BIG GAMES BET

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι: Τεστ τίτλου και προβάδισμα στο 1.57

Ο Ρούμπεν Ντίας εναντίον του Μοχάμεντ Σαλάχ σε αναμέτρηση Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι
Ο Ρούμπεν Ντίας εναντίον του Μοχάμεντ Σαλάχ © 2021 TIM KEETON/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Βρισκόμαστε μόλις στην έβδομη αγωνιστική της Premier League, ωστόσο ένα παιχνίδι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί crash test τίτλου. Ελαφρύ φαβορί στο 2.40 η νίκη των Πολιτών σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες.

Η Λίβερπουλ μετά την απρόσμενη ισοπαλία στο Λονδίνο με την Μπρέντφορντ πέρασε σαν οδοστρωτήρας από το Ντραγκάο, κερδίζοντας με 5-1 την Πόρτο. Οι κόκκινοι σε εννιά επίσημα ματς φέτος είναι αήττητοι (7-2-0), ενώ στην Premier League τρέχουν αήττητο σερί 16 αγώνων (12-4-0).

Στον αντίποδα, η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε δύο πολύ απαιτητικά ματς με την Τσέλσι στο Λονδίνο και την Παρί στο Παρίσι μέσα σε τρεις ημέρες. Και στα δύο είχε εικόνα υπεροχής.

Με την Τσέλσι έσβησε στην κυριολεξία την επίθεση των μπλε (xGoals 0,19 - 1,69) και έστειλε εμφατικό μήνυμα προς τους υπόλοιπους μνηστήρες του τίτλου, ότι θα πρέπει να μοχθήσουν πολύ για να την εκθρονίσουν.

Αντίθετα, κόντρα στην Παρί, παρότι είχε δύο δοκάρια και αρκετές φάσεις, πλήρωσε τελικά την επιλογή να μην αποκτηθεί επιθετικός το καλοκαίρι. Έχασε με 2-0 και γνώρισε την πρώτη ήττα της σε ομίλους του Champions League από τον Σεπτέμβριο του 2018.

Τώρα η Σίτι θα δώσει τρίτο σερί ματς υψηλών απαιτήσεων σε διάστημα οχτώ ημερών και φυσικά θα προξενήσει εντύπωση αν λήξει και αυτό στο N/G, ειδικά απέναντι στη Λίβερπουλ, που μπορεί να χτυπήσει ανά πάσα στιγμή στον ανοιχτό χώρο. Το πιθανό σενάριο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (G/G) προσφέρεται στο 1.57.

Στο Άνφιλντ υπερισχύει ο Κλοπ

Στις τελευταίες επτά επίσημες συναντήσεις τους, η Λίβερπουλ έχει μόνο μία νίκη, το 3-1 του 2019 στην πρωταθληματική σεζόν της. Τον περασμένο Φεβρουάριο η Σίτι είχε περάσει εμφατικά από το Ανφιλντ με 4-1.

Εκείνη ωστόσο είναι η μοναδική νίκη του Πεπ απέναντι στον Κλοπ μέσα στο Λίβερπουλ, σε επίπεδο πρωταθλήματος, από τότε που ο Γερμανός ανέλαβε τους κόκκινους. Σε έξι κόντρες τους στο Ανφιλντ για την Premier, ο απολογισμός είναι 3-1-1 υπέρ του Κλοπ.

Με τον Μίλνερ δεξιό μπακ η Λίβερπουλ

Ο Αλεξάντερ-Αρνολντ, όπως επιβεβαίωσε ο Κλοπ δεν θα είναι έτοιμος, επομένως τη δεξιά πλευρά της άμυνας θα καλύψει ο Μίλνερ. Από εκεί και πέρα γνωστές είναι οι απουσίες των Ελιοτ και Τιάγκο.

Για την 11αδα της Λίβερπουλ πρακτικά υπάρχει μόνο ένα δίλημμα και αφορά το αν θα παίξει ο Ντιόγκο Ζότα ή ο Φιρμίνιο δίπλα σε Σαλάχ και Μανέ, με τον Βραζιλιάνο να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα μετά τα δύο γκολ που έβαλε την Τρίτη στο Πόρτο.

Στη Σίτι, ο Γκουαρδιόλα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γκουντογκάν. Ο Πεπ δεδομένα θα φρεσκάρει την 11αδα του συγκριτικά με το Παρίσι και εκτός απροόπτου θα περάσει βασικούς τους Φόντεν και Ζεσούς αντί των Μαρέζ και Στέρλινγκ για να πλαισιώσουν τους Ντε Μπρόινε και Γκρίλις.


ΠΡΟΤΑΣΗ
18:30 Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι: G/G (1.57)

TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ