BIG GAMES BET

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Αταλάντα: Must win στο 1.75 για τους "κόκκινους διαβόλους"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ντιόγκο Νταλότ μετά το γκολ του πρώτου επί της Βιγιαρεάλ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ντιόγκο Νταλότ © 2021 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Αταλάντα για την τρίτη αγωνιστική του Champions League σε ένα παιχνίδι, όπου η νίκη για τους "κόκκινους διαβόλους είναι μονόδρομος.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί απόψε την Αταλάντα στο Ολντ Τράφορντ στο κορυφαίο παιχνίδι της βραδιάς για το Champions League (20/10 22:00 Cosmote Sport 2 HD, Live από το SPORT24). Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, φαβορί σε αποδόσεις στο 1.75 κατά μέσο όρο είναι η νίκη της Γιουνάιτεντ με το διπλό της Αταλάντα να βρίσκεται στο 4.50.

Επίσης, οι μπουκ θεωρούν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αφού το αμφίσκορο προσφέρεται μόλις στο 1.50, ενώ το anytime του Κριστιάνο Ρονάλντο παίζει κάτω από το 2.00.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αταλάντα 20/10: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το θετικό ξεκίνημα της Γιουνάιτεντ στη σεζόν ανήκει ήδη στο παρελθόν. Στα τελευταία τρία παιχνίδια της στην Premier League με Αστον Βίλα, Εβερτον και Λέστερ πήρε μόλις έναν βαθμό και ενδιάμεσα κατάφερε να "κλέψει" τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ στο Champions League με γκολ του Ρονάλντο στο 95’.

Η πίεση αυξάνεται ξανά προς τον Ολε Γκούναρ Σόλτσκιερ και παρά τις δηλώσεις στήριξης από τη διοίκηση των "κόκκινων διαβόλων", ο Νορβηγός προπονητής χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στην Αταλάντα, πριν το μεγάλο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, την ερχόμενη Κυριακή.

Αλλωστε, για τη Γιουνάιτεντ αυτήν τη στιγμή δεν είναι τίποτα δεδομένο, ούτε καν η πρόκριση στους "16" του Champions League μετά την απρόσμενη ήττα από τη Γιουνγκ Μπόις, στην πρεμιέρα των ομίλων.

Με σημαντικές απουσίες στην άμυνα η Αταλάντα

Η Αταλάντα έχει ρεκόρ 4-2-1 στα τελευταία επτά επίσημα παιχνίδια της, χάνοντας μόνο από τη Μίλαν πριν τη διακοπή των εθνικών. Στη Serie A βρίσκεται στην έκτη θέση και προέρχεται από την πειστική εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί της Εμπολι.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι συνεχίζει να παίζει με πολύ σημαντικές απουσίες στην άμυνα. Μετά τον στόπερ Τζιμσίτι τραυματίστηκε και ο έτερος βασικός στόπερ Τολόι (αρχηγός). Παράλληλα συνεχίζουν στα "πιτς" οι καλοί μπακ Γκόζενς, Χάτεμπουρ, αλλά και ο διεθνής Ιταλός χαφ Πεσίνα.

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ράσφορντ έκανε στην ήττα με 4-2 από τη Λέστερ την πρώτη του φετινή εμφάνιση ως αλλαγή, ενώ επιστρέφουν επίσης οι Φρεντ και Καβάνι, που δεν έπαιξαν το Σάββατο γιατί προέρχονταν από διεθνείς υποχρεώσεις στη Λατινική Αμερική. Αντίθετα, παραμένουν εκτός ο Μαρσιάλ και ειδικά ο Βαράν, κάτι που σημαίνει ότι θα συνεχίσει στους στόπερ το δίδυμο Μαγκουάιρ-Λίντελοφ.

Με θετική παράδοση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ δεν έχει συναντηθεί ποτέ με την Αταλάντα, ωστόσο διατηρεί θετική παράδοση απέναντι σε ιταλικές ομάδες στο Ολντ Τράφορντ. Ο απολογισμός της σε 19 συνολικά παιχνίδια είναι 13-3-3.

Το αρνητικό βέβαια για τη Γιουνάιτεντ είναι πως στα τελευταία δέκα εντός έδρας ματς για το Champions League έχει γνωρίσει πέντε ήττες (4-1-5). Από την άλλη, η Αταλάντα στα τελευταία επτά εκτός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση έχει χάσει μόνο από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (5-1-1).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αταλάντα 20/10: Στοιχηματική πρόταση

Κρίνοντας ψυχρά μόνο από τη φόρμα και το κλίμα των δύο ομάδων το παιχνίδι προσφέρεται για κόντρα του φαβορί. Στο σημείο όμως που βρίσκεται η Γιουνάιτεντ δεν είναι εύκολο να αντέξει κι άλλη αποτυχία.

Για τους "κόκκινους διαβόλους" η νίκη επί της Αταλάντα είναι ζωτικής σημασίας, αφενός γιατί θα θέσουν βάσεις πρόκρισης στους "16" του Champions League, αφετέρου διότι θα φτιάξουν την ψυχολογία τους εν όψει του μεγάλου ραντεβού με τη Λίβερπουλ.

Αν λοιπόν λάβουμε υπόψιν μας και τις σημαντικές απουσίες της Αταλάντα στην άμυνα, όπως επίσης και τον συνήθως αφελή τρόπο που αμύνεται, ο άσος στο 1.75 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αταλάντα: 1 (απόδοση 1.75), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ