BIG GAMES BET

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Γράφουν ιστορία στο 2.20 οι Reds

Liverpool manager Jurgen Clop embraces Liverpools Jordan Henderson after Darwin Nunez scores his sides winning goal during the Charity Sheild soccer match between Liverpool and Manchester City at the King Power Stadium in Leicester, England, in Leicester, England, Saturday, July 30, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Liverpool manager Jurgen Clop embraces Liverpools Jordan Henderson after Darwin Nunez scores his sides winning goal during the Charity Sheild soccer match between Liverpool and Manchester City at the King Power Stadium in Leicester, England, in Leicester, England, Saturday, July 30, 2022. (AP Photo/Leila Coker) © 2022 LEILA COKER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το μεγάλο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Premier League.

Ένα παιχνίδι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ κεντρίζει πάντα το ενδιαφέρον, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται οι δύο αντίπαλοι (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Η αλήθεια βέβαια είναι ότι καμία εκ των δύο δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν, ωστόσο αυτός είναι ένας παράγοντας που κάνει ακόμη πιο σημαντικό το αποψινό ντέρμπι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ειδικά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η κατάσταση μοιάζει εντελώς εκτός ελέγχου. Η πρόσληψη του Έρικ Τεν Χαγ, ενός τεχνικού που αποδεδειγμένα παρήγαγε σημαντικό έργο στον Άγιαξ, δημιούργησε την ψευδαίσθηση ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" θα επανέλθουν επιτέλους σε μία κανονικότητα.

Η πραγματικότητα όμως είναι πως τα προβλήματα της Γιουνάιτεντ είναι πολύ βαθύτερα και μία αλλαγή προπονητή δεν αρκεί για να λυθούν όλα δια μαγείας. Είναι πολύ νωρίς να ειπωθεί ότι ο Τεν Χαγ κινδυνεύει να "καεί" πριν καλά καλά μπει ο Σεπτέμβριος, είναι όμως δεδομένο πως έχει μπροστά του μεγάλη ανηφόρα για να εμφανίσει μία κανονική ομάδα, που τουλάχιστον θα σέβεται την ιστορία του συλλόγου.

Το ότι το κλαμπ έχει πατήσει το κουμπί πανικού φαίνεται και από τον τρόπο που ενεργεί στις μεταγραφές. Χωρίς κανέναν προγραμματισμό και σχεδιασμό χτυπάει παντού και ό,τι κάτσει. Για τον Κασεμίρο απομένουν τα τυπικά, ενώ φαίνεται πως προχωράει και η υπόθεση του Άντονι από τον Άγιαξ. Φυσικά, στον Τύπο κυκλοφορούν δεκάδες ακόμη ονόματα που φέρεται να απασχολούν τη Γιουνάιτεντ. Το θέμα ωστόσο είναι πως δεν διαφαίνεται ένα ξεκάθαρο αγωνιστικό σχέδιο και απλά πέφτουν υλικά στην κατσαρόλα...

Την ίδια ώρα, ο Ρονάλντο συνεχίζει τα... δικά του και είναι εντελώς αβέβαιο αν θα παραμείνει τελικά στο Μάντσεστερ. Παράλληλα, οι οπαδοί της ομάδας ετοιμάζουν ξανά εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά των ιδιοκτητών και υπάρχει ανησυχία ακόμη και για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Υπενθυμίζεται τη σεζόν 2020/21, όταν ακόμη τα ματς διεξάγονταν χωρίς θεατές λόγω κορονοϊού, το παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ ήταν να γίνει στις 2 Μαΐου, όμως αναβλήθηκε για τις 13 του ίδιου μήνα, καθώς οπαδοί των "κόκκινων διαβόλων" εισέβαλαν στο Ολντ Τράφορντ και συνεπλάκησαν με αστυνομικές δυνάμεις.

Εν ολίγοις το κλίμα στο Μάντσεστερ μυρίζει μπαρούτι και φυσικά η θλιβερή αγωνιστική κατάσταση της Γιουνάιτεντ προκαλεί τρόμο για το τι μπορεί να συμβεί απόψε στο Ολντ Τράφορντ.

Προγνωστικά Αγγλία: Θέμα χρόνου να στρώσει η Λίβερπουλ

Οκ, η Λίβερπουλ δεν έχει ξεκινήσει καλά (ισοπαλίες με Φούλαμ και Πάλας) και ο Κλοπ έχει να διαχειριστεί τρεις σημαντικές απουσίες (Νούνιες, Τιάγκο, Ζότα), ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως για τους Reds είναι απλά θέμα χρόνου να βρουν τα πατήματά τους. Και το αποψινό παιχνίδι μοιάζει μία καλή ευκαιρία για να γίνει η αρχή.

Άλλωστε, το Ολντ Τράφορντ έχει πάψει πλέον να τρομάζει. Η Λίβερπουλ πέρυσι έκανε παρέλαση στο θέατρο των ονείρων κερδίζοντας με 5-0, ενώ το ίδιο είχε συμβεί και τη σεζόν 2020/21, όταν είχε επικρατήσει με 4-2.

Απόψε, η ομάδα του Κλοπ έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία, αφού η Λίβερπουλ έχει τη δυνατότητα να κάνει για πρώτη φορά τρεις σερί νίκες μέσα στο Ολντ Τράφορντ.

Από την άλλη, ο Τεν Χαγ φλερτάρει με το ενδεχόμενο να γίνει ο πρώτος τεχνικός της Γιουνάιτεντ από το 1921 και τον Τζον Τσάπμαν, που ξεκινάει στον πάγκο της με τρεις σερί ήττες! Επίσης, η Γιουνάιτεντ κινδυνεύει να συμπληρώσει πέντε διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα μετά από 50 χρόνια. Πέρυσι ολοκλήρωσε τη σεζόν χάνοντας με 4-0 στο Μπράιτον και με 1-0 στο Λονδίνο από την Πάλας. Φέτος ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα (2-1) από την Μπράιτον και τη συντριβή με 4-0 στο Λονδίνο από την Μπρέντφορντ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Με τον τρόπο που αμύνεται η Γιουνάιτεντ θα είναι πολύ δύσκολο να συγκρατήσει τον Σαλάχ και τον Λουίς Ντίας. Το διπλό είναι απολύτως φυσιολογικά φαβορί στο 1.70, δεδομένου άλλωστε ότι η Λίβερπουλ είναι αήττητη στην Premier League 21 σερί παιχνίδια (16-5-0) και φυσικά έχει χτίσει εξαιρετική παράδοση τα τελευταία χρόνια κόντρα στη Γιουνάιτεντ με ρεκόρ 5-6-1 στα τελευταία 12 ντέρμπι σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Μετά το 3-2 της Γιουνάιτεντ στο κύπελλο, τον Ιανουάριο του 2021, η Λίβερπουλ έχει απαντήσει με τρεις σερί νίκες, όλες με Over 3,5! Στο 2.20 ανεβαίνει το διπλό με Over 2,5.

Εναλλακτικά μπορεί να παιχθεί και σε combo με το anytime του Μοχάμεντ Σαλάχ στο 2.55. Ο Αιγύπτιος σε δέκα αγώνες κόντρα στη Γιουνάιτεντ έχει σημειώσει εννιά γκολ, μεταξύ αυτών και το περσινό χατ τρικ στο επιβλητικό 5-0 της Λίβερπουλ μέσα στο Μάντσεστερ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: 2 & Over 2,5 (απόδοση 2.20), 22:00
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: 2 & Σαλάχ Anytime (απόδοση 2.55), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ