ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Μαρσέιγ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Προγνωστικά και ανάλυση για την αναμέτρηση στη Γαλλία

Ο Παουλίνιο της Σπόρτινγκ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Τότεναμ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στο "Ζοζέ Αλβαλάδε", Λισαβόνα | Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Παουλίνιο της Σπόρτινγκ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Τότεναμ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στο "Ζοζέ Αλβαλάδε", Λισαβόνα | Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 © 2022 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Στο κεκλεισμένων των θυρών Βελοντρόμ η Μαρσέιγ φιλοξενεί τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με στόχο να βάλει στοπ στην ομάδα του Αμορίμ. Ποντάρισμα σε combo του 2.19.

Η δράση στο Champions League επιστρέφει και το το καλεντάρι θα πηγαίνει non stop από εδώ και πέρα μέχρι να φτάσει στη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Κατάρ.

Για τον τέταρτο όμιλο η Μαρσέιγ καλείται να βρει έναν τρόπο να αντιδράσει και να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Φιλοξενεί στο κεκλεισμένων των θυρών Βελοντρόμ τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας (19:45 COSMOTE SPORT 3 , LIVE από το SPORT24). Η αναμέτρηση διεξάγεται δίχως την παρουσία κόσμου λόγω τιμωρίας της έδρας της γαλλικής ομάδας ύστερα από τα επεισόδια κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Μαρσέιγ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Προγνωστικά και ανάλυση

Δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς η ευρωπαϊκή πορεία των Γάλλων, αφού μετά την ήττα της πρεμιέρας κόντρα στην Τότεναμ με 2-0, υποτάχθηκαν και εντός έδρας κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 1-0. Όχι μόνο λοιπόν έχει κάνει δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αλλά δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα, ενώ το έργο είναι ακόμα πιο δύσκολο απόψε από τη στιγμή που δεν έχει τη στήριξη του κόσμου και θα υποχρεωθεί να παίξει σ’ ένα… κρύο Βελοντρόμ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη Ligue 1 είναι αήττητη με 7 νίκες και 2 ισοπαλίες και στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε εκτός έδρας την Ανζέ αρκετά εύκολα με 3-0. Είχε τον έλεγχο του αγώνα από πολύ νωρίς και δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα. Ήταν μια εύκολη μέρα στο γραφείο, προηγήθηκε στο 35’, πέτυχε και δεύτερο στο 50’, ενώ στο 59’, διαμορφώθηκε το τελικό 3-0. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος και στο -2 από την πρωτοπόρο Παρί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Ρούμπεν Αμορίμ για την ώρα κάνει εκπληκτική δουλειά στη Σπόρτινγκ στο Champions League, έχει κάνει το 2/2. Σκόρπισε την Άιντραχτ 3-0 στη Γερμανία και εν συνεχεία με επιβλητική εμφάνιση κέρδισε με 2-0 την Τότεναμ στο Αλβαλάδε με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από καλή εμφάνιση, έβγαλε παλμό ξανά μετά τη διακοπή και κέρδισε 3-1 τη Ζιλ Βιθέντε.

Μετά από οκτώ αγωνιστικές βρίσκεται στην έβδομη θέση και στο -9 από την πρωτοπόρο Μπενφίκα. Το κλίμα πάντως είναι θετικό και δεν επικρατεί άγχος, είναι νωρίς ακόμα εξάλλου, ενώ ο Αμορίμ δεν δείχνει διαθέσεις να αλλάξει στυλ προσέγγισης. Έτσι και αλλιώς είναι από τους προπονητές που θέλουν οι ομάδες του να παίζουν ανοιχτά, με θράσος και δεν έχει την τάση να αλλαξοπιστήσει. Πήγε με δύο σημαντικά προβλήματα στη Γαλλία, αφού ο παικταράς μπακ Πόρο είναι εκτός, ενώ τραυματίας είναι και ο ηγετικός στόπερ Κόατες. Μοναδική απουσία για τους Φωκαείς είναι αυτή του τραυματία Κολάσινατς (μπακ).

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε κεκλεισμένων των θυρών τα πάντα μπορούν να συμβούν, ενώ η Μαρσέιγ είναι αυτή που έχει τη μεγαλύτερη πίεση, όχι μόνο για να σκοράρει επιτέλους, αλλά για να πάρει και ένα αποτέλεσμα στη διοργάνωση. Ρολάρει καλύτερα η Σπόρτινγκ, έχει όμως δύο καλές απουσίες, δεν έχει όμως το ίδιο άγχος με τους Φωκαείς. Πείθει περισσότερο η πορτογαλική ομάδα, έχει και παίκτες που τρέχουν εξάλλου. Περιμένουμε από τη Μαρσέιγ να πάρει και αυτή τα ρίσκα της. Στο 2.19 το combo Χ2 & over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρσέιγ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Χ2 & over 1,5 (απόδοση 2.19), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ