DAILY BET

Mε Bet Builder στο ΟΑΚΑ και το Βικελίδης

SUPERLEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με το ενδιαφέρον να στρέφεται στη μάχη της Ευρώπης συνεχίζονται τα playoffs της Super League. Aνάλυση & προγνωστικά για τα τρία ματς!

Στις 18:00 ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες. Οι Ηπειρώτες μπορεί να μην τρέφουν ρεαλιστικές ελπίδες για κάτι περισσότερο από την 6η θέση, όμως έχουν φροντίσει να βγάλουν το λάδι σε όλους τους αντιπάλους τους. Το έκαναν και στο Φάληρο, όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 80', πριν λυγίσουν στην τελευταία φάση της αναμέτρησης για το τελικό 3-2.

Στο εξ αναβολής ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μεσοβδόμαδα, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 1-2 με ανατροπή. Προηγήθηκε νωρίς με τον Μουργκ αλλά δεν άντεξε στην πίεση των Πειραιωτών στο δεύτερο ημίχρονο και κάπως έτσι έμεινε μακριά από τη νίκη για όγδοο σερί ματς.

Οι απουσίες που αντιμετωπίζει έχουν πάντως τη σημασία τους, αφού δένουν τα χέρια του Λουτσέσκου και περιορίζουν σημαντικά το ροτέισον. Στην 2η θέση ο 'Δικέφαλος' με 60 βαθμούς, στο -16 από την κορυφή και το +6 από τον τρίτο Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΣ έχει δείξει σε όλα τα παιχνίδια του πως κάθε άλλο παρά τον ρόλο του κομπάρσου παίζει στα playoffs. Συμπαγής, σκληρός, πεισματάρης και δυσκολοκατάβλητος, προσπαθεί να κάνει το κομμάτι του χωρίς κανένα άγχος. Ο ΠΑΟΚ πορεύεται σημαδεύοντας τον τελικό του Κυπέλλου και την ευκαιρία να κλείσει τη σεζόν με ένα τρόπαιο.

Ξέρει όμως πως σύντομα οφείλει να βρει ρυθμό και να τον διατηρήσει, ώστε να πάει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στην αναμέτρηση της 21ης Μαΐου. Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες. To στοίχημα να σκοράρει ο ΠΑΟΚ και στα δύο ημίχρονα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, σε απόδοση 3.30 στη Stoiximan.

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας το ντέρμπι του ΟΑΚΑ στις 19:30. Μετά το πρώτο της τρίποντο στα playoffs, στο 3-2 επί του ΠΑΣ στα Ιωάννινα, η ΑΕΚ έφυγε με βαθμό από την Τούμπα στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ. Και μπορεί να έμεινε στην 5η θέση με 52 βαθμούς, είναι όμως σε απόσταση βολής από Άρη (4ος, 53β.) και Παναθηναϊκό (3ος, 54β.).

Ο Αλμέιδα συμφώνησε και αναλαμβάνει το καλοκαίρι, ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς άρχισε με την παραμονή του Τσούμπερ, όμως η προσπάθεια της για έξοδο στην Ευρώπη δεν μπορεί να περιμένει.

Με τη σειρά τους, οι 'πράσινοι' διανύουν ίσως την καλύτερη φάση τους μέσα στη σεζόν. Είναι αήττητοι για δέκα παιχνίδια, με απολογισμό επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Επικράτησαν 1-0 του Άρη και πέρασαν στην τρίτη θέση, ενώ έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα τρόπαιο μετά από οκτώ χρόνια, στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Το κλίμα στις τάξεις του Παναθηναϊκού είναι ιδανικό και η αυτοπεποίθηση περισσεύει.

Ντέρμπι - ορόσημο στο Μαρούσι, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην κατάληξη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Η απουσία του Αραούχο πονάει αλλά και συσπειρώνει την ΑΕΚ, που ξέρει ότι με νίκη μπαίνει γερά στο κόλπο.

Πλήγμα η απουσία του Γκατσίνοβιτς στο 'τριφύλλι', που όμως έχει αρκετούς παίκτες σε καλή κατάσταση και επίσης γνωρίζει ότι στο ενδεχόμενο νίκης δύσκολα πια θα του ξεφύγει ο βασικός στόχος της χρονιάς.

Και οι δύο ομάδες απεύχονται το σενάριο της ήττας, η σκοπιμότητα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και τα ρίσκα θα είναι περιορισμένα στο ξεκίνημα. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ ημίχρονο & over 8,5 κόρνερ στο ματς, σε απόδοση 3.35 στο Bet Builder της Stoiximan.

Άρης και Ολυμπιακός συγκρούονται στο 'Κλ. Βικελίδης' στις 21:00, με τους γηπεδούχους να έχουν το ισχυρότερο κίνητρο. Μετά από δύο μεγάλες νίκες κόντρα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο Άρης δεν τα κατάφερε στη Λεωφόρο. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 28', έμεινε και με δέκα παίκτες μετά την ανόητη αποβολή του Καμαρά στην εκπνοή του ημιχρόνου, έτσι έφυγε με άδεια χέρια από το 90λεπτο με τον Παναθηναϊκό.

Οι Πειραιώτες πήραν μεγάλο τρίποντο στην Τούμπα, με ανατροπή στο σκορ χάρη στα τέρματα των Ρόνι Λόπες και Ρέαμπτσουκ. Η νίκη επί του ΠΑΟΚ χάρισε στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο με τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο.

Η ψυχολογία έστρωσε μετά τις άσχημες εμφανίσεις και τα στραβά αποτελέσματα του τελευταίου μήνα, ωστόσο οι εξελίξεις που αφορούν το ρόστερ της νέας σεζόν έχουν δρομολογηθεί.

Ο Άρης με 53 βαθμούς είναι 4ος, στο -1 από τον Παναθηναϊκό και το +1 από την ΑΕΚ. Μεγάλος στόχος είναι το ευρωπαϊκό εισιτήριο και η αποστολή των 'κιτρίνων' πολύ δύσκολη στη συνέχεια.

Ο Μπούργος είχε αμφιλεγόμενες επιλογές στο βασικό σχήμα της Λεωφόρου και σε συνδυασμό με την απουσία του βασικού του φορ, τώρα αναμένεται να πάει σε πιο ορθολογική ενδεκάδα. Για τον Μαρτίνς από την άλλη είναι ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής, τεστάροντας τους σε ματς υψηλών απαιτήσεων.

Οι γηπεδούχοι 'καίγονται' και η διαχείριση της πίεσης δεν είναι ποτέ απλή υπόθεση. Ο Ολυμπιακός είναι άνετος και πρωταθλητής, το ερώτημα αν άδειασε ψυχολογικά είναι πάντα στο τραπέζι, από την άλλη όμως η παντελής απουσία άγχους μπορεί να τον κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο. Το Bet Builder Χ2 & goal/goal στην αναμέτρηση του 'Κλ. Βικελίδης' σε απόδοση 4.00 στη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS DAILY BET STOIXIMAN STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ