BET CORNER

MatchCombo διπλασιασμού σε Ρώμη και Σαν Σεμπαστιάν, ειδικό στοίχημα στο Μπρέντφορντ – Τσέλσι

Ο Ματέο Κόβατσιτς κόντρα στον Γουορντ Πράους σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στη Σαουθάμπτον
Ο Ματέο Κόβατσιτς © 2021 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Δράση και πάλι στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με σημαντικά ματς σε Ιταλία, Αγγλία και Ισπανία. Ιντριγκάρει η επιστροφή Ιντσάγκι στο 'Olimpico' ως τεχνικός της Ίντερ, οδηγός το ανελέητο passing game της Τσέλσι και η αλύγιστη Σοθιεδάδ που θέλει να παραμείνει στην κορυφή.

(19:00) Λάτσιο - Ίντερ: Μεγάλο ματς στο 'Olimpico' της Ρώμης. Με την επιστροφή του Σιμόνε Ιντζάγκι (αλλά και του Κορέα) ως αντίπαλος της Λάτσιο να προσφέρει και την απαραίτητη ίντριγκα στο ματς. Οι 'λατσιάλι' πέρασαν στην εποχή του Μαουρίσιο Σάρι, ωστόσο η μετάβαση στην αγωνιστική φιλοσοφία του 'Sarriball' δεν είναι απλή υπόθεση. Με συνέπεια η Λάτσιο να πετυχαίνει μεγάλες νίκες όπως το 3-2 επί της Ρόμα αλλά και να υποφέρει σε ματς όπως αυτό με την Κάλιαρι (2-2) ή το τελευταίο με τη Μπολόνια (ήττα 3-0). Για την ώρα τα δείγματα γραφής είναι πολύ καλά μεσοεπιθετικά και απογοητευτικά στην άμυνα. Απών ο τιμωρημένος Ατσέρμπι, αμφίβολος ο Αντεκάνιε.

Η Ίντερ από την άλλη παραμένει αήττητη, με απολογισμό 5 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 7 πρώτα ματς της Serie A. Η δική μετάβαση από τον Κόντε στον Ιντσάγκι μοιάζει πιο ομαλή, τουλάχιστον με βάση τα αποτελέσματα. Πολύ πιο επιθετική η νέα εκδοχή των 'νερατζούρι' και αυτό αποτυπώνεται στους αριθμούς. Με 22 γκολ ενεργητικό παρουσιάζουν την καλύτερη συγκομιδή τερμάτων στην κατηγορία, δείχνοντας μεγάλη ευχέρεια στη δημιουργία φάσεων. Ανασταλτικά πάντως τα κενά υπάρχουν. Ενόψει της αναμέτρησης στο 'Olimpico', ο Ιντσάγκι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Το πρόβλημα στο διάβασμα του αγώνα είναι η διακοπή που έχει προηγηθεί. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, η Ίντερ είναι σε καλύτερη κατάσταση από το ξεκίνημα της σεζόν, έχει προσαρμοστεί γρηγορότερα στα νέα δεδομένα του πάγκου και οι ρόλοι στο γήπεδο είναι πιο ευδιάκριτοι. Περιμένουμε ένα 90λεπτο με φάσεις και γκολ, όπου οι 'νερατζούρι' μπορούν να διατηρήσουν το αήττητο. Στο MatchCombo της Stoiximan το X2 & G/G σε απόδοση 2.02 έχει την προσοχή μας.

(19:30) Μπρέντφορντ - Τσέλσι: Ένα ακόμη λονδρέζικο ντέρμπι, για την 8η αγωνιστική της Premier League. Η νεοφώτιστη Μπρέντφορντ πραγματικά εντυπωσιάζει. Ο Τόμας Φρανκ κάνει εξαιρετική δουλειά, παρουσιάζοντας ένα σύνολο με ομοιογένεια, συνοχή και πειθαρχία στο χορτάρι. Ο απολογισμός στην τριάδα αγώνων πριν από τη διακοπή ήταν εντυπωσιακός. Νίκες και στις έδρες των Γουλβς και Γουέστ Χαμ και ενδιάμεσα το 3-3 με τη Λίβερπουλ! Με 12 βαθμούς σε επτά ματς, η Μπρέντφορντ δείχνει πως δεν πρόκειται να μπλέξει σε ιστορίες υποβιβασμού και μπορεί να έχει μια άνετη σεζόν στην κατηγορία. Μπαπτίστ, Σόρενσεν και Ντασίλβα οι απουσίες για τους γηπεδούχους.

Η Τσέλσι από την άλλη μοιάζει ικανή να μείνει στην κούρσα του τίτλου ως το τέλος. Μετά την πρώτη ήττα της σεζόν από την Σίτι, έβγαλε αντίδραση με το 3-1 επί της Σάουθαμπτον. Το ανελέητο passing game του Τόμας Τούχελ έχει αποτέλεσμα σε άμυνα και επίθεση, όπου οι 'μπλε' παρουσιάζουν την πρώτη και δεύτερη καλύτερη επίδοση της κατηγορίας αντίστοιχα. Μοναδική ανησυχία για την Τσέλσι, το γεγονός πως πλην του Λουκακού δεν εντοπίζεται άλλος παίκτης με συνέπεια στο σκοράρισμα. Και ο Βέλγος φορ είναι αμφίβολος για το ματς, όπως και οι Τζέιμς, Ζίγες. Πούλισικ, Ρίντιγκερ και Σίλβα εκτός μάχης.

Φαβορί έχει η αναμέτρηση, αλλά το ματς για την Τσέλσι δεν θα είναι καθόλου στο 'Brentford Community Stadium'. Για την ακρίβεια, θα σήκωνε ακόμη και κόντρα αν δεν είχε μεσολαβήσει η διακοπή. Τώρα δεν ξέρουμε αν η Μπρέντφορντ έχει διατηρήσει τη φόρμα της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η φιλοσοφία της Τσέλσι δεν αλλάζει. Και το παιχνίδι με τέτοια προσήλωση στην κατοχή και κυκλοφορίας μπάλας μας οδηγεί σε μια ειδική επιλογή ασχέτως αποτελέσματος. Και συγκεκριμένα στις 64+ πάσες του Κόβατσιτς, στο 1.88 της Stoiximan.

(22:00) Σοθιεδάδ - Μαγιόρκα: Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο 'San Sebastian'. Αξιοθαύμαστη η προσπάθεια της Σοθιεδάδ του κόουτς Αλγκουασίλ. Που με το 1-1 στην έδρα της Χετάφε έφτασε το σερί της δίχως ήττα στα πέντε ματς, σε ένα διάστημα που αντιμετώπιζε πολύ σοβαρές απουσίες, που κυμαίνονταν από 8 έως 10 ανά παιχνίδι! Κατάφερε όμως να βελτιώσει το ρεκόρ της σε 5Ν-2Ι-1Η και με 17 βαθμούς να συγκατοικεί στην κορυφή μαζί με τις Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Σφιχτή ομάδα, θυμίζει ως έναν βαθμό τους 'ροχιμπλάνκος' του Σιμεόνε. Αν είχε έναν καθαρόαιμο σκόρερ ακόμη, θα ήταν ικανή για μεγάλα πράγματα. Πάντως ενόψει του παιχνιδιού με τη Μαγιόρκα υπάρχουν αρκετές επιστροφές βασικών παικτών. Φερνάντεθ, Μονρεάλ, Ρίκο και Σόλα παραμένουν εκτός.

Οι νησιώτες από την πλευρά τους το παλεύουν. Τους λείπει ποιότητα για τα δεδομένα της κατηγορίας, ωστόσο με πείσμα και συνολική δουλειά βρίσκουν λύσεις. Στο 1-0 επί της Λεβάντε έβαλαν τέλος σε ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων όπου είχαν κατακτήσει μόλις έναν βαθμό, στο 0-0 με τη Βιγιαρεάλ. Το γκολ έρχεται με 'αίμα', καθώς η Μαγιόρκα υστερεί στη δημιουργία, ενώ 9 από τα 12 γκολ παθητικό τα έχει δεχτεί σε δύο ματς. Κούμπο και Σέντλαρ είναι εκτός μάχης.

Είναι δύσκολο να κοντράρεις αυτή τη Σοθιεδάδ, που πέραν των άλλων έδειξε εσχάτως τρομερά ψυχικά αποθέματα αλλά και εξαιρετική πνευματική ετοιμότητα. Με τις επιστροφές οι λύσεις αυξάνονται και η ψυχολογία ανεβαίνει περισσότερο. Για να πάρει κάτι από το ματς η Μαγιόρκα, θα πρέπει να το επιτρέψουν οι γηπεδούχοι. Που όμως θέλουν να δώσουν συνέχεια στα πεπραγμένα τους και να μείνουν όσο περισσότερο μπορούν κοντά στην κορυφή. Δεν περιμένουμε να ανοίξει το ματς στο 'San Sebastian', περιμένουμε ωστόσο να το πάρει η Σοθιεδάδ εύκολα ή δύσκολα. Στο 1.98 η επιλογή 1 & under 3,5 γκολ στο MatchCombo της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ