BIG GAMES BET

Λίβερπουλ - Άρσεναλ: Προγνωστικά και ανάλυση - Ματς-σταυρόλεξο για 2.35

Ο Γιούργκεν Κλοπ στο παιχνίδι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Άστον Βίλα στο Άνφιλντ
Ο Γιούργκεν Κλοπ στο παιχνίδι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Άστον Βίλα στο Άνφιλντ © 2021 JON SUPER / AP IMAGES

Η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Άρσεναλ για τον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ, ο οποίος ήταν να γίνει την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά ματαιώθηκε λόγω κορονοϊού. Στον τελικό περιμένει η Τσέλσι. Ποντάρισμα στο 2.35.

Λίβερπουλ - Άρσεναλ πράξη πρώτη (21:45 NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24 ). Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ οι Ρεντς φιλοξενούν τους Κανονιέρηδες. Η αναμέτρηση ήταν να διεξαχθεί ανήμερα των Φώτων στην έδρα της Άρσεναλ, ωστόσο ματαιώθηκε λόγω διασποράς του κορονοϊού στη Λίβερπουλ. Ένα γεγονός πάντως που ξεσήκωσε αρκετές ομάδες οι οποίες ζήτησαν από τη διοργανώτρια αρχή την έναρξη έρευνας για το αν δηλώθηκαν ψευδώς κρούσματα. Δεν άργησε να γίνει trend στα social media. Δεδομένων πάντως των συνθηκών δύσκολα θα προκύψει κάποια τιμωρία, ωστόσο η EFL θα ζητήσει διευκρινίσεις για τα “λανθασμένα” αποτελέσματα. Το ζευγάρι είναι το πιο σύνηθες στη διοργάνωση, είναι η 13η φορά που κοντράρονται, με την καθεμία να μετράει από έξι προκρίσεις. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα της Άρσεναλ, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος.

Λίβερπουλ - Άρσεναλ: Προγνωστικά και ανάλυση

Η Λίβερπουλ είχε εύκολο απόγευμα στο Κύπελλο, δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κόντρα στη Σριούσμπερι, ομάδα της League One. Έπαιξε με πολλές αλλαγές λόγω κρουσμάτων, αλλά τα έβγαλε πέρα και επικράτησε 4-1, παρότι η φιλοξενούμενη άνοιξε το σκορ στο 27’. Επτά λεπτά αργότερα ο Γκόρντον, που έγινε ο νεαρότερος σκόρερ της Λίβερπουλ σε ματς Κυπέλλου ισοφάρισε, 2-1 στο 44’ με πέναλτι του Φαμπίνιο. Τα άλλα δύο γκολ μπήκαν στο 78’ (Φιρμίνο) και στο 90’ (Φαμπίνιο).

Βγήκε από την καραντίνα ο Κλοπ, που για άλλη μια φορά δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το βεβαρημένο πρόγραμμα και ότι τα θέματα που δημιουργούνται δεν βοηθούν στην ομαλή εξέλιξη της σεζόν. Επέστρεψαν στις προπονήσεις Άλισον και Αλεξάντερ Άρνολντ που είχαν ταλαιπωρηθεί από τον κορονοϊό. Ο Τιάγκο έχει ενοχλήσεις, τραυματίας ο Οριγκί επίσης. Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής Σαλάχ, Μανέ και Κεϊτά. Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο Ρόμπερτσον. Υπό τις οδηγίες του Κλοπ η Λίβερπουλ έχει σκοράρει 43 γκολ κόντρα στην Άρσεναλ, περισσότερα από οποιαδήποτε αντίπαλο.

Προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της η Άρσεναλ. Υπέστη γερό χαστούκι την Κυριακή στο Σίτι Γκράουντ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ομάδα της Championship και αποκλείστηκε από τη συνέχεια με 1-0. Κράτησε παραπάνω από όσο έπρεπε την μπάλα, δεν μπορούσε να τελειώσει το ματς. Δέχτηκε το γκολ στο 83’ από τον Γκράμπαν, της κόπηκαν τα πόδια και δεν κατάφερε να βγάλει κανένα στοιχείο αντίδρασης. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα στη σειρά, καθώς είχε προηγηθεί αυτή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο με 2-1, παρότι το πάλεψε αρκετά. Γεμάτο το ιατρικό δελτίο. Με κορονοϊό ο Τζάκα, ενοχλήσεις αντιμετωπίζουν Σμιθ Ρόου και Τομιγιάσου. Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής Ομπαμεγιάνγκ, Πεπέ, Ελνένι και Παρτέι.

Λίβερπουλ - Άρσεναλ: Προγνωστικά στοιχήματος

Η Λίβερπουλ ταλαιπωρήθηκε από τον κορονοϊό, έχασε προπονήσεις, έχει ακόμα σημαντικές απουσίες και ο Κλοπ δεν έχει σε άμεση προτεραιότητα το Λιγκ Καπ. Θα πάει με ελεγχόμενο ροτέισον όσο γίνεται, καθώς έχει βαρύ πρόγραμμα στη συνέχεια. Η Άρσεναλ έχει πολλές και σημαντικές απουσίες, πληγώθηκε ο εγωισμός της από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ένας αποκλεισμός πάντως που μπορεί να την ξυπνήσει και να επιδιώξει μια καλή εμφάνιση απόψε. Πολύ μπερδεμένο ματς και το 1.80 του άσου δεν μας ενθουσιάζει. Στο 2.35 κατά μέσο όρο το Χ στο ημίχρονο, μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίβερπουλ - Άρσεναλ: Χ ημίχρονο (απόδοση 2.35), 21:45
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ