BET CORNER

MatchCombo και γκολ με τα φώτα στραμμένα στο Μιλάνο

Ο Σκρίνιαρ πανηγυρίζει μετά από γκολ κόντρα στη Ρόμα
Ο Σκρίνιαρ πανηγυρίζει Ⓒ 2021 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Σημαντικές και αμφίρροπες αναμετρήσεις το Σαββατοκύριακο στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, βρίσκουμε τις λύσεις για τις στοιχηματικές μας επιλογές συνδυάζοντας το αποτέλεσμα με τα γκολ. Κλέβει την παράσταση το 'derby d'Italia' ανάμεσα σε Ίντερ και Γιουβέντους.

Δυνατά παιχνίδια σε Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία, με ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον και τις απαντήσεις να έρχονται μέσα από το MatchCombo της Stoiximan.


(Σάββατο, 16:00) Μπολόνια - Βερόνα: Δυνατό σταύρωμα στο 'Renato Dall'ara' για την 18η αγωνιστική της Serie A. Η Μπολόνια διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Μετά από τέσσερις σερί ισοπαλίες, ηττήθηκε στην έδρα της Τζένοα με σκορ 2-0. Με 4Ν-5Ι-8Η και γκολ 23-31 στο σύνολο, έπεσε στην 13η θέση με 17 βαθμούς και διατηρεί μια διαφορά 5 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Με πέντε απουσίες στο ματς η ομάδα του Σίνισα Μιχάηλοβιτς και συγκεκριμένα τους Ντε Σιλβέστρι, Εμπαγιέ, Ραβάλια, Σαταντέρ και Σκορούπσκι. Στα πάνω της η Βερόνα, που στα πέντε τελευταία έχει μόνο μια ήττα, στο οριακό 1-2 από την Ίντερ. Φτάνει στο ματς από τη νίκη επί της Κροτόνε, που βελτίωσε το ρεκόρ της σε 7Ν-6Ι-4Η, με τέρματα 22-16. Έχει πλέον 27 βαθμούς και είναι στο -4 από την 6η Νάπολι. Μπενάσι, Φαβίλι, Λάζοβιτς, Βελόσο και Βιέιρα είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για την αναμέτρηση.

Η Μπολόνια ψάχνει απεγνωσμένα αντίδραση, ζορίζεται στην έδρα της (3Ν-2Ι-3Η) και ενώ βρίσκει λύσεις επιθετικά, υποφέρει στην άμυνα. Απόλυτα κυνική η Βερόνα, σκληρή και με την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας! Μακριά από το σπίτι της κάνει το κομμάτι της, αφού σε 8 ματς έχει μόλις 1 ήττα, με 3 νίκες και 4 ισοπαλίες. Αμφότερες οι ομάδες έχουν στόχο τη νίκη και περιμένουμε γκολ στο ματς, αλλά όχι να... ξεφύγει πολύ. Πάμε με το g/g & under 4,5 σε μια επιλογή από το MatchCombo της Stoiximan στο γεμάτο 2.15.


(Σάββατο, 19:30) Στουτγκάρδη - Γκλάντμπαχ: Αναμέτρηση που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στην Bundesliga και διεξάγεται στη Mercedes-Benz Arena. Η Στουτγκάρδη έβγαλε αντίδραση μετά τις δύο ήττες από Βόλφσμπουργκ και Λειψία, περνώντας με το εντυπωσιακό 1-4 από την έδρα της Άουγκσμπουργκ. Ανέβηκε στην 10η θέση με 21 βαθμούς και είναι στο -4 από ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μετά από 15 παιχνίδια μετράει 5Ν-6Ι-4Η. Σκοράρει με άνεση (30 γκολ), έχιε όμως τα προβλήματα της ανασταλτικά (22). Αλ Γκαντλιουί, Αβούντια, Έγκλοφ, Μόλα και Τόμι στο ιατρικό δελτίο για τους Σουηβούς. Μετά το 'διπλό' στο Μπίλεφελντ, η Γκλάντμπαχ ντούμπλαρε ονειρικά τις νίκες της. Έκανε τεράστια ανατροπή επί της Μπάγερν, από 0-2 σε 3-2, έτσι φτάνει στο ματς με την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Με 6Ν-6Ι-3Η και γκολ 28-24 έχει 24 βαθμούς και είναι στην 7η θέση. Λαζάρο, Πλεά, Ρέιτζ και Εμπολό αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και είναι αμφίβολοι. Εκτός μάχης ο τιμωρημένος Τουράμ.

Για την Στουτγκάρδη ένα σημαντικό θέμα είναι πως δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Εκεί όπου σε 7 ματς έχει απολογισμό μόλις 4 ισοπαλίες και 3 ήττες! Όλες οι νίκες της είναι εκτός έδρας! Η Γκλάντμπαχ είναι ορθώς φαβορί στην αναμέτρηση και έχει την τάση να κάνει ροντέο τα ματς μακριά από το σπίτι της. Με ρεκόρ 3Ν-2Ι-2Η και γκολ 15-15, έχουμε και την στατιστική επιβεβαίωση. Τα στοιχεία πριν το ματς 'δείχνουν' επικράτηση των φιλοξενούμενων, ωστόσο ίσως να μην είναι τόσο εύκολο αυτό το σενάριο. Σε ένα ματς που λογικά θα έχουμε γκολ, πάμε σε επιλογή MatchCombo από τη Stoiximan, με το 12 & over 2,5 να φαντάζει ικανοποιητικό στο 1.75.


(Κυριακή, 18:00) Λιλ - Ρεμς: Για την 20η αγωνιστική της Ligue 1 η αναμέτρηση του 'Stade Pierre Mauroy'. Μέχρι στιγμής η Λιλ φαντάζει ως ισότιμη διεκδικήτρια του τίτλου, μαζί με τις Λιόν και Παρί Σεν Ζερμέν. Μετά τη Λιόν είναι η ομάδα με τις λιγότερες ήττες (2) στην κατηγορία, ενώ με 11 νίκες και 6 ισοπαλίες μετράει 39 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από την κορυφή. Μετά την ήττα από την Ανζέ αντέδρασε με 'διπλό' στην έδρα της Νιμ. Σκοράρει με άνεση (33 γκολ) και παρουσιάζει το δεύτερο καλύτερο αμυντικό ρεκόρ (14) της κατηγορίας μετά την Παρί. Τσελίκ, Λουίζ Αραούχο, Πιέντ και Γιαζιτσί εξαιρετικά αμφίβολοι για την αναμέτρηση. Σε καλή κατάσταση είναι η Ρεμς. Παραμένει αήττητη στην πρόσφατη πεντάδα αγώνων, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Τέσσερα από αυτά τα ματς ήταν g/g. Ανέβηκε στην 14η θέση και απομακρύνθηκε 7 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Βελτίωσε το ρεκόρ της σε 5Ν-6Ι-8Η, με γκολ 27-29. Μοναδικό πρόβλημα ο Δώνης.

Η Λιλ είναι το λογικό φαβορί, αλλά όχι σε τιμές αποδεκτές για τη δυσκολία της αναμέτρησης. Η Ρεμς δίνει τρελό ρυθμό στα εκτός έδρας παιχνίδια της, όπου έχουν σημειωθεί 36 γκολ (18-18) σε 10 ματς! Μοιάζει τραβηγμένο το σενάριο να φύγει με το 'διπλό' από το 'Stade Pierre Mauroy' αλλά μπορεί να προβληματίσει την γηπεδούχο. Εξαιρετική απόδοση στην επιλογή 1Χ & g/g στο MatchCombo της Stoiximan, τη συναντάμε στο 2.47.


(Κυριακή, 21:45) Ίντερ - Γιουβέντους: Το 'derby d'Italia' διεξάγεται στο Μιλάνο, για την 18η αγωνιστική της Serie A. Μετά από 8 σερί νίκες, η Ίντερ πρώτα ηττήθηκε στη Γένοβα από τη Σαμπντόρια και στη συνέχεια έμεινε στο 2-2 στην έδρα της Ρόμα. Με 11Ν-4Ι-2Η έχει 37 βαθμούς και η διαφορά από την πρωτοπόρο Μίλαν αυξήθηκε σε απόσταση μιας νίκης. Πιναμόντι, Βεσίνο, Ντ' Αμπρόσιο και Ντάρμιαν είναι εκτός μάχης, οι δύο πρώτοι δεν επηρεάζουν. Η Γιουβέντους στα πέντε τελευταία έχει τέσσερις νίκες και την ήττα από τη Φιορεντίνα. Είναι 4η στη βαθμολογία, στο -7 από την κορυφή αλλά και με ένα ματς λιγότερο. Μαζί με τη Μίλαν είναι οι ομάδες με μόνο μια ήττα στο πρωτάθλημα, ωστόσο της έχουν στοιχίσει οι 6 ισοπαλίες (9 νίκες). Βουνό τα προβλήματα για τους 'μπιανκονέρι'. Άλεξ Σάντρο, Κιέζα, Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Όσραελ, ΜακΚένι, Ραφιά και Ντε Λιχτ δεν έχουν παρά ελάχιστες πιθανότητες να προλάβουν το ματς.

Η Ίντερ δεν έχει περιθώριο να φτάσει σε τρίτο ματς στη σειρά χωρίς νίκη. Παρουσιάζει την κορυφαία επιθετική επίδοση της κατηγορίας με 43 γκολ, αλλά παραμένει αναξιόπιστη στα μετόπισθεν. Έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί την έδρα της σε σημαντικό βαθμό, μετράει πέντε σερί νίκες στο Μιλάνο. Η Γιουβέντους με τη σειρά της θέλει να πλησιάσει στην κορυφή, επομένως χρειάζεται το τρίποντο. Είναι αποτελεσματική στη γραμμή κρούσης (35 γκολ), με την παρουσία του Ρονάλντο να αποτελεί εγγύηση. Την ίδια στιγμή μαζί με της Βερόνα και Νάπολι παρουσιάζει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, με παθητικό 16 τέρματα. Το πρόβλημα ενόψει του ντέρμπι είναι πως πλάκωσαν πολλοί τραυματισμοί μαζεμένοι και με παίκτες που έχουν σημαντικό ρόλο στην ενδεκάδα. Το ματς έχει πολλή ισοπαλία, αν φύγει από εκεί, ο πρώτος λόγος στην Ίντερ. Με τη λογική ότι ένα 0-0 δεν μοιάζει και τόσο ρεαλιστικό σενάριο, επιλέγουμε το 1Χ & g/g στο MatchCombo της Stoiximan σε απόδοση 2.17.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ