ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Ματς-ροντέο για 1.95 στο Ούντινε

Ο Αντονίν Μπαράκ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Μίλαν για τη Serie A
Ο Αντονίν Μπαράκ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Μίλαν © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ουντινέζε και Βερόνα κοντράρονται στο Ούντινε με μόνο στόχο τη νίκη σ’ ένα ματς που το σετ τιμών είναι ισορροπημένο και τα δεδομένα να οδηγούν στο 1.95.

Η Βερόνα συνεχίζει να παίζει επιθετικά και δεν έχει κανένα λόγο να αλλαξοπιστήσει, αφού το στυλ αυτό της βγαίνει ως τώρα. Παίζει θελκτικό ποδόσφαιρο και σκοράρει με μεγάλη συνέπεια. Ενίοτε όμως κάνει ροντέο και τα ματς από το πουθενά. Στο τελευταίο χρονικά ματς ήταν επιβλητική η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ και σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους της Λάτσιο με τον Σιμεόνε να σκοράρει καρέ στο 4-1.

Η Ουντινέζε προσπαθεί να ανακάμψει, μετράει τρεις σερί ισοπαλίες στη Serie A, όλες συνδυάστηκαν με Goal/Goal. Το τελευταίο πάντως Χ, κόντρα στην Αταλάντα, ήρθε ανέλπιστα, καθώς έγινε με buzzer beater στις καθυστερήσεις σ’ ένα παιχνίδι που ήταν αρκετά τυχερή. Η Ουντινέζε δείχνει να έχει πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών και να τελειώνει τις φάσεις, ενώ η απουσία του καταλυτικού εξτρέμ Ντελοφέου είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Ισορροπημένο το σετ τιμών, πάντως βάσει παρουσίας, στο 3.00 που γυροφέρνει το διπλό έχει το δικό του ενδιαφέρον, ωστόσο σε γενικές γραμμές η Ουντινέζε έχει πάρει τον αέρα της αντιπάλου της στις τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις. Στο 1.95 από την άλλη που προσφέρεται το over 2,5 κατά μέσο όρο έχει παικτική αξία. Η Βερόνα παίζει επιθετικά, μετράει έξι στη σειρά over 3,5, ενώ η άμυνα της Ουντινέζε μπάζει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουντινέζε - Βερόνα: Over 2,5 (απόδοση 1.95), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ