BET CORNER

Με χάντικαπ στο Μιλάνο και ρίσκο στο Κάντιθ

Ο Αντόνιο Κόντε δίνει εύσημα στον Ντε Φράι σε ματς κόντρα στη Γιουβέντους για το πρωτάθλημα
Ο Αντόνιο Κόντε δίνει εύσημα στον Ντε Φράι © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Συνεχίζονται οι μάχες σε Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία το Σαββατοκύριακο και εστιάζουμε σε αναμετρήσεις που αφορούν την κούρσα για τον τίτλο και ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Στο Μιλάνο η ανεβασμένη Ίντερ μπορεί να ξεπεράσει με χάντικαπ το εμπόδιο της Μπενεβέντο, η Ρεν θέλει να εκμεταλλευτεί την έκρυθμη κατάσταση στην Μαρσέιγ, έτοιμες για θέαμα Αταλάντα και Λάτσιο, με μπόλικο ρίσκο αλλά και εξαιρετική απόδοση η επιλογή στο Κάντιθ - Ατλέτικο.

(Σάββατο, 21:45) Ίντερ - Μπενεβέντο: Με την αναμέτρηση στο Μιλάνο ολοκληρώνεται το πρόγραμμα του Σαββάτου για την 20η αγωνιστική της Serie A. Η Ίντερ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ήττα της Μίλαν από την Αταλάντα, έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Ουντινέζε, έτσι παρέμεινε 2η και στο -2 από την κορυφή. Μεσοβδόμαδα, σε ένα επεισοδιακό ντέρμπι με τους 'ροσονέρι' για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, επικράτησε με ανατροπή και σκορ 2-1 παίρνοντας την πρόκριση. Μπαίνει με ψυχολογία και μοναδικό στόχο τη νίκη στο ματς με την Μπενεβέντο. Στις 12Ν-5Ι-2Η το ρεκόρ της και γκολ 45-23. Μοναδικό πρόβλημα ο τραυματίας Ντ' Αμπρόσιο. Μετά το 2-2 με την Τορίνο, η Μπενεβέντο έφτασε τους 22 βαθμούς και την 11η θέση. Διατηρεί έτσι μια απόσταση 8 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Μετράει 6Ν-4Ι-9Η, με γκολ 23-36. Λετίσια και Σάου είναι εκτός μάχης στο Μιλάνο.

Η Ίντερ είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Με καλή ψυχολογία, δυνατή εντός έδρας (7Ν-1Ι-1Η), παρουσιάζει την κορυφαία επιθετική συγκομιδή της κατηγορίας έστω κι αν έχει θεματάκια στην άμυνα. Η Μπενεβέντο παίζει με θράσος, δεν κλείνεται, δεν είναι η τυπική νεοφώτιστη που προσπαθεί να κλέψει αποτέλεσμα. Επικίνδυνη εκτός έδρας (4Ν-1Ι-4Η), αλλά βασανίζεται από την ανασταλτική της ανεπάρκεια. Συχνά η Ίντερ παρουσιάζει τάσεις... αυτοκτονίας, ωστόσο ο τρόπος που αγωνίζεται η Μπενεβέντο την βολεύει. Πρώτη μας επιλογή το χάντικαπ -1.75 για τους 'νερατζούρι' σε απόδοση 1.86 στη Stoiximan. Αξία και στο over 3,5 κόρνερ του πρώτου ημιχρόνου για την Ίντερ στο 2.12.

(Σάββατο, 22:00) Μαρσέιγ - Ρεν: Δυνατή κόντρα στο 'Βελοντρόμ', για την 22η αγωνιστική της Ligue 1. Έκρυθμη η κατάσταση στη Μαρσέιγ. Ο Βίλας-Μπόας αποκάλυψε πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει (φαβορί ο Βαλβέρδε), ο σταρ-εξτρέμ Τοβέν είναι στο στόχαστρο της Τότεναμ. Οι Μασσαλοί φτάνουν στο ματς από τρεις σερί ήττες, οι δύο εντός (Νιμ, Λανς) και τελευταία αυτή στο Μονακό. Έπεσαν στην 6η θέση, στο -4 από ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και με ματς λιγότερο. Στις 9Ν-5Ι-6Η πλέον το ρεκόρ τους, με γκολ 27-22. Αμαβί και Καμαρά αντιμετωπίζουν τραυματισμούς. Ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (2 νίκες, 2 ισοπαλίες) έχασε η Ρεν στο 0-1 με τη Λιλ. Έτσι έμεινε στην 5η με 36 βαθμούς και στο -3 από την 4η Μονακό. Σε 10Ν-6Ι-5Η συναντάμε το ρεκόρ της, με γκολ 30-23. Ζιρασί, Νιανγκ, Ρούτερ και Τετη τετράδα των απουσιών.

Αμφίρροπη αναμέτρηση. Η Μαρσέιγ δεν είναι καλά, εμφανίζει ξανά τα... ψυχολογικά της, βγάζει πίεση και αβεβαιότητα. Ψάχνει αντίδραση, ωστόσο η εντός έδρας παρουσία της δεν εμπνέει (4Ν-3Ι-3Η, 15-12 τα γκολ). Σαφώς πιο ήρεμη και συγκεντρωμένη η Ρεν, με ξεκάθαρη στόχευση στο χορτάρι και πολύ δυνατή στις εκτός έδρας υποχρεώσεις της (5Ν-4Ι-1Η, 16-9 γκολ). Σαφώς και προκύπτουν συνθήκες κόντρα. Ισορροπημένες οι αποδόσεις, με οριακό φαβορί τη Μαρσέιγ αλλά η Ρεν μπορεί να μείνει όρθια στο 'Βελοντρόμ'. Μέσα από το MatchCombo της Stoiximan η επιλογή μας, με το X2 & over 1,5 γκολ να προσφέρεται στο 2.22.

(Κυριακή, 16:00) Αταλάντα - Λάτσιο: Πολύ σημαντικό ματς με φόντο την 4άδα διεξάγεται στο Μπέργκαμο. Σε καλή κατάσταση η Αταλάντα, φτάνει στην αναμέτρηση από το εμφατικό 3-0 στην έδρα της Μίλαν. Ανέβηκε στην 5η θέση με 36 βαθμούς, σε απόσταση βολής από την πρώτη 4άδα. Ισόβαθμη με τη Γιουβέντους και στο -1 από τη Ρόμα. Μετράει μονάχα θετικά αποτελέσματα τον τελευταίο μήνα, έτσι βελτίωσε το ρεκόρ της σε 10Ν-6Ι-3Η, με γκολ 44-23. Γκούσενς και Παλομίνο είναι τιμωρημένοι, Χάτεμπερ και Πάσαλιτς αντιμετωπίζουν μυικά προβλήματα. Σε φόρμα η Λάτσιο, με τέσσερις συνεχόμενες νίκες! Σκαρφάλωσε στην 7η θέση με 34 βαθμούς και πλέον έχει βάσιμες ελπίδες να τρυπώσει στην 4άδα. Μετράει συνολικά 10Ν-4Ι-5Η, με 32-26 γκολ. Δεν υπολογίζει στους Κατάλντι, Λουίζ Φελίπε και Στρακόσα για το ματς στο Μπέργκαμο.

Η Αταλάντα ανοίγει πολύ τα παιχνίδια στην έδρα της, όπου έχουν σημειωθεί 32 γκολ (22-10) σε 9 ματς (5Ν-2Ι-2Η). Άρχισε ξανά να θυμίζει την περσινή ομάδα, παίζει up tempo, με ρίσκο και αυτοπεποίθηση. Έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, παραμένει αφελής στα μετόπισθεν. Πολύ θετική η εικόνα της Λάτσιο εσχάτως. Λειτουργεί αρμονικά στο χορτάρι, με συνέπεια και αποφασιστικότητα. Αποτελεσματική εκτός έδρας, με 5Ν-2Ι-2Η και γκολ 16-12. Ικανή να δώσει ένα ζόρικο απόγευμα στην Αταλάντα. Τα γκολ ψάχνουμε εδώ, στα ειδικά στοιχήματα της Stoiximan, με το εύρος τερμάτων 3-5 στο σωστό 1.75.

(Κυριακή, 17:15) Κάντιθ - Ατλέτικο: Στο 'Nuevo Estadio Ramon de Carranza' η αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής στη La Liga. Η νεοφώτιστη Κάντιθ είναι μια ευχάριστη νότα στη σεζόν. Στην 11η θέση με 24 βαθμούς, στο -7 από ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και το +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Τρεις ισοπαλίες, μια νίκη και η ήττα από τη Σεββίλη ο απολογισμός στα πέντε τελευταία. Σκληρή ομάδα, με ρεκόρ 6Ν-6Ι-8Η και γκολ 17-27. Ακαπό, Εσπίνο, Χοσέ Μάρι και Κεθάδα οι απουσίες της. Εικόνα πρωταθλήτριας βγάζει η Ατλέτικο. Μετράει πέντε σερί νίκες, είναι πρωτοπόρος και το +7 από την 2η Ρεάλ με ένα ματς λιγότερο! Με 15Ν-2Ι-1Η και γκολ 36-8 δείχνει πως μόνο αν το αποφασίσει η ίδια θα χάσει τον φετινό τίτλο... Μοναδικό πρόβλημα για τον Τσόλο Σιμεόνε, ο τιμωρημένος Τρίπιερ.

Δεν είναι αμελητέα ποσότητα η Κάντιθ. Κάθε άλλο. Ωστόσο έχει χάσει το μομέντουμ που απέκτησε στο πρώτο μισό της σεζόν. Ήταν επόμενο, αφού δεν είναι δυνατόν να παίζει στο 100% σε κάθε ματς, με εξωπραγματική αποτελεσματικότητα. Το παλεύει εντός έδρας (2Ν-4Ι-4Η), όπου σκοράρει δύσκολα (9-13 γκολ). Άλλη κλάση η Ατλέτικο, ειδικά από τη στιγμή που απέκτησε συνέπεια στο σκοράρισμα. Κλειστά και τα δικά της παιχνίδια εκτός, αλλά συνήθως με την επιθυμητή έκβαση (6Ν-1Ι-1Η, 12-5 γκολ). Η συμπεριφορά των ομάδων μας οδηγεί σε παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί και λίγα τέρματα. Η Κάντιθ μπορεί να αντέξει ένα ημίχρονο. Αξίζει το ρίσκο στην επιλογή Χ ημ./2 τελ & under 3,5 γκολ που συναντάμε σε απόδοση 4.50 στο MatchCombo της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Photo credits: © 2021 Luca Bruno/Associated Press

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ