ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Με δυάδα σε απόδοση άνω του 2,65 στην πρώτη διαβολοβδομάδα της EuroLeague

Ο Βασίλιε Μίτσιτς κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Βασίλιε Μίτσιτς INTIME SPORTS

Πρώτη διαβολοβδομάδα στη EuroLeague, έξι παιχνίδια απόψε που βγάζουν δυνατές στοιχηματικές επιλογές.

Η Άλμπα είναι ξεκάθαρα η πιο ντεφορμέ και πιο αδύναμη ομάδα της EuroLeague στο ξεκίνημα της σεζόν. Κάτι που αναμενόταν, αφού αποδυναμώθηκε αισθητά το καλοκαίρι. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ωστόσο, είναι οι διαδοχικοί τραυματισμοί. Οι Βερολινέζοι παίζουν με πολύ σημαντικές απουσίες (Λάμερς, Κουμάτζε, Τίμαν, Ερικσον) και μοιραία αυτήν τη στιγμή δεν μοιάζουν να ανταποκρίνονται στο επίπεδο της EuroLeague.

Στα πρώτα δύο παιχνίδια η Άλμπα γνώρισε τη συντριβή από την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη με 30 πόντους διαφορά και εν συνεχεία έχασε εντός έδρας 71-67 από τη Βιλερμπάν. Οι απογοητευτικές εμφανίσεις συνεχίστηκαν και στο γερμανικό πρωτάθλημα, με την καθαρή ήττα (74-62) από τη Λούντβιχσμπουργκ.

Η Φενέρ από την άλλη είναι φανερό πως ακόμη δεν παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητες του ισχυρού ρόστερ της (Ντε Κολό, Βέσελι, Γκούντουριτς, Πολονάρα, Χένρι), και μετά το "χαρακίρι" κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, όπου απώλεσε προβάδισμα πέντε πόντων στα τελευταία 38 δευτερόλεπτα, κέρδισε με τα κόπων και βασάνων 79-78 την Μπαχτσεσεχίρ.

Το παιχνίδι με την Άλμπα (12/10 21:00 Novasports 4 HD, Live από το SPORT24) φαίνεται πως έρχεται την κατάλληλη στιγμή για την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, προκειμένου να βρει μία πειστική νίκη, που θα ανεβάσει την ψυχολογία της και κυρίως θα δείξει ότι έμαθε από το πάθημα στο ΟΑΚΑ. Εφικτό το διπλό στο -4,5 σε απόδοση 1.57.

Πάει ψηλά το Βιλερμπάν – Εφές

Το γεγονός ότι η Εφές ξεκίνησε τη σεζόν στη EuroLeague με δύο ήττες δεν προκάλεσε σημάδια πανικού στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. Άλλωστε και πέρυσι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είχε μπει στην κανονική περίοδο με τρεις ήττες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και σταδιακά άρχισε να βρίσκει τα κανονικά της πατήματα.

Από την άλλη η Βιλερμπάν τρέχει και φέτος ένα πολλά υποσχόμενο πρότζεκτ με ένα εξαιρετικά αθλητικό ρόστερ. Στη EuroLeague έχει κάνει το 2/2 απέναντι σε Ζαλγκίρις και Άλμπα, ενώ το απόλυτο έχει και στη γαλλική λίγκα με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η Εφές είναι μία ομάδα με έμφυτο επιθετικό ταλέντο, που συνήθως περνάει άνετα τους 80 πόντους. Στην τελευταία της ήττα από την ΤΣΣΚΑ έχασε 100-96 με τον Μίτσιτς να σημειώνει 32 πόντους! Από την άλλη, η Βιλερμπάν έχει σε τρομερή κατάσταση το δίδυμο Τζόουνς-Οκόμπο. Οι δύο γκαρντ της ASVEL έχουν κατά μέσο όρο στα πρώτα δύο παιχνίδια της EuroLeague 19 και 18 πόντους αντίστοιχα. Οι δυο τους μάλιστα σημείωσαν τους 37 από τους 71 πόντους που πέτυχε η γαλλική ομάδα στο Βερολίνο!

Υπενθυμίζεται ότι την περσινή σεζόν η Εφές είχε κερδίσει 102-80 στη Γαλλία τη Βιλερμπάν και πρόπερσι 90-84. Με την Εφές λοιπόν να "έχει" εύκολα τους +80 πόντους και τη Βιλερμπάν να έχει την αυτοπεποίθηση και τη φόρμα να ακολουθήσει ψηλά, το over 157,5 στο 1,70 μοιάζει αρκετά βατό (12/10 21:00 Novasports 2 HD, Live από το SPORT24). Σε συνδυασμό μάλιστα με το διπλό της Φενέρμπαχτσε η δυάδα αποδίδει πάνω από 2.65.

ΠΡΟΤΑΣΗ
21:00 Άλμπα – Φενέρμπαχτσε: 2 με -4,5 (1.57)
21:00 Βιλερμπάν – Εφές: Over 157,5 (1.70)

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ