TIPS ΜΑΡΚΟ

Ματσάρα που υπόσχεται 1.74 στην Καλιφόρνια

Η Ανζελίκ Κέρμπερ στο US Open κόντρα στη Λέιλα Φερνάντεζ
Η Ανζελίκ Κέρμπερ © 2021 JOHN MINCHILLO/ASSOCIATED PRESS

Ματς υψηλής ποιότητας αναμένεται μεταξύ Ανζελίκ Κέρμπερ και Ντάρια Κασάτκινα στο Indian Wells. Έχει βάση και αξία το 1.74 στην αναμέτρηση.

Το Indian Wells συνεχίζεται με σπουδαίες μονομαχίες και ματς για γερά νεύρα. Για τον τρίτο γύρο του σπουδαίου τουρνουά της Καλιφόρνια μια από τις συναντήσεις που ξεχωρίζει στο ταμπλό των γυναικών είναι το Κέρμπερ - Κασάτκινα. Άκρως δυνατό σταύρωμα μεταξύ ταλαντούχων και ποιοτικών αθλητριών που η σκληρή επιφάνεια τούς ταιριάζει.

Στον προηγούμενο γύρο η Κέρμπερ απέκλεισε τη Σινιάκοβα σ’ ένα αρκετό αμφίρροπο παιχνίδι όπως εξελίχθηκε, καθώς πήρε το πρώτο σετ με 6-1, στη συνέχεια έχασε το δεύτερο στο tie break, η νίκη όμως ήρθε στο τέλος, καθώς παρουσίασε μεγαλύτερη διαύγεια στο παιχνίδι της. Η Κασάτκινα είναι αθλήτρια που έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι της, είναι όμως μια δυναμική αθλήτρια, που έχει δυνατό σερβίς και στα ματς υψηλών απαιτήσεων βγάζει το καλό πρόσωπό της. Συν τοις άλλοις έχει περισσότερες δυνάμεις από την αντίπαλό της, αφού στον προηγούμενο γύρο η Σάρμα αποσύρθηκε ούσα μπροστά στο σκορ με 4-3 στο πρώτο σετ.

Παραδοσιακά τα μεταξύ τους παιχνίδια είναι αμφίρροπα, είναι παιχνίδι νεύρων, υψηλής έντασης που ξεφεύγει σε σκορ τις περισσότερες φορές. Ενδεικτικό το γεγονός πως σε οκτώ συναντήσεις, η καθεμία επικράτησε από 4 φορές, ενώ τρία ματς κρίθηκαν στα τρία σετ. Πιο πρόσφατη συνάντηση το 2019 στο σπουδαίο τουρνουά του Τορόντο που κέρδισε η Κασάτκινα 0-6,6-2,6-4. Η Κασάτκινα έχει καιρό να κάνει ένα καλό τουρνουά, η Κέρμπερ δείχνει στα πάνω της, ωστόσο η Ρωσίδα έχει βελτιωθεί στα mind games, καθώς διαχειρίζεται καλύτερα τα νεύρα της, έχει μεγαλύτερο αυτοέλεγχο σε σύγκριση με το παρελθόν.

Η Κέρμπερ είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο θα προτιμούσα να κυκλοφορεί σε καλύτερες τιμές το υπέρ της προβάδισμα. Αναμένεται ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον, είναι το blockbuster της βραδιάς κατ εμέ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Γερμανίδα έχει βρεθεί στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ η Ρωσίδα στο No10. Στο 1.74 κατά μέσο όρο στο over 20,5 games στην αναμέτρηση, έχει την προσοχή μας. Όριο που έχει ξεπεραστεί στα 6/8 μεταξύ τους παιχνίδια.

ΠΡΟΤΑΣΗ
21:00 Κέρμπερ - Κασάτκινα: Over 20,5 games (1.74)

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ