερένγκες'. Αμφίβολοι για την αναμέτρηση οι Ακούνια, Εσκουδέρο, Σούσο και Βάτσλικ.

Δύσκολες μέρες βιώνει η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δύο ήττες από Βαλένθια και Αλαβές, σε συνδυασμό με την ισοπαλία κόντρα στη Βιγιαρεάλ, την φέρνουν στην 4η θέση και το -7 από την κορυφή, με ένα ματς λιγότερο. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε στην Ουκρανία με 2-0 από τη Σαχτάρ και κινδυνεύει να μείνει εκτός συνέχειας στο Champions League. Καρβαχάλ, Αζάρ, Οντριοθόλα, Ράμος, Βαλβέρδε και Κουρτουά, έχουν ελάχιστες πιθανότητες να προλάβουν το ματς.

Ο Ζιντάν είναι στα σχοινιά, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως έχει χάσει την εμπιστοσύνη του σε μια σειρά από πρωτοκλασάτους παίκτες. Η Ρεάλ έχει πίεση, δεν είναι καλά στα αποδυτήρια και πάει με μπόλικα προβλήματα στην Ανδαλουσία. Η Σεβίλλη έχει σημαδέψει την αναμέτρηση και ξέρει πως ένα τρίποντο απέναντι στη 'βασίλισσα' της ανοίγει τον δρόμο και την όρεξη για την κορυφή. Ακόμη κι αν οι γηπεδούχοι δεν πετάνε φωτιές στην επίθεση, η απουσία του Ράμος από την ήδη εξαιρετικά ευάλωτη άμυνα των 'μερένγκες' είναι δυσαναπλήρωτη.

Ο Ζιντάν ξέρει πως ένα up tempo παιχνίδι δεν ευνοεί την ομάδα του στο 'Ramón Sánchez Pizjuán' και θα προσπαθήσει να 'χτίσει' αποτέλεσμα από την ανασταλτική λειτουργία. Έτσι όπως είναι τα δεδομένα, δύσκολα η Ρεάλ θα φύγει με 'διπλό' από την έδρα της Σεβίλλης, που έχει τον πρώτο λόγο στο ματς και μοιάζει ικανή τουλάχιστον για την ισοπαλία. Πάμε σε μια επιλογή MatchCombo στη Stoiximan, με το 1Χ & under 3,5 γκολ να προσφέρεται σε απόδοση 2.07.


(Σάββατο, 21:45) Ίντερ - Μπολόνια: Ματς για την 10η αγωνιστική της Serie A στο Μιλάνο, με το 'πρέπει' να είναι στην πλευρά των γηπεδούχων. Η Ίντερ είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας και στο -5 από την πρωτοπόρο Μίλαν, ομάδα που την έχει υποχρεώσει στη μοναδική της ήττα. Τη νίκη επί της Τζένοα διαδέχθηκαν οι ισοπαλίες με Πάρμα και Αταλάντα, με τους 'νερατζούρι' να πετυχαίνουν στη συνέχεια μια φοβερή ανατροπή επί της Τορίνο (0-2,4-2) και να περνούν με το εμφατικό 0-3 επί της Σασουόλο στη Ρέτζιο Εμίλια. Μεσοβδόμαδα η ομάδα του Κόντε πέτυχε μεγάλη νίκη στη Γερμανία επί της Γκλάντμπαχ και διατήρησε ρεαλιστικές τις ελπίδες της για πρόκριση στους 16 του Champions League. Ναϊνγκολάν, Πιναμόντι και Βεσίνο είναι αμφίβολοι, χωρίς να επηρεάζουν ιδιαίτερα.

Στην μέση της βαθμολογίας είναι η Μπολόνια, με 12 βαθμούς και στο -5 από τις θέσεις του Europa League. Έρχεται στο ματς από δύο σερί νίκες κόντρα σε Σαμπντόρια και Κροτόνε. Ντικς, Ορσολίνι, Σαταντέρ και Σκοβ Όλσεν τα προβλήματα για τον κόουτς Μιχάηλοβιτς.

Η Ίντερ μπορεί να έχει έναν 'τελικό' με τη Σαχτάρ ενόψει, ωστόσο θα παραταχθεί με βασικότατη ομάδα καθώς περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν στην κούρσα για τον τίτλο. Με 23 γκολ ενεργητικό έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, όμως χωλαίνει αμυντικά όπως μαρτυρούν τα 13 τέρματα παθητικό. Την ίδια στιγμή δεδομένα αισθάνεται πιο άνετα στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Η Μπολόνια είναι σε καλή κατάσταση έχει ψυχολογία, αλλά αποδυναμώνεται εκτός έδρας, όπου μετρά μόλις μια νίκη και τρεις ήττες σε τέσσερα ματς. Βασικός στόχος είναι μια ξέγνοιαστη σεζόν και θα το πετύχει, ενώ δεν συνηθίζει να παίζει με σκοπιμότητα και ας της στοιχίζει πολλές φορές.

Δύσκολα θα πάρει κάτι στο Μιλάνο, όμως ένα γκολ μπορεί να το πετύχει. Βασική μας επιλογή μέσα από το MatchCombo της Stoiximan το συνδυαστικό 1 & g/g στο εξαιρετικά γεμάτο 2.62. Σε δεύτερο πλάνο αξία βρίσκουμε και στο ειδικό στοίχημα με τα πολλαπλά σκορ 2-1,3-1,4-1 σε απόδοση 3.90.


(Κυριακή, 22:00) Μετς - Λυών: Στο 'Stade Municipal Saint Symphorien' διεξάγεται η αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής στην Ligue 1, με τους γηπεδούχους να αποτελούν μια ευχάριστη νότα στο πρωτάθλημα και τους φιλοξενούμενους να εγείρουν αξιώσεις τίτλου. Η Μετς είναι στην 12η θέση με 16 βαθμούς και στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Έχουν από 4 νίκες, ισοπαλίες και ήττες στην διοργάνωση, με γκολ 12-11. Έχτισαν ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων με δύο νίκες απέναντι σε Σεντ Ετιέν και Νιμ και δύο ισοπαλίες κόντρα σε Ντιζόν και Ναντ, πριν ηττηθούν από την Μπρεστ. Φτάνουν στο ματς με σημαντικές απουσίες. Καμπί, Μαϊγκά, Εντοράμ, Νιανέ, Παζό, Τσιμπεμπέ και Ουντόλ είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για την αναμέτρηση.

Η Λυών είναι στην 4η θέση και στο -2 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν. Στην πρόσφατη πεντάδα αγώνων της μετρά τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Το συνολικό ρεκόρ της διαμορφώνεται στις 6Ν-5Ι-1Η, με γκολ 21-10. Μοναδική απουσία αυτή του τιμωρημένου Αουάρ.

Η Μετς είναι ζόρικη ομάδα. Έχει τσαγανό, τρέχει πολύ, μάχεται σε κάθε φάση με αποφασιστικότητα. Συνήθως τα παιχνίδια της είναι κλειστά και κρίνονται στις λεπτομέρειες, γι' αυτό παρουσιάζει και αυτή την ισορροπία σε αποτελέσματα και συντελεστή τερμάτων. Ωστόσο εσχάτως σαν να βγάζει ένα μπούκωμα και σχετικό έλλειμμα ενέργειας. Δεν μπορεί να στηριχτεί στην ατομική ποιότητα, παρά μόνο στη συνολική δουλειά.

Η Λυών με τη σειρά της είναι σε καλή κατάσταση, διαθέτει ταλέντο, παίζει γρήγορα αλλά όχι απερίσκεπτα, ενώ εκτός έδρας προσπαθεί να διατηρεί ένα μεγαλύτερο έλεγχο των χώρων. Επιλέγουμε την ανωτερότητα της, σε ένα ματς που δύσκολα θα ανοίξει. Το MatchCombo της Stoiximan στο 2 & under 4,5 γκολ κρίνεται αποδεκτό σε απόδοση 1.87.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ