ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ματς για γερά νεύρα με το 1.60 και Μορέλος στη Γλασκώβη

Ο Αλφρέδο Μορέλος πανηγυρίζει κόντρα στη Φέγενορντ
Ο Αλφρέδο Μορέλος © 2021 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι για γερά νεύρα αναμένεται στη Γλασκώβη μεταξύ Ρέιντζερς και Σπάρτα Πράγας. Δύο ειδικά στοιχήματα από την αναμέτρηση.

Στη μετά-Τζέραρντ (πήγε στην Άστον Βίλα) εποχή η Ρέιντζερς καλείται να αντιδράσει και να βρει τα πατήματά της. Βέβαια, στη θέση του δεν ανέλαβε όποιος και όποιος, αλλά ο Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα των Τζερς και γνωρίζει τη φιλοσοφία του συλλόγου.

Οι πρωταθλητές Σκωτίας δίνουν κομβικής σημασίας αναμέτρηση απόψε στη Γλασκώβη κόντρα στη Σπάρτα Πράγας (22:00 COSMOTE SPORT 8, LIVE από το SPORT24 ). Ο Φαν Μπρόνκχορστ μόλις την Τρίτη προπόνησε για πρώτη φορά την ομάδα και δεν έχει τόσο χρόνο για να περάσει άμεσα τη φιλοσοφία του και να διορθώσει τα όποια λάθη της ομάδας του. Πάντως ο ίδιος τόνισε πως τους είδε σε καλή κατάσταση, μένει αυτό να φανεί και στο χορτάρι απόψε σ’ ένα πολύ κομβικό παιχνίδι, καθώς τόσο η Σπάρτα, όσο και η σκωτσέζικη ομάδα έχει από τέσσερις βαθμούς, με τους Τσέχους να είναι δεύτεροι πάντως και να έχουν το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Οι τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις πάντως χαρακτηρίζονται από νεύρα, λογομαχίες και ένταση και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τι κλίμα θα δημιουργήσει ο κόσμος στο Άιμπροξ. Οι Τζερς καλούνται να τα δώσουν όλα απόψε, αφού ουσιαστικά παίζουν τα ρέστα τους στο γκρουπ και να εμφανιστούν καλύτεροι από ό,τι την Κυριακή κόντρα στη Χιμπέρνιαν, που έχασαν στον ημιτελικό του League Cup 3-1.

Ρέιντζερς - Σπάρτα Πράγας: Στοιχηματική πρόταση

Η Σπάρτα έχει ρίξει όλο το βάρος στην Ευρώπη και είναι αξιοπρεπής ως τώρα, βέβαια, δεν ισχύει το ίδιο και στο τσέχικο πρωτάθλημα που έχει πέσει στην τέταρτη θέση, ενώ στο τελευταίο χρονικά ματς κόντρα στη Σλοβάτσκο ήταν κατώτερη των προσδοκιών και έχασε με το βαρύ 4-0.

Το παιχνίδι είναι πολύ κομβικό και για γερά νεύρα, για αυτό τον λόγο ρέφερι του αγώνα έχει οριστεί ο Ολλανδός Ντάνι Μάκελι που δεν… σηκώνει μύγα στο σπαθί του και έχει την τάση να βγάζει συχνά την κάρτα από το τσεπάκι του. Το όριο των 4,5 καρτών μπορεί να ξεπεραστεί λόγω της φύσης του αγώνα και του γεγονότος πως και οι δύο ομάδες παρουσιάζουν θέματα στην ανασταλτική λειτουργία τους. Ενδιαφέρον έχει επίσης και το 2.20 για το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Αλφρέδο Μορέλος, ο οποίος είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης των Τζερς, μετράει έξι γκολ ως τώρα σε όλες τις διοργανώσεις και ψάχνει ένα μεγάλο ματς για να ανέβει. Είναι ο άνθρωπος εξάλλου των μεγάλων αγώνων και παίζει με τσαμπουκά. Σήμερα θα έχει ακόμα περισσότερες αρμοδιότητες, αφού ο Ρουφ δεν είναι σε καλή κατάσταση και δίνεται αμφίβολος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρέιντζερς - Σπάρτα Πράγας: Over 4,5 κάρτες (απόδοση 1.60), 22:00
  • Ρέιντζερς - Σπάρτα Πράγας: Να σκοράρει ο Μορέλος (απόδοση 2.20), 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ