BIG GAMES BET

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Ασυγκράτητος ο Σαλάχ για το 2.87

Ο άσος της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στην Ατλέτικο
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ατλέτικο ©2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ αποτελεί πάντα την απόλυτη μάχη στο Νησί και προσφέρει ευκαιρία για ποντάρισμα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται απόψε στο Ολντ Τράφορντ τη Λίβερπουλ για την 9η αγωνιστική της Premier League (18:30 Cosmote Sport 3 HD, Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες μπαίνουν στο ντέρμπι από τελείως διαφορετική αφετηρία, τόσο σε φόρμα όσο και σε κλίμα.

Το διπλό της Λίβερπουλ άνοιξε σε τιμές στο 2.50+, όμως πλέον είναι φαβορί του 2.30-2.35, καθώς υπάρχει εμφανής τάση υπέρ των "κόκκινων".

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στη Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει πάλι η κουβέντα για το αν μπορεί ο Ολε Γκούναρ Σόλτσκιερ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κλαμπ. Η οριακή νίκη επί της Αταλάντα την Τετάρτη, με σωτήρα ξανά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έδωσε μία ανάσα στον Νορβηγό τεχνικό. Kακά τα ψέματα πάντως, η Γιουνάιτεντ με τις εμφανίσεις της μέχρι στιγμής δεν πείθει ότι μπορεί να ακολουθήσει την κούρσα του τίτλου στην εφετινή Premier League.

Στα τελευταία τρία ματς για το πρωτάθλημα με Λέστερ, Εβερτον και Αστον Βίλα πήρε μόλις έναν βαθμό κι αν απόψε ηττηθεί από τη Λίβερπουλ θα βλέπει στο τέλος της αγωνιστικής την κορυφή από το -8!

Σε τρομερή φόρμα Λίβερπουλ και Σαλάχ

Στον αντίποδα, η Λίβερπουλ είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη. Μεσοβδόμαδα κέρδισε 3-2 την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά με τον Σαλάχ να σκοράρει ξανά και να γίνεται ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της που βρίσκει δίχτυα σε εννιά διαδοχικά παιχνίδια!

Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι αήττητη 18 σερί αγώνες, δηλαδή από τον περασμένο Μάρτιο. Εκτός έδρας το αήττητο σερί της Λίβερπουλ είναι στο 9-2-0 με τελευταία ήττα τον Φεβρουάριο από τη Λέστερ.

Σε ό,τι αφορά στη μεταξύ τους παράδοση, το Ολντ Τράφορντ ασφαλώς είναι πάντα μία δύσκολη έδρα για τους "κόκκινους", ωστόσο τον περασμένο Μάιο επικράτησαν εκεί με 4-2 (δύο γκολ ο Φιρμίνιο, από ένα Ζότα και Σαλάχ) και έσπασαν ένα αρνητικό σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη (0-3-3) στο "θέατρο των ονείρων".

Καμία σιγουριά η άμυνα της Γιουνάιτεντ

Με τον Σαλάχ να διανύει την κορυφαία περίοδο της καριέρας του, θυμίζοντας πλέον Μέσι, τον Φιρμίνιο να έχει ξαναβρεί τη φόρμα του και τον Μανέ να είναι σταθερή αξία, η Λίβερπουλ έχει μία επιθετική τριάδα που αναμένεται να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην ανασφαλή άμυνα της Γιουνάιτεντ.

Ελλείψει του Βαράν, ο Σόλτσκιερ συνεχίζει με δίδυμο στόπερ τους Μαγκουάιρ-Λίντελοφ, οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να βρουν χημεία για να προσφέρουν σιγουριά. Είναι χαρακτηριστικό πως η Γιουνάιτεντ δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ εννιά διαδοχικά επίσημα παιχνίδια. Τελευταία φορά κράτησε το μηδέν στο εκτός έδρας 1-0 επί της Γουλβς στα τέλη Αυγούστου. Εκτοτε, αγνοεί τι σημαίνει καθαρή εστία και περιμένει σε ρόλο… κασκαντέρ τον Ρονάλντο να την ξελασπώνει, όπως έκανε στο 95’ με τη Βιγιαρεάλ και στο 81’ με την Αταλάντα.

Η Λίβερπουλ δικαιολογημένα προσφέρεται φαβορί στο 2.30, απόδοση που μπορεί να ανέβει στο 2.87 αν συνδυαστεί με γκολ του Σαλάχ, ο οποίος σκοράρει ασταμάτητα και εκτελεί και τα πέναλτι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ 2 και να σκοράρει ο Σαλάχ (απόδοση 2.87), 18:30
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ