TIPS ΜΑΡΚΟ

Ματς για γερά νεύρα και 2.46 στο Βανκούβερ

Ο Ζούσι πανηγυρίζει γκολ  μαζί με τον Ράσελ σε ματς του Κάνσας κόντρα στο Κολαράντο
Ο Ζούσι πανηγυρίζει γκολ μαζί με τον Ράσελ © 2021 CHARLIE RIEDEL/ASSOCIATED PRESS

Το Βανκούβερ προσπαθεί να επιστρέψει στις νίκες μετά τη σφαλιάρα από το Σιατλ, αλλά τα δεδομένα κόντρα στο Κάνσας δείχουν 2.46.

Ματς για γερά νεύρα στο Βανκούβερ, ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και το Κάνσας (05:00 LIVE από το SPORT24). Οι Καναδοί προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές τους μετά τη βαριά ήττα από το Σιατλ (4-1).

Από την άλλη το Κάνσας κυνηγάει την πρωτιά και το πλεονέκτημα της έδρας στη δυτική περιφέρεια. Μετά τη χθεσινή ήττα των Σάουντερς στο Τέξας από το Χιούστον με 2-1 απέκτησαν ξανά ελπίδες. Με νίκη απόψε το Κάνσας μειώνει τη διαφορά στους δύο βαθμούς. Το ματς όμως μόνο εύκολο δεν είναι.

Το Βανκούβερ πριν τη βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν στα πάνω τους και σε εξαιρετική κατάσταση και απέχει τέσσερις βαθμούς από την είσοδο στα playoffs και με ματς λιγότερο. Αυτό ήταν και το πρώτο κακό ματς μετά από καιρό για τους Γουάιτκαπς, οι οποίοι εντός έδρας αποκτούν άλλη δυναμική, ενώ ως γηπεδούχοι τρέχουν ρεκόρ 5-0-1. Αμφίβολος ο μέσος Ρόουζ, δύσκολα θα παίξει ο εξίσου καλός χαφ Γοδόι. Ενώ δεν υπολογίζεται ο χρήσιμος αμυντικός Βεσελίνοβιτς. Από την άλλη το Κάνσας έχει λιγότερα μαζεμένα αγωνιστικά ζητήματα και μονάχα αυτή του επιθετικού Πουλίδο ξεχωρίζει που υποβλήθηκε σε επέμβαση. Υπάρχουν όμως παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό του.

Το Κάνσας έχει την παράδοση με το μέρος του, καθώς στην τελευταία εξάδα αγώνων σε regular season έχει επικρατήσει 5 φορές και το ένα ματς έληξε ισόπαλο. Παράλληλα είναι από τις πιο αποτελεσματικές on the road ομάδες του πρωταθλήματος με ρεκόρ 5-2-1 στα τελευταία οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια.

Το Κάνσας είναι επικίνδυνο στο δρόμο, με νίκη απόψε πλησιάζει το Σιατλ. Το Βανκούβερ μπορεί να διάγει περίοδο φόρμας και εντός έδρας να αποπνέει σιγουριά, ωστόσο η ήττα από τους Σάουντερς ήταν βαριά, ενώ δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και το ιατρικό δελτίο που είναι γεμάτο. Αμφότερες έχουν κίνητρο, οι Γουάιτκαπς την είσοδο στη ζώνη των playoffs, η Σίτι την πρώτη θέση στη Δύση. Το διπλό πιέζεται, ωστόσο στο 2.46 που κυκλοφορεί κατά μέσο όρο αξίζει.

ΠΡΟΤΑΣΗ
05:00 Βανκούβερ - Κάνσας: 2 (2.46)

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ