BETMARKET TIPS

Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ: Με 1.88 και 2.40 στον τελικό του Champions League

Ο Σιμόνε Ινζάγκι στην αναμέτρηση της Ίντερ με τη Μίλαν
Ο Σιμόνε Ινζάγκι στην αναμέτρηση της Ίντερ με τη Μίλαν © 2022 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Δύο έξυπνες επιλογές για στοίχημα στον τελικό του Champions League από το BetMarket.gr

Το τελευταίο μεγάλο εμπορικό γεγονός της σεζόν 2022/2023, ο τελικός του Champions League που θα αναδείξει την πρωταθλήτρια Ευρώπης για φέτος. Ίσως σε μια πιο… ξενέρωτη μορφή, τουλάχιστον σε πρώτη ανάγνωση, αφού στην πλειοψηφία των ποδοσφαιρικών μυαλών η Μάντσεστερ Σίτι θα είναι η νικήτρια.

Ένας τελικός (22:00 COSMOTE SPORT 1, MEGA, LIVE από το SPORT24) που αρχίζει χωρίς… αναμονή αγωνίας. Με τους περισσότερους να περιμένουν την επικράτηση του φαβορί και λίγους να τολμούν να μιλήσουν ακόμη και για αμφίρροπη αναμέτρηση. Πόσω μάλλον για κατάκτηση Ιντερ, ενδεχόμενο που οι στοιχηματικές εταιρίες τιμολογούν στο 4.20, ενώ το διπλό στη διάρκεια των 90 λεπτών ξεπερνά τις 7 μονάδες.

Και αν επαληθευτεί το σενάριο που θέλει τη Σίτι πρωταθλήτρια, τότε θα τερματίσουν με 0 στους 3 τελικούς οι Ιταλοί, με την Ιντερ να ακολουθεί της Ρόμα και Φιορεντίνα.

Η Σίτι επί Γκουαρδιόλα φτάνει για δεύτερη φορά στην πηγή. Απέτυχε το 2021 με αντίπαλο την Τσέλσι, με τα αίτια της ήττας να πηγαίνουν στο overthinking του Καταλανού προπονητή, δηλαδή στις αποφάσεις του για την ενδεκάδα του παιχνιδιού. Η τότε επιλογή του να αφήσει εκτός τους Ρόντρι και Στέρλινγκ και να προτιμήσει σαν αμυντικό χαφ τον Γκιντογκάν, έκανε τον Καντέ τον απόλυτο άρχοντα της μεσαίας γραμμής.

Η Τσέλσι κατέκτησε εκείνο τον τίτλο και ο Καντέ τον τίτλο του MVP. Άλλο ένα αξιοσημείωτο των τελικών, καθώς μόνο ο Κομάν το 2020 ήταν μεσοεπιθετικός στους τέσσερις τελευταίους πολυτιμότερους παίκτες. Ο Φαν Ντάικ ήταν ο MVP του τελικού του 2019 και ο Κουρτουά πέρσι. Ένας τερματοφύλακας, ένας στόπερ και ένας αμυντικός μέσος.

Και από τέτοιους έχει πολλούς η Σίτι. Και ο μαέστρος Ρόντρι και ο Γκουντογκάν που θέλει να δείξει κάτι σε τελικό μετά την κακή εμφάνιση του 2021 και ο Στόουνς σε αυτό τον νέο ρόλο που του βρήκε ο Πεπ μπροστά από τα στόπερ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τακτικά η Σίτι αναμένεται να έχει πολύ περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της. Το επιζητά η ίδια και το επιτρέπει η Ιντερ. Η ομάδα του Ινζάγκι έδωσε 100 πάσες παραπάνω και στα δύο ματς με τη Μίλαν, δεν θα αλλάξει τακτική τώρα.

Τα Lines στις πάσες των μέσων της Σίτι επιτρέπουν παιχνίδι, ειδικά για τον Γκουντογκάν, που ξεπέρασε τις 55 και στους δύο ημιτελικούς με τη Ρεάλ Μαδρίτης και σήμερα πληρώνει 1.88 για να έχει τουλάχιστον 53 πάσες.

Στη λογική ενός ματς που η Ίντερ θα ψάξει κάποιες πολύ γρήγορες και άμεσες μεταβάσεις στην άμυνα των Αγγλων, έχει λογική και τα Over 2,5 oφσάιντ Ίντερ στο μπόλικο 2.60. Τα περισσότερα οφσάιντ στο φετινό Champions League έχει η ομάδα του Μιλάνου, καθώς μετρά 27 συνολικά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Mάντσεστερ Σίτι-Ιντερ: Over 2,5 οφσάιντ Ιντερ (απόδοση 2.60), 22:00
  • Mάντσεστερ Σίτι-Ιντερ: Γκουντογκάν 53+ πάσες (απόδοση 1.88), 22:00

Η σεζόν φτάνει στο τέλος της! Αναλύσεις και έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ