DAILY BET

Με φόρα και 3.85 ο Ελ Αραμπί στο Ηράκλειο

EUROPA LEAGUE 2021-2022 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE 2021-2022 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O σκληροτράχηλος ΟΦΗ υποδέχεται τον αήττητο- στο πρωτάθλημα- Ολυμπιακό στην σπουδαιότερη αναμέτρηση του Σαββάτου στη Super League.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο στο πρωτάθλημα. Η μοναδική της ήττα ήρθε πριν από δύο μήνες, στο εντός έδρας 1-3 από τον ΠΑΟΚ. Έκτοτε μετράει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να φιγουράρει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε στο 'Κ. Βικελίδης' από τον Άρη με σκορ 3-1 για το Κύπελλο Ελλάδος και προσπαθήσει να ανατρέψει τα δεδομένα στη ρεβάνς.

Stoiximan Master: Βρίσκεις 6 στα 6 τελικά σκορ & κερδίζεις εγγυημένα 50.000€ εντελώς δωρεάν*. Συμμετοχές έως 4/12, 14:55

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει αήττητος την πορεία του στην κορυφή. Με εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες έχει συγκεντρώσει 29 βαθμούς, έξι περισσότερους από την δεύτερη ΑΕΚ και δέκα παραπάνω από τον τρίτο ΠΑΟΚ. Οι 'ερυθρόλευκοι' φαντάζουν για μια ακόμη χρονιά ως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Τελευταία φορά που άφησαν βαθμούς ήταν στις 3 Οκτωβρίου, στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό. Στο διάστημα που ακολούθησε μετρούν έξι συνεχόμενες νίκες. Την Τετάρτη, ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον και ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-2 εκτός έδρας από τον Λεβαδειακό, σκορ που καλείται να ανατρέψει στη ρεβάνς του Φαλήρου για να προχωρήσει στο Κύπελλο Ελλάδας.

Σκληροτράχηλος ο φετινός ΟΦΗ, δεν θα είναι εύκολη λεία για κανέναν. Είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες (6) στο πρωτάθλημα και πλην του αήττητου Ολυμπιακού, αυτή που έχει τις λιγότερες ήττες (1). Οι Πειραιώτες έχουν το μομέντουμ και με τον Ελ Αραμπί σε καλή κατάσταση, έχουν και τον πρώτο λόγο για να περάσουν από μια πολύ δύσκολη έδρα. Να σκοράρει ο Μαροκινός φορ στο Ηράκλειο και να κερδίσει over 5,5 κόρνερ ο Ολυμπιακός στο ματς, σε απόδοση 3.85 στο MatchCombo της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

TAGS DAILY BET STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ