TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Ματς για 2.05 το Βαγιεκάνο - Μπαρτσελόνα, έχει θυμό και έδαφος να καλύψει η Ίντερ

Ο Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Ρόναλντ Κούμαν © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και καταλήγει σε δύο δυνατά πονταρίσματα.

Μέσα από τα χέρια της έχασε η Ίντερ μία πολύτιμη νίκη επί της Γιουβέντους. Κρατούσε στα χέρια της το 1-0, δεν απειλούταν καθόλου και από ένα πέναλτι από αυτά που στην προ VAR εποχή δεν θα το βάζαμε ούτε στις αμφισβητούμενες φάσεις, ισοφαρίστηκε. Η αλήθεια όμως είναι πως πλέον αυτές οι φάσεις σφυρίζονται. Σε κάθε περίπτωση η Ίντερ έχει θυμό μέσα της να βγάλει και έχει αρκετό έδαφος πλέον να καλύψει. Η συνολική της εικόνα είναι καλύτερη από ό,τι δείχνει η διαφορά των 7 βαθμών που την χωρίζει από την κορυφή.

Η Έμπολι είναι σοφτ ομάδα, πέτυχε την νίκη που χρειαζόταν με Σαλερνιτάνα και έχοντας πάρει πλεονέκτημα 6 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, άνετη θα κάνει το παιχνίδι της. Δεν έχει περιθώριο λάθους η Ίντερ. Το διπλό στο 1.50 στο μέσο όρο των εταιριών. Σημαντική απώλεια για την Έμπολι ειδικά για τις ανάγκες του συγκεκριμένου παιχνιδιού η απουσία του στόπερ/αρχηγού Ρομανιόλι.

Η Ράγιο είναι σε θέση να σκοτώσει την άρρωστη Μπάρτσα

Ομαδάρα έχει η Βαγιεκάνο, δεν βρίσκεται τυχαία στην 7η θέση. Στο καυτό Βαγιέκας η Ράγιο μετρά μόνο νίκες. 4-0 τη Γρανάδα, 3-0 τη Χετάφε, 3-1 την Κάντιθ, 2-1 την Έλτσε. Ακόμα και την περασμένη αγωνιστική στην ήττα με 3-2 στην έδρα της πολύ φορμαρισμένης Μπέτις έδειξε χαρακτήρα, ισοφάρισε από 2-0 σε 2-2 και πάλεψε όσο μπορούσε το παιχνίδι.

Ασφαλώς και είναι σε θέση να βάλει δύσκολα και να οδηγήσει σε ένα ακόμη λάθος την άρρωστη Μπαρτσελόνα. Ο Κούμαν όπως και ο Σόλσκιερ παραμένει μέχρι να φύγει σε μία ομάδα που δεν τον θέλει κάνεις. Μία μικρή βοήθεια από την Ράγιο μπορεί και να επισπεύσει τις διαδικασίες. Το 1Χ (1.95 - 2.05).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ράγιο Βαγιεκάνο - Μπαρτσελόνα: 1Χ (απόδοση 1.95 - 2.05), 20:00
  • Έμπολι- Ίντερ: 2 (απόδοση 1.50), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ